miercuri, iulie 30

Sa-l ajutam si pe Mihai....

update:

Mihai ARE şi funcţionează! - din 30 iulie 2008 (miercuri) - 2 numere Romtelecom pentru donaţii:

0900 900 203 - pentru 3 Euro

0900 900 205 - pentru 5 euro

preluat de la Isabellelorelai



Povestea Mea pe larg

Buna ziua,

Numele meu este Mihai Popescu, am 24 de ani si va impartasesc si eu povestea mea…

Totul a inceput acum 4 ani….incet ca o intepatura in piciorul drept, care a inceput sa radieze pana in varful piciorului. Nu i-am dat importanta, imi gaseam singur explicatii, dar durerile se acutiazau, nu puteam sa mai stau pe scaun, simteam fiecare pietricica de pe drum cand eram intr-o masina, radia totul pe piciorul drept, ca niste cutite. Am inceput sa merg la doctor, am fost indrumat in Timisoara catre urologie, dupa simptomele pe care le descriam eu.

Am ajuns sa cunosc toate antiinflamatoarele posibile, imi era bine o jum de ora dupa care durerile reveneau. Singurul alin imi era o sticla umpluta cu apa calda pe care o tineam intre picioare…Am plecat in Bucuresti, la spitalul Militar…tot la urologie m-au trimis…am stat 10 zile practic degeaba…ecografii, pareri concluzionand cu parerea sefului de sectie ca e ceva psihic….si ma trimite la psihiatrie…

In fine plec dezgustat de acest tip de comportament. Cineva imi recomanda un chirurg bun in Craiova…ma vede ii povestesc simpotomele…zice ca am hernie inghinala si ma programeaza pt operatie. Ma bucur in sinea mea ca mi-au gasit ce am, dar bucuria e de scurta durata pentru ca in dimineata operatiei vine profesorul si ma trimite acasa, ca nu as avea hernie…Am trecut si pe la Fundeni, tot asa analizele bune ca sunt sanatossi ma trimiteau acasa, dar durerile erau din ce in ce mai insuportabile…

Fiind student in Timisoara merg si aici la tot felul de doctori(chirurgi, urologi)..fara nici un folos. Cautand pe internet am aflat si eu de RMN…nimeni nu-mi zisese nimic de aceasta investigatie. Le propun eu la doctori sa fac unu dar imi spun ca nu-mi trebuie mie RMN, ca sunt prea tanar si imi prescriau kg de pastile pe care le luam fara nici un efect…Am avut noroc cu doamna asistenta de la chirurgie din Timisoara. care vazand durerea mea si refuzul doctorului de a ma trimite la RMN m-a chemat deoparte si mi-a facut o trimitere la RMN. In urma RMN-ului surpriza….TUMORA SUBDURALA L5-S1…o tumora situata pe maduva spinarii care imi presa nervii ce coboara pe piciorul drept. Dupa 3 ani de dureri si plimbari pe la tot felul de spitale aflu diagnosticul exact.

Ajung la Spitalul Bagdasar Arsenie, la doctorul Catana Marius, care m-a si operat pe data de 1 martie 2007si parca mi-a luat durerea cu mana. Un om deosebit, care are toata recunostiinta mea. A urmat analiza tumorii si a fost beningna de natura hemangioblastom, ciudat diagnostic, dar asta a fost rezultatul analizei de laborator, in fine, mi-am zis gata s-a terminat!

RECOMAND TUTUROR SA NU STATI SA INSISTATI SA FACETI RMN, DACA NU STITI CE AVETI !!! cu cat descoperiti mai repede cu atat mai bine!

Toate bune si frumoase, dupa 3 luni de stat la pat ma reintorc la Facultate, imi fac vise, planuri, ma angajez, totul era OK. La un an de la operatie, trebuie sa refac RMN-ul sa vedem cum a decurs operatia. Ajung pentru trimitere la Dr Frantescu, neurochirurg din Timisoara, care vazand diagnosticul meu ma trimite sa fac RMN-ul pentru toata coloana, nu doar portiunea unde am avut tumora(L5-S1). Suparat ca o sa stau mai mult in aparat pentru a face la toata coloana…vine din nou surpriza….o tumora craniana de 4/2 cm situata in unghiul ponto-cerebelos.

Nasoala situatie…am trecut de la bucurie la exstaz in cateva secunde..sa vezi ca in primele randuri pe rezultatele RMN-ului scrie ca operatia e reusita si apoi….inca o tumora.Am repetat RMN-ul la cap tot sperand ca e o greseala dar rezultatul a fost acelasi.

A fost un soc mare, nu ma asteptam, multumesc Dr Frantescu ca a presimtit ceva de a insitat sa-mi fac la toata coloana RMN-ul ca altfel nu depistam nici pana acum, neavand inca simptome. Nu stiu din ce cauza, cum a aparut…am avut o cadere..dar am acceptat, e viata mea si trebuie sa mi-o duc! Desi am jurat ca nu mai trec vreodata printr-o operatie de acest gen. Nu vreau sa arunc cu noroi in spitalele noastre, dar am patimit mult cat am fost operat, unele asistente nestiind din pacate diferenta dintre un pacient operat cu dren in spate si un sac de cartofi…in fine….

Am fost din nou la Bagdasar Arsenie cu RMN-ul si mi-au spus ca trebuie operat ce am eu acolo. Am insistat sa aman daca se poate, avand si licenta anul acesta, pentru a-mi putea termina studiile. Dupa licenta, proaspat absolvent al Politehnici din Timisoara.:D am fost si la spitalul din Szeged, pentru o a 2 parere…Aici dr Borzo Pall a spus ca as avea neurinom acustic si NU hemangioblastom cum eram suspectat la Bucuresti … si ca nici la spate nu as fi avut hemangioblastom cum au zis la Bagdasar…Si ma programeaza pentru operatie la Szeged pe 25 august, spunand ca o sa lase acolo o bucatica daca nu poate sa scoata tot, pe care o sa o trateze ulterior cu raze Gama…cost operatie 4500 de euro si tratament cu raze in jur de 5000…

Incep sa caut mai multe pe net despre neurinomul acustic si asa am aflat de Dan Santimbreanu si de povestea lui si implicit de clinica din Hanovra unde aparatura este foarte buna pentru astfel de operatii cu riscuri minime. Numai ca totul se ridica la suma de 40000 euro..bani pe care nu ii am …Am strans o mica parte cu ajutorul colegilor de Facultate si cu imprumuturile parintilor, dar totusi suma este prea mare.

Va rog sa ma ajutati si pe mine asa cum ati ajutat pe multi sa nu imi pierd zambetul si speranta!

Conturile mele sunt:

Contul in lei : RO69BRDE360SV19860083600

Contul in euro: RO22BRDE360SV69519203600

Deschis la BRD Timisoara pe numele Popescu Mihai ,

cod swift BRDE ROBU


Cu incredere in Dumnezeu,

Mihai Popescu – Tg Jiu

2 comentarii:

  1. Draga Elisa, trista veste citita aici m-a mahnit profund si mi-a dovedit din nou ca sanatatea este bunul nostru cel mai de pret.
    Trebuie sa fim in fiecare moment recunoscatori bunului Dumnezeu ca ne ocrotreste si ne mentine o buna forma trupeasca si sufleteasca.
    Dumnezeu sa-l ajute pe Mihai si impreuna cu ajutorul prietenilor si al oamenilor binecuvantati sa depaseasca aceasta grea incercare !
    Scumpa prietena, esti un om deosebit si te imbratisez cu mult drag :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,Pescarusule drag,asa-i precum zici,iar faptul ca Mihai si atatia copii sunt bolnavi pur si simplu,se nasc copii deja bolnavi in nr f mare,este o mare ingrijorare pentru noi ca natiune.Am vazut videoclip cu Mihai, de aseara de la Povestiri adevarate si este un baiat care nu pare bolnav...,frumos,sensibil,destept,cumsecade si cine stie ce-l mai steapta si dupa aceasta a 2-a operatie...Ma rog pentru el sa-i fie bine,sa-i reuseasca operatia si sa uite la 30 de ani ca a fost bolnav si cate-a patimit.Numai cate medicam.a inghitit degeaba,din diagnostic eronat si astea sunt toate otravitoare.Doamne ajuta-l si pe el!
    Multumesc draga mea si daca azi e ziua ta,sau ai o aniversare iti spun LA MULTI ANI CU SANATATE!!Sa fii fericita si sa ai noroc in viata,la fel si copiii tai si toti cei dragi tie.Te imbratisez. :)

    RăspundețiȘtergere