miercuri, noiembrie 5

Presedinti cu doua ...fiice.


...care mai aveti 2 fete, sa stiti ca, sansele voastre de a fi presedinti sunt mult mai mari decat ale celorlalti barbati.Bush,Obama si Basescu.Clinton,de asemenea.Mai stiti voi si pe altii?
Cica,barbatii care fac fete sunt destepti,iar cei care se opresc la doua...sunt si mai destepti. :)))))))

Gradina mea se pregateste de iernat

Galbenelele si-au revenit dupa ploile din septembrie si iata ce de flori au facut.Nu,acum nu le mai culeg deoarece stiu ca sunt bune cele din iunie...asa citisem pe la naturisti.

Sotul meu,dragul de el,si-a luat concediu si n-a plecat,ca mine, sa-si rezolve...frustrarile, ci a ramas acasa, sa sape gradina, cu bulgari mari.Asa se sapa toamna gradina,asa am citit eu undeva,ca nu se sparg bulgarii,ci se lasa asa mari,ca sa lucreze apa si temperaturile in ei,la iarna.Atat de mult i-a trebuit pana sa ma asculte,ca el o si grebla,netezea pamatul,ca si cand ai ceva de semanat.A facut tot asa pana cand ,intr-o toamna,am sapat-o eu,m-am opintit,ca nu-i usor cu harletul,sa intorci pamantul...se simte in muschii de pe abdomen,daca-i ai ...si am sapat-o eu pe toata.De atunci s-a conformat,i-o fi fost mila de mine,cine stie,ca nu a mai comentat si a facut cum i-am spus.Acum ma declar victorioasa...,se vad bulgarii??? ;) si zic :vai de barbatul care nu asculta de nevasta lui!
Sub folie este ceapa,nu m-am uitat inca sa vad daca a incoltit.Am pus-o cam de 10 zile.
Brocolii care se vad, atat de frumos, prin toata gradina,unii dintre ei nu au facut inca floare si sper sa fie iarna blanda,adica cu zapada dar fara temperaturi mai joase de -10 grade Celsius,sa nu inghete si sa-mi rodeasca la primavara.Plantele din familia verzei rezista la temperaturi negative,insa nu prea joase.

Mai trebuie sa culeg toate capsunele si cele mici si verzi,absolut toate si sa fac dulceata din ele si ...gata cu gradina pe anul acesta.Pana in februarie,cand trebuiesc tunsi pomii,nu mai este nimic de facut.Doarme gradina si se odihneste.Sa dea Domnul zapada care sa stea toata iarna pe pamant,pe gradina,ca asa este bine!

L.E. Nu mi-a lasat cararea de care vorbisem. :((((((Eu am lasat-o intre gard si stratul de sub folie,dar nu imediat langa gard,ca acolo mai sunt cate unele.Ia dati click si vedeti ca a sapat aproape din gard in gard,iar mie-mi plac cararile....batatorite,ca altfel fac entorsa. :) Nu vreti sa stiti ce scandal am facut si cum ne-a despartit vecina,ca ...o lua pe coaja...,nesuferitul. Hi hi hi ho ho ho ho....ha ha ha ha !!!