sâmbătă, septembrie 27

Fara titlu

Cotlet cu ananas, se face simplu,dar e nevoie de sos workcester,ca-l face cuptorul,cam o ora.

O felie groasa de cotlet,o rondea lata de ceapa rosie/alba,o rotocoala de ardei gras,o rondela de ananas,o bucatica,cat o nuca,de unt si sos.Se impacheteaza cu grija sa nu poata curge,caci face zeama multa.

Pofta buna,cu o salata de cruditati alaturi,in care-am pus ,ce credeti???otet de mere si ulei de masline.


Asa arata piersicile mele decojite si fara samburi,pregatite pentru conservat

Au stat in zahar de ieri pana astazi si apoi la cuptor.O sa mai fac,ca prin pomi nici nu se vede cate-au cazut,de vant,de faptul ca s-or fi copt....,ca-s tare faine.Nu exista dulceata/gem mai buna decat asta de piersici nealtoite.Au un gust special,nu-s ca cele altoite,deloc nu-s asa.

Iar perele,curatate,dar coaja le-am lasat-o,ca prea fain mirosea....

Acum sunt pe raft.