marți, aprilie 12

Blog, bloguletul meu

De fiecare data ma intorc la tine spasita, in ultimul hal de trista si vazandu-te, parca intalnirea cu tine imi da putere si depasesc starea asta. De fapt ma intorc la tine cand am un nou comentariu de moderat, pe care-l vad pe yahoo unde ma tastez toate zilele mele cu fiul meu drag care este departe, departe in lume si azi, uite, chiar la ora asta el cu sotia lui draga si cu fiica lor iubita, de 7 luni, sunt la ceremonia de primire a cetateniei australiene. Ce coincidenta! Cand m-am apucat de vorbit cu tine nu aveam asta in gand, acum mi-am amintit. Ce sa le urez dupa 5 ani de Australia si dupa ce am fost la ei si am vazut , ce sa le urez decat sa aiba mult noroc sa castige multi bani de care au nevoie caci acolo toate sunt foarte sumpe. Si sa fie sanatosi sa-si creasca copilul cum le place lor si mai mult de toate sa fie multumiti ca au plecat din gloata asta de aici.

Da, blogule, cu tine vorbesc caci cu cine altcineva?! Lumea, dragii mei prieteni care ma tineau de vorba si ma faceau sa uit de singuratate, care-mi dadeau impresia ca trece vremea, uite ca nu mai vin pe la mine sau nu mai vorbesc cu mine asa de des. Asa ca d'aia vorbesc eu acum cu tine, blogule drag, care ai viata, viata mea si care ai amintiri, amintirile mele si care esti frumos, cu poze de flori colorate, ca o revista glossy.

Uite, blogule, ce comentariu am primit ieri, de la un post de radio :


radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Tu ce zici, bloguletule, ce sa fac, ce sa raspund, caci am mai primit eu astfel de comentarii si le-am refuzat interviurile, nu-mi trebuie mie acum glorie, nu-mi trebuie sa devin "vedeta", dar totusi, recunosc ca m-am bucurat de fiecare data.