marți, august 12

MULTI ANI TRAIASCA MESTERULMANOLE!

Toate florile din lume azi sunt numai pentru tine.Toate zilele din viata simplu si frumos s'adune.Toate vestile din lume ,toate fie numai bune.Toate prietenele tale,toate ,dara... si pe mine.
O zi minunata,o viata adevarata,lunga,frumoasa si cu multe bucurii si vesela sa fii,scumpa Doamna Mesterulmanole!


Ce m-a apropiat atat de mult de aceasta doamna minunata?Simplu...,sentimentul ca este pe cat de sensibila pe atat de puternica,pe cat de feminina pe atat de ..barbata,pe cat de inteligenta pe atat de ingaduitoare,pe cat de frumoasa,pe atat de minunata prietena si o companie de care ti-e dor mereu,pe care-ai vrea s-o ai mai aproape,sa-i vezi zambetul pe care i-l simti,sa-i admiri privirea profunda,sa-i gusti shotiile si sa raaaazi,sa razi ...cu ea asa cum radem cu prietena adevarata.
Manole,eu te cam iubesc pe tine.
Sa fii fericita draga mea si sa te bucuri de viata,de familia ta,de prietenii tai,asa cum numai tu stii sa o faci.Sa reeditezi nopti de vara la taclale cu prietenii,excursii si concedii placute si munca ta sa dea roade prin perpetuare.

LA MULTI ANI !!! LA MULTI ANI SCUMPA DOAMNA ANGELA!

LA MULTI ANI DRAGA MANOLE,MESTERUL MANOLE!

"…am 40 de ani si mi-e frica de Dumnezeu. Am avut timp sa cunosc, sa vad, sa stiu. Si sper, ca timpul sa existe in continuare."(Mesterul manole)
La multi ani draga Manole,draga Angela, La multi ani cu sanatate,sa iti dea Domnul tot ce-ti doresti!
Sa ti se implineasca visul tau cel mai frumos,sa te bucuri si de nepoti si sa fii optimista,sa crezi ca mare-i puterea Lui si mult ajutor avem de la El."M-am născut în plin soare, la miez de zi.

Soarele şi marea. Când sunt în preajma lor, simt că trăiesc, simt că prind viaţă, simt că-mi transmit energia de care am atâta nevoie. Simt că sunt vie." (Mesterulmanole)
"…de două ori, albastru. Al Mării Mediterene şi al piscinelor hotelului. Albastrul pe care îl iubesc, alături de cel al cerului senin. Albastrul, care îmi încarcă bateriile. Albastrul în care mă regăsesc."(Mesterulmanole)Iar acasa este viata ei,bucuria ei,linistea si odihna sufletului si a mintii,acasa este ea...femeia,care sfinteste locul.


iar fac o pauză şi nu scriu despre Locuri, că prea sunt toate înflorite şi vreau împart cu voi, visual, aceste minunăţii.

Clematita mov, are cred peste 50 de flori (au un diametru de până la 15 cm!), deschise sau boboci şi dărui fiecăruia dintre voi, câte una.

…i-am numărat…34 de trandafiri

…cea albastră este o splendoare…

Nu-i aşa, că merită toată oseneala?(Mesterulmanole)

LA MULTI ANI IUBITA MANOLE,SA FII SANATOASA SI VOIOASA SI SA TE BUCURI DE VIATA MULTI ,MULTI ,MULTI ANI DE ACUM 'NAINTE,1000 DE ANI!!!

Iar de la mine toate florile din gradinita si gradina,in alt post,cu mult drag si admiratie pentru ceea ce faci si pentru ceea ce esti.