Motto: NIMIC NU ESTE CE PARE A FI
Nascut la 27 martie 2008 ca blog pentru mama,pentru mine si pentru gradinamea.
ACUM SCRIU PE http://cuelisa.com SI VA ASTEPT ACOLO.
LA MULTI ANI, CORA !!! Elisa, mi-e dor de tine si de oazele mele de liniste, doar ca sunt prinsa uneori, insa, va simt mereu aproape si asta e important pentru mine :) Frumos gestul tau draga prietena, pescarusul nostru drag, merita :) O noua zi minunata si zambitoarre iti doresc :) Sibilla
Elisa ...upomoci ! Ce praji fac eu pentru ruga de la Lesco, a sunat doamna Zora si cica , ca asa ii vin ei minunatele idei.... uf, ce boscorodesc acum... zice ca merg au ba , ea a decis, fiecare sa trimita ceva praji musai si musai de csa , nu din pravalie... de parca nu face ea, oare ce urmareste, na zi tu... Afurisita sarboaica mea , upomoci sestro, fa ceva zi ceva, da-mi idei, salveaza-ma ! :) stii ca te iubesc mult ;) Inca o data : La Multi Ani, Cora ! o dupaamiza minunata Elisa :) Sibilla
Va multumesc mult pentru urarile catre sarbatorita noastra draga,Pescarusul bland si bun.Te pupam draga Cora si sa-ti mearga bine tot anul si dupa ceea...Sa fii sanatoasa si voioasa! Sibilla,drago...pai o tarta cu caise ar fi si spectaculoasa.Facuta in tava rotunda de pizza,se pune aluatul,se coace pe jumatate,sau mai mult,se scoate si se presara nuci macinate,zahar vanilat si apoi caisele jumatati asezate in dunga ,una langa alta,de zici ca-s scoici si apar asa ca niste paranteze,vazuta de sus.Apoi se mai da 15 min la cuptor si se presara cu zahar pudra si zahar vanilat din abundenta.Asta se numeste pie(pai,in America)si poti pune tot felul de glubery,straubery si alte bery,ca-i tare faina. Aluatul se face fraged,faina,unt,apa,si 1 galbenus,daca vrei,dar si praf de copt. Ce zici sestro??Merge?? :P Te pup.
Dragii mei, ce mi-ati facut ! :) Pai asa ne-a fost vorba, sa va descopar in prima zi de Gustar ? ;) Elisa, draga prietena de suflet, esti un om deosebit, cu un suflet stralucitor ca soarele lunii lui Cuptor in care ne-am nascut amandoua ! :) Sfinxule scump, te sarut si in casa Elisei noastre harnice ca o albinuta ! Cella draga mea, te imbratisez si iti multumesc mult pentru gingasia sufletului tau ! Draga Sukarit, nu te contrazic, ai dreptate, eu primesc bucuroasa urarile voastre cu mult drag ! Multam' fain de urari ! Te voi vizita in curand, sa te cunosc mai bine ;) Elisa, iubita prietena, emotiile m-au curpins din nou venind in casuta sufletului tau minunat si iti sunt recunoscatoare pentru binele si frumosul daruit de ziua mea ! :) Tuturor, va doresc o vara de vis, cu impresii de neuitat si mangaiate de aroma imbatatoare a vacantelor ! :)
LA MULTI ANI, CORA !!!
RăspundețiȘtergereElisa, mi-e dor de tine si de oazele mele de liniste, doar ca sunt prinsa uneori, insa, va simt mereu aproape si asta e important pentru mine :)
Frumos gestul tau draga prietena, pescarusul nostru drag, merita :)
O noua zi minunata si zambitoarre iti doresc :)
Sibilla
"LA MULŢI ANI"! CORA
RăspundețiȘtergereSĂ AI PARTE DE BUCURII ŞI DE SĂNĂTATE MAXIMĂ !!!
ŞI DE TOT CE-ŢI DOREŞTI
Sigur că da!
RăspundețiȘtergereÎncă o dată (niciodată nu-i prea mult, ştim cu toţii, da!):
LA MULŢI ANI, Pescăruşule!
Elisa ...upomoci !
RăspundețiȘtergereCe praji fac eu pentru ruga de la Lesco, a sunat doamna Zora si cica , ca asa ii vin ei minunatele idei.... uf, ce boscorodesc acum... zice ca merg au ba , ea a decis, fiecare sa trimita ceva praji musai si musai de csa , nu din pravalie... de parca nu face ea, oare ce urmareste, na zi tu...
Afurisita sarboaica mea , upomoci sestro, fa ceva zi ceva, da-mi idei, salveaza-ma !
:)
stii ca te iubesc mult ;)
Inca o data : La Multi Ani, Cora !
o dupaamiza minunata Elisa :)
Sibilla
Va multumesc mult pentru urarile catre sarbatorita noastra draga,Pescarusul bland si bun.Te pupam draga Cora si sa-ti mearga bine tot anul si dupa ceea...Sa fii sanatoasa si voioasa!
RăspundețiȘtergereSibilla,drago...pai o tarta cu caise ar fi si spectaculoasa.Facuta in tava rotunda de pizza,se pune aluatul,se coace pe jumatate,sau mai mult,se scoate si se presara nuci macinate,zahar vanilat si apoi caisele jumatati asezate in dunga ,una langa alta,de zici ca-s scoici si apar asa ca niste paranteze,vazuta de sus.Apoi se mai da 15 min la cuptor si se presara cu zahar pudra si zahar vanilat din abundenta.Asta se numeste pie(pai,in America)si poti pune tot felul de glubery,straubery si alte bery,ca-i tare faina.
Aluatul se face fraged,faina,unt,apa,si 1 galbenus,daca vrei,dar si praf de copt.
Ce zici sestro??Merge?? :P Te pup.
Dragii mei, ce mi-ati facut ! :)
RăspundețiȘtergerePai asa ne-a fost vorba, sa va descopar in prima zi de Gustar ? ;)
Elisa, draga prietena de suflet, esti un om deosebit, cu un suflet stralucitor ca soarele lunii lui Cuptor in care ne-am nascut amandoua ! :)
Sfinxule scump, te sarut si in casa Elisei noastre harnice ca o albinuta !
Cella draga mea, te imbratisez si iti multumesc mult pentru gingasia sufletului tau !
Draga Sukarit, nu te contrazic, ai dreptate, eu primesc bucuroasa urarile voastre cu mult drag !
Multam' fain de urari !
Te voi vizita in curand, sa te cunosc mai bine ;)
Elisa, iubita prietena, emotiile m-au curpins din nou venind in casuta sufletului tau minunat si iti sunt recunoscatoare pentru binele si frumosul daruit de ziua mea ! :)
Tuturor, va doresc o vara de vis, cu impresii de neuitat si mangaiate de aroma imbatatoare a vacantelor ! :)