miercuri, mai 20

SUNT FOARTE OCUPATA

Pregatesc acest blog pentru a ma reintoarce aici.Am constatat ca erau postate si cate 6 poze identice.Fac curatenie,ma voi reintoarce si sper sa-mi iasa ceea ce doresc,legat de acest blog.

Pe wordpress am avut succes,sunt in top 100 de multa vreme,desi am doar 6 luni de blogareala pe platforma,am fost pe locul 26,atat am vazut cel mai cel loc si as fi ipocrita sa spun ca nu-mi pasa.Imi pasa foarte mult,ma motiveaza si asta,insa am o mare nedumerire.Se zice ca sunt in top cei care scriu mult(poate si prost )insa stiu un blog pe care se scrie o data la 2 sau 3 saptamani ,comentarii subtiri de tot si este in top 100 mai tot timpul.Deci nu-i adevarat ca daca scrii multe articole, dese...

Ma rog, mai importanti pentru mine sunt vizitatorii,cei carora le sunt utile postarile mele, fie ca-s din experienta mea din gradina, fie ca-s de pe net.In ultimul timp am o mie de vizitatori pe zi.Imi venea sa zambesc cand am vazut ce bucuros era un bloger care scrie din octombrie,deci cu o luna inaintea mea,pe wordpress si a sarbatorit 10000 de vizitatori.Eu am avut 70000 intr-un timp mai scurt.Deci,vreau sa spun ca-mi va parea rau daca n-o sa mai fiu cautata,insa a venit vara,acesta este blogul gradinii de vis,iar cel de pe wordpress are motto asa:VISEAZA,VISEAZA GRADINA DIN VIS,CACI
IARNA CEA LUNGA DEJA NE-A ATINS.

Prieteni dragi va multumesc ca sunteti aproape de mine,mai tot timpul,ca apreciati ceea ce fac,desi in privinta pozelor mai am multe de invatat .Se poate spune ,fara nicio ezitare, ca multe din ele sunt proaste,neclare.Nu vreau sa ma justific,dar am foarte multa treaba in gradina,in curte,in casa,caci peste tot sunt flori si plante,numai udatul cat timp imi ia...Pozatul si prelucrarea pozelor,caci le micsorez pentru a le posta,ceea ce pe acest blog nu stiam,caci de aceea am depasit contul,apoi pe photofiltre,toate astea imi iau foarte mult timp,iar sa stau mult cu aparatul in mana nu prea pot.Totusi le selectez,fac multe si aleg ceea ce cred ca reprezinta ceea ce vreau eu sa arat cu pozele respective.Va multumesc pentru ingaduinta si chiar imi place sa-mi spuneti cand si cum gresesc,dar mi-ar placea sa-mi dati si rezolvarea problemei sesizate,hahahahaha.Ca nu-s proasta eu deloc,nu-i asa?

20 de comentarii:

  1. măi, te alinţi
    ştii că eşti oaza noastră de linişte şi bucurie
    dacă încep să te laud îţi "pică" blogul :lol:
    hahahahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,spune-mi daca stii de ce nu pot comenta vizitatorii mei?Cum arata "Trimiteti un comentariu" ? La "comentati ca" se poate posta si ca anonim si semna,vorba lui Nea Iancu hahaha (aici nu-s emoticoane,asa ca trec la hahait,voi sa le imaginati ca niste triluri ...) sau cu cont google,sau cu Nume si adresa URL,deci asa e la mine si nu inteleg de ce spune Cavalerul nostru drag ca nu reuseste sa posteze...Multumesc CELLA!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai nou comentez cu logare la cont google că muai o fotst să-mi fac, de dragul Luciei Verona :)
    emoticoane aici nex !
    pui doar semnele respective, din mess şi lumea înţelege
    pentru cei care nu pot şi SPECIAL pentru Cavalerul Şukărit că vreu tare să-l "aud" măcar din timp în timp :
    clik pe săgeată, dacă nu eşti logat google(prin cont, care este simplu de făcut, zice la pagina principală de google)semnezi comentariul şi din lista de la săgeţică alegi anonim, că-i cel mai simplu
    dai clik "postaţi"
    dacă-ţi apare nu pot etc. mai dai o dată clik
    aici este simplu
    sunt unele bloguri unde apare cuvîntul Finlandez
    îl scrii şi dai clik
    apare iar un şir de litere, le scrii şi dai iarăşi clik
    offfffffff
    este simplu dar şi mie mi-au dat destule bătăi de cap la început
    vreau să mă întrebe care nu a înţeles, ai maill-ul meu dă-l că le explic individual
    ştiu ce nasol îi să nu poţi scrie unde vrei aşa că sunt PREZENT la ajutat pe oricine, cu ce mă pricep :)

    RăspundețiȘtergere
  4. CELLA,
    asa este,eu am lasat fara moderare,fara scrierea literelor ,adica cel mai simplu posibil si atunci de ce mi-a zis Lulutza ca este neprietenos la comentarii la mine?Sunt multe chestii pe care nu le stiu face,ca nu le gasesc in "bucataria blogului" si cel mai urgent ar fi acela sa apara posstul scurt,doar inceputul si cu click se deschide tot plus comentariile,insa nu gasesc la setari acest lucru.Iar pe celalalt blog am gasit,am salvat ca sa fie asa si nu s-a schimbat,nu apare postul pe scurt,cum mi-a zis fiul meu.Ca se incarca la el f greu pagina,fiind tare stufoasa si asa o fi si la altii,la cei cu laptop,ma gandesc...
    Draga mea,iti multumesc ca esti de ajutor celor care doresc sa posteze aici si ii rog si eu sa intrebe pe celalalt blog daca au probleme.Te pup.Pa,pa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aici erai? Pai bat la porti de ceva timp,ma bate soarele-n cap si am tensiune si asta merge ca ochiul mortului...Ce D-zeu se-ntampla? Mira

    RăspundețiȘtergere
  6. MIRA,
    ce nu merge?pagina sau la comentarii?
    Aici fac curatenie deocamdata,dar scriu dincolo,pana pun la punct ceea ce vreau.Tu de ce nu postezi acolo,ca eu verific peste tot si nici moderare nu am, sa stea lumea in asteptare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ahhaaa, Locuinta Ta de veara e la tara :)
    acolo era sa mor de....frumos :):)
    zi buna , cu spor , draga Elisa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Windwhisperer,
    multumesc draga mea!Incerc si eu ceva,nuj daca-mi iese,dar nah...ascult de copil,ca vai si-amar de parintii care nu asculta de copiii lor :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Elisa draga, ma bucur mult pentru bucuria ta cu blogul de vara si cu cel de iarna :)
    N-am avut mult timp in ultima perioada sa poposesc prin raiul tau virtual, dar vara e lunga si fierbinte, asa ca voi fugi la tine sa ma racoresc si sa-ti admir minunatiile.
    Poate prind un loc liber si in hamac ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. P-asta cu 1.000 de vizitatori pe zi de unde ai scos-o, draga mea Elisa? Ca nu ai counter pe site si nici nu se poate afla, din cate imi dau eu seama... Ca sa te putem felicita, ar trebui sa dai toate informatiile. Asa oricine poate spune ca are 1 milion, nu o mie!

    Mai mult decat, faptul ca esti in top 100 pe wordpress nu este o mare realizare. Daca te uiti ce site-uri sunt acolo, iti vine sa te lasi de blogarit. Daca tot vrei sa te lauzi, fa comparatie intre tine si alte site-uri de profil, sa zic asa.

    Astept raspunsul tau,
    Irina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Irina,
    scriam despre blogul de pe wordpress,ca pe acesta nu am contor :) si stiu de la Statistica blogului si se vede nr de vizitatori din 19 noiembrie pana azi..cam 120.000,asa scrie.Iar la nr de simultani am si 16 si 17 cateodata,iar cel mai des 6...10.Rar sunt mai putin de 5 simultan Dar de ce ai asa un ton agresiv,te deranjaza ceva la mine?.Nu ma laud,am spus doar adevarul intotdeauna,dar ai dreptate ca poate cei mai multi dintre vizitatori sunt cei angajati sa citeasca bloguri ca sa le evidentieze,asa e pe wordpress.
    Chiar te rog sa-mi dai niste exemple de bloguri cu acelasi profil ca al meu ,ca asta este prioritate pentru mine,sa vad ce si cum fac altii gradinarit, deoarece vreau sa invat tot timpul de la altii.Eu nu-s specializata pe acest profil,nuuu...nici vorba,dar uite,am cautat azi siteuri cu gradinarit ca am daunatori la ardei si vroiam sa aflu cine face dauna respectiva si cum se combate si ,crede-ma,nu am gasit decat chestii pe care le stie toata lumea despre ardei si nu boli,daunatori si combaterea lor.Dar,banuiesc ca nu despre astfel de siteuri ziceai ca sunt incomparabile...pozitiv,fata de al meu.De aia zic si te rog sa-mi dai niste linkuri pentru bloguri sau forumuri unde sa ma pot si eu interesa cand am probleme pe care nu stiu cum sa le rezolv.
    Astept sa revii si sa-mi mai spui ce gresesc,unde am mintit,etc :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cora,
    ma bucur ca-mi scrii aici,ca tii astfel in viata acest blog,dar dincolo unde sunt tot timpul ...acolo am noutatile chiar din timpul verii acesteia.Te mai astept cu mare drag :)

    RăspundețiȘtergere
  13. O,Doamne dar de oportunisti e plina lumea,lasa-i cu parerile lor si nu te intrista,ca-i loc pentru toti sub soare!Mira

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga mea... daca pe un blog cineva nu vorbeste despre daunatorii la ardei, asta nu inseamna ca nu se poate compara cu blog-ul tau. Banuiesc ca nici tu nu ai acoperit ABSOLUT toate lucrurile despre gradinarit. Nimeni nu poate acoperi un domeniu atat de vast!!!!

    Tonul meu nu este agresiv, nu ma deranjeaza nimic la tine, nu te cunosc, am nimerit pe blog-ul tau dand cautare pe blogger, ca ma plcitiseam. Dar ultimul post, acesta cu laudele, m-a pus pe jar... Nu te lauzi, nu vrei sa te compari cu altii, dar te dai mare si razi in barba ca un alt blogger a "sarbatorit" doar 10.000 vizitatori.

    Nici nu am spus ca ai mintit, doar ca nu ai probat, atata tot. Toata lumea spune vrute si nevrute, dar cand ii iei la bani marunti, o dau din colt in colt. Ma bucur ca ai acei vizitatori si acum chiar te felicit, chiar daca nu am vazut acea statistica de la wordpress. Dar banuiesc ca e interna, nu o poti accesa decat tu.

    Cat despre exemple de alte blog-uri sau forum-uri... da si tu cautare pe google, ca e simplu. "Blog gradinarit" sau "Blog gradina plante flori"... nu stiu, ceva care sa acopere domeniul acesta. Despre gradinarit, plante, flori. Nu am o colectie de site-uri sau forum-uri pe tema gradinarit, deci nu sunt in masura sa iti dau exemple. Apoi astept o comparatie intre blog-ul de fata si alte 3-4 blog-uri. De genul "al meu are x vizitatori, blog-ul y are z vizitatori". Sau "blog-ul meu e primul in x ierarhie blog-uri gradinarit". Ca sa fie corecte si reale, comparatiile trebuie sa se faca intre lucruri similare, nu intre mere si pere.

    Irina.

    RăspundețiȘtergere
  15. Breee,uita-te pe blogul de pe wordpress,nu ai inteles ,ca doar ti-am explicat, ca nu despre blogul acesta ziceam despre vizitatori,dar voi astia care "nimeriti" ca musca-n lapte va dati cu parerea,puneti etichete,nu intelegeti despre ce este vorba in propozitie,nu aveti timp sa aprofundati,nu cunoasteti alte bloguri mai bune cu acelasi profil,insa...va dati cu parerea.
    N-ai inteles nimic din postarea mea...eu nu scriu pe blog pentru cineva care nimereste acum la mine ci pentru cei care ma cunosc de la-nceput si au citit tot ce-am scris asa...zi de zi si ei nu-si permit sa ma eticheteze,desi ar putea s-o faca,ca ma cunosc cum ma cunosc si eu...Tu ,insa ai depasit cu postarea asta orice masura a bunei cuviinte.Uita-te si tu ce-ai scris,compara cele doua comentarii si vezi cum se bat cap in cap.
    Nu am ras in barba ca cineva se bucura de zece mii de vizitatori,asa ti s-o fi parut tie fiindca erai pornita de cand ai inceput sa citesti si nu ai vazut statistica pe acest blog.Si atunci dai si jigneste,scrie malitos si fa-ma praf,ca dupa parerea ta de o singura vizita (cum iti permiti dupa o singura vizita sa comentezi in halul acesta???) ...
    Sper ca te opresti iar daca nu ,te voi sterge,ca e blogul meu si casa mea si tu nu esti binevenita.Cel putin daca-ti cereai scuze dupa raspunsul meu binevoitor,dar ....drum bun,cauta alte locuri unde sa-ti torni frustrarile.
    Si da,ai un ton agresiv,de om nemultumit.
    ps.si ce-i cu "draga mea" si "draga mea Elisa" ???ironica ,da?

    RăspundețiȘtergere
  16. Un blog cu adevarat de vis despre cum se gradinareste! nu doar cu informatii copiate de pe ici-colo. Felicitari! :-)

    RăspundețiȘtergere
  17. alinadel,in privinta gradinaritului
    este doar despre cum am facut si cum fac eu gradinarit,iar cand cineva ma intreaba ceva de specialitate ma informez,nu raspund decat din experienta mea de ani multi sau din surse autorizate,zic eu.Iti multumesc si ma bucur ca gasesti asa cum ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu mai stiu sa intru in blogroll pe aceasta platforma...Daca cineva poate sa ma ajute si sa-mi spuna,multumesc frumos .

    RăspundețiȘtergere
  19. dna elisa buna ziua,sint noua in domeniu,incerc si eu,pt primul an eu ca este bine,si am incercat sa-mi fac si eu wordpress si nu am reusit,nu ma descurc deloc.dvs va descurcati mai bine.am incercat si am pus doar un slideshow pe blog.poate imi spune-ti parerea dvs.multumesc.sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu dau de blogul tau ci doar de slide.
    Iti doresc multa satisfactie in ceea ce ai inceput!M-am uitat doar la inceput ca veni sotul meu sa-mi ceara ceva si am plecat de la slide,hahaha...mai vorbim.Oricum,sant franta de obosita cat am muncit si astazi.Prea multa munca si alte treburi....Pa,pa!

    RăspundețiȘtergere