luni, martie 23

GRADINA 1--10 IULIE 2008

9 comentarii:

  1. Ardeii iuţi şi ceapa verde
    mmmmmmmmmmmm
    alinierea, la mine :)
    ce poftă mi-ai făcut mmmmmmmmmmm
    CELLA

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga CELLA,ma tot uit si ma gandesc oare o sa mai am anul acesta asa o gradina frumoasa?? O sa-i schimbam forma...sa vedem ce iese:)
    Noi gasim la Plus ardei iuti,dar nu-s iuti intotdeauna ci tocmai buni:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea Elisa, nu ai dat niciun raspuns referitor la Blog Directorul de Gradinarit. Nu te intereseaza sa iti inscrii blog-urile? Nu te costa nimic si, cred eu, este ceva de viitor. Plus ca e pacat ca lumea sa nu vada fotografiile si munca depusa de catre tine pe blog-urile de care te ocupi. Ce zici? http://blog-director-de-gradinarit.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Silvia,ba am raspuns dincolo,acolo unde mi-ai scris,dar eu nu mai stiu la ce topic ai scris tu atunci,ceea ce cred ca nici tu nu mai stii.Am raspuns ca nu ma asociez cu nimeni,ca fac ce fac de capul meu,nu mai am nevoie de directori...(scuze haha) si sunt sigura ca blogul meu este vazut de foarte multa lume,916 vizitatori iti spune ceva? Am vazut blogul tau,sunt impresionata de casa si spatiul din jurul ei pe care le detii,iti doresc sa fii fericita si sa te bucuri de ceea ce ai.Te imbratisez :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca am verificat daca ai raspuns inainte sa postezi tu. Imi pare rau ca te-am deranjat inca o data!

    Nu era vorba de nicio asociere, poate n-am fost eu explicita. :) Ideea de baza promovata de Blog Director nu este castigarea de vizitatori, cel putin nu in prima faza. Ci este crearea unei comunitati de bloggeri pasionati de gradinarit. Am adaugat continut mai mult pe site si am explicat mai bine despre ce e vorba.

    In tari ca USA sau Marea Britanie exista comunitati puternice, oamenii se cunosc, discuta intre ei, fac schimb de seminte, se organizeaza tururi ale gradinilor, fiecare isi povesteste experientele. Si la noi se fac intalniri, concursuri etc. ale unor comunitati create initial pe web.

    Oricum, daca raspunsul tau va ramane acelasi, si dupa ce vei citi noul continut, iti doresc mult succes cu gradina ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea,eu am gradina de legume si pomi fructiferi si nu gradina din aceea din jurul caselor mari cu arbori,arbusti si gazon si niste ronduri cu flori.Deci nu ma regasesc in ce am vazut...nu prea sunt bloguri ca al meu,sa-mi ierti lipsa de modestie,dar eu am depasit un an cu blogul,am inceput aici,dupa cum vezi si eram prima din blogosfera care a avut ideea sa-si faca un astfel de blog.Deci,sa ne intelegem...in tarile de care zici tu nu se face gradinarit asa cum facem noi aici in Romania,ca nu au pamant bun pentru asa ceva.Am vazut si eu bloguri din acelea,la Lialorena din blogroll meu gasesti o multime de bloguri cu gradini,dar gradini exotice,nu de legume...nu cu rasaduri,etc cum am eu.Si inca ceva...ti-am raspun ca nu duc lipsa de vizitatori pentru ca tu mi-ai zis ca-i pacat sa nu vada lumea ce si cum fac eu...intelegi?Multumesc frumos pentru propunere.Nu doresc mai mult decat am avut pana acum,am destule treburi,nu ma intereseaza concursurile si nici intalnirile in real cu lumea din virtual,eu nu le amestec.Iarta-ma daca te-am suparat cu ceva,poate ca tonul meu este un pic strident,dar vreau sa te fac sa intelegi .Ma uit cu placere pe blogul tau si astept mereu sa gasesc ceva nou... Succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. alinadel,
    multumesc frumos.Asta-i gradina din vara trecuta,acum sunt pe wordpress,o sa pun in blogroll.Te mai astept .

    RăspundețiȘtergere