luni, mai 5

RASADURI... VREMEA RASADURILOR IN LUNA MAI




Este vremea sa le transplantez in gradina,ca incep sa infloreasca si sunt tare inghesuite,dar prognoza pe mai spune ca aici ,la noi,vor fi noptile reci ,cu temperaturi coborate si pana la zero grade.Ce-am sa fac in cazul asta?Habar n-am,ca daca le duc in gradina tarziu,atunci ,nici bine nu incep sa faca rod,sa culeg ,ca vine bruma aia de toamna.Ideea e sa le pun cat mai devreme in gradina,ca pe la inceputul lui iulie sa culegem,dar noptile reci din luna mai imi dau mare bataie de cap.Asa ca mai sper sa se schimbe prognoza...hahahaha...si pana la sfarsitul saptamanii o sa plantez macar rosiile,ca ele sunt mai rezistente.Vedeti ce inseamna agricultura?!Si poate fi mai rau, Doamne fereste!!,grindina,sau boli si cate si mai cate.De seceta nu vorbesc ca le ud eu,nu-i problema.Auzisem,tot la prognoza,ca iunie si iulie vor fi fff calde,pana la 40 de grade...canicula.'Om vedea.



2 comentarii:

  1. Mai ai o varianta: sa le pui de acum DAR sa le protejezi cu ceva...ce ai. frunze, rumegus, plastic (dar sa faci gaurele la plastic).
    Asa as face eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Manole,cum sa fac asa ca-s multe...??sute de fire...mai ales ardeii si gogosarii.Sigur ar fi sa am sera,dar n-am si nici nu vom face,ca atunci ma apuc de comert si nu vreau asta. :P Merci ,merci mult.Poate o sa improvizez ceva,macar pentru ardei... :)

    RăspundețiȘtergere