miercuri, mai 14

ANDREA BOCELLI & SARAH BRIGHTMAN TIME TO SAY GOODBYE

5 comentarii:

  1. Preferaţii mei, mulţumesc Elisa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, ce-mi facusi! Mi-au dat lacrimile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragelor,cand imi vine sa plang,macar sa stiu pentru ce..... :(((((

    RăspundețiȘtergere
  4. aloooo !!! alooo!!! pai, se poate??? plec si eu in excursie si cind ma intorc gasesc papa bun, lamiia taiata si pe voi privind petuniile si ascultind muzica de ,,umezeala,,
    haideti fetelor, bagati o muzica mai ritmata si hai sa o ajutam pe Elisa sa puna rasadurile in gradina ca retetele de ciorbite de mai sus necesita zarzavaturi si verdeturi si si nu putem s-o lasam sa faca singura toata treaba.
    am avut o zi minunata ieri, ne-am simtit f bine, am fost fericite si nimic nu mai conteaza, restul sint evenimente colaterale si nu conteaza pt mine.
    gabriela a fost o privilegiata cu ambii parinti linga ea si pt asta am ,,luptat,, mult cu fantomele trecutului , pt mine asta a fost ca si o victorie pe linga altele mai mici si chiar mi-am strins singura mina si m-am felicitat acordindu-mi si o medalie simbolica, intoarcerea rotii , meritul lacrimilor clasa 1 .
    vorba batrineasca ,,cu rabdarea treci marea,, este foarte adevarata si sper sa am in continuare ca se vede ca voi cistiga mai mult decit sa stau precum catirul cu picioarele de-a curmezisul si s-a ma cramponez de fapte si vorbe dureroase si sa platesc niste polite fara valoare, viitorul si binele nostru e mai importanta decit asta.
    gata, am incheiat subiectul, sint increzatoare in viitor si in puterea mea de a ma descurca indiferent de cum va decurge viata mai departe, vreau sa traiesc clipa la maxim si precum mircea badea spun si eu,,traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!,, asa ca...hahaha !!! sint la butoane!!!
    pup si ma echipez sa punem rasadurile!

    RăspundețiȘtergere
  5. CRI,draga CRI,cat ma bucur!!!!Optimismul tau este molipsitor.Sa-ti dea Dumnezeu din ce in ce mai bine!!Daca esti asa de vesela si spirituala si fata de EL,nici nu ma mir ca incepe sa vrea in preajma ta si a fetitei voastre.
    Si da,trebuie sa spunem:Mare-i puterea Ta Doamne!Te imbratisez. :)

    RăspundețiȘtergere