vineri, mai 9

INVAT DE LA NATURA


CRI,nu mai sta la rand,treci in fata fetico si serveste,ca ....pe caldura asta!!! Te inteleg.Uite,daca nu ai gasit tu sifon am gasit eu o biborteni si e gata,numai bun sa te racoreasca.... Acum eu fac haz de necaz,ca doar n-oi plange..(desi recunosc ca numai nu am hohotit).Tocmai am terminat si ultimile rosii de plantat in gradina,azi,cand la 11;20...vedeti si voi ce-am avut si a tinut jumatate de ora.Na,acum n-o sa ma prapadesc,doar invat de la natura cum se ridica dupa fiecare potop si cum o ia de la-nceput si cat de repede ii cresc iar frunzele si cum isi oblojeste ranile de pe bebelusii abia iesiti din flori(pe care i-a protejat ea cu frunzele,cat a putut...) Am fost in gradina dupa puhoi si am vazut frunzele de rosii,abia puse in pamant, cum s-au intors peste varful cu boboci de flori,ca sa-l protejeze.Nu va dau lacrimile???Mie,da!Caci am vazut si mame mult mai rele,printre oameni,iar plantele,care fac asta,adica isi protejeaza fructul cu frunzele,ma coplesesc de emotie!!Asa a fost azi si poate ca nu s-a terminat inca.Dar eu invat cu fiecare grindina,de la plante,sa fiu mai puternica.



14 comentarii:

  1. Buna ziua doamna Elisa, aici o prietena a Jamillei, am intrat pe blogul ei cu acordul ei si i-am citit mesajele de pe blog, ea nu se poate ridica acum din pat (faza cu scobutilul injectavbil si restul le stie si ea, e veche povestea cu fierea). Doamna Elisa, o gasiti pe Jam aici, pe linkul asta si puteti sa o votati acolo: http://www.reportervirtual.ro/2008/05/02/cea-mai-sexy-bloggerita-editia-de-primavara.html
    va pupa si va imbratiseaza si ea!!! o sa revina curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietena Jamillei,ma bucur sa aud ca este mai bine.Am votat la sondaj si am vazut ca este pe primul loc.Nu cred ca ne lasa de mai multe ori,dar o sa incerc. Multumesc de comunicare.Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai...
    Acum a dat cu grindină şi în Bucureşti.
    .
    Mulţumesc, Elisa
    http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/05/09/multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum am venit de la banca...ca ieri uitasem buletinul.Mai multa miscare e consecinta la mai putina tinere de minte...hehe!!
    N-ai pentru ce Isabelle,doar sa fie util. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Elisa, maica, multumesc pentru tot! stim noi, gandurile, sustinerea...mi-au facut bine! te admir pentru puterea si echilibrul interior. te imbratisez si te pup. In privinta a ceea ce s-a intamplatr cu munca ta (mama ei de grindina), imi pare si mie rau. Incerc sa ma gandesc doar ca renaste gradina ca pasarea Phoenix,,, intelegi tu ;-) intr0adevar ai muncit enorm si e dureros sa vezi intr-o clipa... poat doar sa -tyi trimit gandurile mele bune si sa-ti spun ca niciodata nu e dracul asa negru cum pare. te pupa Jamilla (am ignorat pt o ora sfatul medicului si am intrat cu nasul in bloage, trebuia sa raspund la oameni, ca asa e frumos!! ti-am raspuns si tie pe blogul meu, la postul "maktub") pupilici!! revin curand, mai vioaie..incepe sa mi fie mai bine un pic.partea proasta e ca trebuie s afac o tomografie (sau partea buna, ca poate se linistesc si ai mei, si sufletul meu)

    RăspundețiȘtergere
  6. Jamilla,ma bucur ca esti mai bine si poti sta in sus...Sti de ce zic asta? pentru ca stiu cum e sa ai criza de fiere si mai stiu ca sunt perioade din viata,in functie de planete,in care anumite boli ne chinuie.Vorbesc serios...mie mi-a trecut fara interventie,dar era sa fac icter din criza prelungita(stateam in pat si sufeream,asteptand sa-mi treaca si nu trecea,pana cand sora mea m-a zgaltait si m-a speriat).Asa ca de aceea ti-am spus sa faci ceva,sa nu astepti sa treaca de la sine.
    Te pup si mai vorbim.. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. oooaaaahhh!!! ce bun a fost! vezi daca se tine rindul? ajunge la toata lumea, dar...eu tot astept macar o cescuta de limonada din ,,uriasa,,aia , lasa somonul ca este si pt el putzintica lamiie, important e sa le servesti musafirilor tupesti asa ca mine o limonada ca la,,mama ei,, acasa
    am vazut ca d-zeu a facut-o de oaie ieri la voi acolo, la noi nu a fost asa , doar o srtopeala si gata, sti cum se spune ca nu te poti pune cu natura
    apropo, azi la cazan nu am avut nimic? e vineri si tinem post? o fasolica, o stevie ceva?
    te pup si sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. nici n-ai idee ce rau imi pare pentru gradinuta ta! :(

    am urmarit pe blogul tau si stiu (sau incerc sa-mi imaginez) cu cata dragoste si truda ai muncit si ce mandra esti de ea.

    sa ne arati poze cu gradina refacuta si renascuta din grindina! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Un sfarsit de saptamana senin si liniste sufleteasca, pretuire sincera :)
    constat ca picuri suflet in fiecare floare a ta, fie ca e din gradina, fie ca e izvorat din adancul tau minunat, felicitari,
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  10. Elisa!!!! Doamne ce grindina! Imi pare atat de rau! Cum a fost dupa? Macar s-au topit repede?
    Acum in dimineata asta, cum e?
    Si-au mai revenit?
    Da Doamne,soare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Elisa,
    S-au strâns toţi banii pentru Florentina!
    :lol:

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt fericita.Dumnezeu sa-i ajute sa se vindece.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. Oana,sunt genul care nu se da batut...ma rog,cateodata,da.

    Sibilla,multumesc de incurajare.Toate trec...si bune si rele....
    :)

    Manole,...o renascut ea, pasarea....si nu va renaste gradina mea?!!!Sincer???Nu m-am uitat atent,ci doar asa...am dat o brazda cu privirea,ca evit sa-mi planga inima.Dar sunt sigura ca-si revin ele.Iti multumesc pentru ingrijorare.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. Regret ce s-a intamplat pe la voi. Sper sa nu fie mari pagubele si sa nu fiti tristi. Natura reinvie de fiecare data, sa invatam de la ea si noi cum bine zici.

    RăspundețiȘtergere