joi, septembrie 25

Ispravile lui Rex si ....ale mele si...a lui

Acum ceva vreme, ne-am hotarat, sa schimbam gardul de lati de langa spatiul cateilor,iar Stapanul Inelului meu a inceput...isprava asta,cumparand materialul acesta,rezemat de garajul vecinilor.Asteptam sa culegem via si ne-om apuca de treaba...

...ca daca nu,cine stie cati aschiuti, din astia mici ,vor mai trece prin tre lati!




Ieri dimineata,cand am iesit in curte,cam tarziu,recunosc,Rex,cu lantul lui gros atarnand dupa el si cu Aschiuta, teribil de fericiti (or fi gay??!),se harjoneau printre florile mele,lantul lui Rex secerand si florile care mai sunt doar verzi.Daca te loveste cu coada lui vesela,vanataie se face,iar petuniile sunt secerate pe loc.Aoleoooo!!Strigai eu la el sa stea nemiscat,ca numai cand e teapan nu strica ceva,dar bucuria nebuna a cateloiului, de a fi liber, n-o astampara nici tunetele mele de furie....Asa ca ...m-am resemnat.


Normal ca mi-a rupt si o lamaie,din cele verzi,abia azi am gasit-o,cand m-am dus sa-i fac vedete.

Ce simplu este la ei,la caini.Ideea este sa-l accepte si pe urmatorul.

Aschiuta abia razbeste sa-i impace pe cei doi legati,cand la unul,cand la altul.Dar am uitat sa va arat si gropile pe care le-a facut el,cautand animalul pamantului.Cand am vazut,am strigat la el ...lantul te manaca si pe tine...,dar ,este tot liber.


Si asta este isprava mea.Otetul s-a terminat,este limpede,are culoarea mierii pe care am pus-o in el.De azi, salatele mele vor fi stropite, din belsug, cu el.


Este cam mult,mai caut bidoane din plastic,pentru calatorie.
Acum, voi trece in revista perele si voi mai face inca o isprava....,compot.