miercuri, septembrie 17

Capsune de septembrie

Nu le-am mancat inca,va astept sa savuram impreuna prospetimea de....primavara,care ma dezmiarda toamna.Stiu ca nu va vine sa credeti,trebuia sa pun si o para alaturi,dar las'ca va voi convinge data viitoare,ca lanu-i plin.


Azi,17 septembrie.

Luni,15 septembrie.

Leapsa.Ma simt vinovata si mi-e rusine cu mine

Leapsa asta o am restanta(caci intre timp am primit inca una) de la Oana,adica..." adică melodia aia care-ţi place de mori, deşi undeva în sufletul tău ţi-e jenă că-ţi place”.
Nu ascult tot timpul muzica asa incat sa ajung sa fac si asta,sau inca nu am descoperit ceva rusinos in ceea ce ascult eu.Dar,sunt si eu om,nu?Si da,am gasit la scurt timp dupa ce primisem in dar internetul,ca resemnare pentru despartirea, ca spatiu,de iubirea mea,copiii nostri,o emisiune de TiVi si un forum/blog,cu care mi-am pierdut,la propriu,un timp al meu,in care faceam ce vroiam eu si atat.
Acum a inceput al 3-lea sezon si la ora 10 a.m. incepe,iar eu nu stiu daca sa ma mai uit sau sa uit ca exista.Si da,ma simt vinovata fata de mine,dar nu ma pot opri.Este ora 10 si am dat pe ea...pe emisiune.
De fapt mie imi explic,de cate ori ma indoiesc de mine,ca ma uit doar sa ma amuz,sa descopar oameni si caractere,sa-i analizez,sa-i critic,sau sa-i impart in doua:oameni care-mi plac si oameni care nu.Ma rog,asta este,v-am spus si asta despre mine,mai ramane sa ma intrebati daca am vreun iubit,ca sincera cum sunt.....hahahahahaha!
Emisiunea este aceasta.

Manole, Cora -Pescarusul Argintiu, Marita Doamna.....
pregatiti-va,va roooooog! :D