marți, aprilie 12

Blog, bloguletul meu

De fiecare data ma intorc la tine spasita, in ultimul hal de trista si vazandu-te, parca intalnirea cu tine imi da putere si depasesc starea asta. De fapt ma intorc la tine cand am un nou comentariu de moderat, pe care-l vad pe yahoo unde ma tastez toate zilele mele cu fiul meu drag care este departe, departe in lume si azi, uite, chiar la ora asta el cu sotia lui draga si cu fiica lor iubita, de 7 luni, sunt la ceremonia de primire a cetateniei australiene. Ce coincidenta! Cand m-am apucat de vorbit cu tine nu aveam asta in gand, acum mi-am amintit. Ce sa le urez dupa 5 ani de Australia si dupa ce am fost la ei si am vazut , ce sa le urez decat sa aiba mult noroc sa castige multi bani de care au nevoie caci acolo toate sunt foarte sumpe. Si sa fie sanatosi sa-si creasca copilul cum le place lor si mai mult de toate sa fie multumiti ca au plecat din gloata asta de aici.

Da, blogule, cu tine vorbesc caci cu cine altcineva?! Lumea, dragii mei prieteni care ma tineau de vorba si ma faceau sa uit de singuratate, care-mi dadeau impresia ca trece vremea, uite ca nu mai vin pe la mine sau nu mai vorbesc cu mine asa de des. Asa ca d'aia vorbesc eu acum cu tine, blogule drag, care ai viata, viata mea si care ai amintiri, amintirile mele si care esti frumos, cu poze de flori colorate, ca o revista glossy.

Uite, blogule, ce comentariu am primit ieri, de la un post de radio :


radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Tu ce zici, bloguletule, ce sa fac, ce sa raspund, caci am mai primit eu astfel de comentarii si le-am refuzat interviurile, nu-mi trebuie mie acum glorie, nu-mi trebuie sa devin "vedeta", dar totusi, recunosc ca m-am bucurat de fiecare data.

16 comentarii:

  1. eh :(
    aşa vorbesc şi eu mereu...
    cu 'lucrurile'
    că oamenii nu au avut niciodată 'vreme'
    dar...
    m-am deprins
    şi cu ei şi cu singurătatea şi cu aşteptarea sfârşitului
    virtualul?.
    iluzie în plus...
    te îmbrăţişez, cu tristeţea ta cu tot, şi gânduri bune
    copiilor tăi

    RăspundețiȘtergere
  2. CELLA, sper sa fie un caz izolat caci, altfel, intru la idei :D
    Eu vorbesc cu vietuitoarele dar mai mult in gand,nu tare, ca sa nu dau de banuit , ha, ha, ha!

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Buna ideea sa dai interviu si sa implici, cu specificul blogului tau, in acest proiect(cum se spune azi!).
    2.Nu stiu cati prieteni ai castigat cu acest blog, te asigur, insa, ca eu sunt unul dintre acestia.Este evident, fara prea multa vorbarie inutila.Nu ?
    3.Sa le dea Dumnezeu sanatate copiilor tai, sa poata face fata noii lor vieti.
    4.Tocmai mi-am cumparat CD-ul cu Strauss-fiul si-l ascult cand ma simt cam singurica.E medicament curat.
    Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zinca draga,

    multumesc pentru toate 4. Si eu te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha, am primit si eu un comentariu similar de la radiolul cela... Nu vreau sa te dezamagesc, nu era similar, era CHIAR IDENTIC! Pana si semnele de punctuatie coincid, de unde deduc ca sunt foarte utile Copy si Paste.
    Eu am fost atata de entuziasmata ca am si pus bannerul lor pe blog, am trimis mail-uri si... nimic, niciun raspuns. La vreo luna am primit un mail, dar deja nu mai conta, mie imi place punctualitatea. Bannerul l-am sters dupa 3 zile in care am asteptat un raspuns.
    Numai bine iti urez, tie si australienilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ina,
    eu am fost mai rezervata dela bun inceput. Mesajul a picat bine,pentru mine (nu conteaza intentia expeditorului) ,pentru mine a fost tonic,mi-a servit momentului pe care-l traiam, asta conteaza. Si nu-mi fac, niciodata, iluzii cand mi se intampla ceva de genul asta, traiesc, doar, momentul, bucuria sau tristetea si trec mai departe.
    Draga mea, te astept si pe blogul "curent" de pe wordpress unde sunt mai activa decat aici :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hristos a înviat!
    Bucuraţi-vă si primiţi în suflet Lumina Invierii Domnului!

    http://www.youtube.com/watch?v=AYyMQWke4Z8&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  8. Si, da. Cand vei dispare adevaratii prieteni te vor cauta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumi,
    cred ca tin foarte mult la tine :)
    Acum am probleme la blogul celalalt, zice ca este ceva cu serverul si nu pot intra nici eu...nu stiu voi daca puteti.
    Mimi mi-a scris e-mail ca nu poate intra, ii spune ca a fost suspendat contul, ceea ce nu-i adevarat din partea noastra :(

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, Eli!
    Aici te-am cunoscut, aici am venit sa-ti urez prima oara! Sanatate si numai bine iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ana lu'Manole. Multam'frumos. Acum vad, acum raspund, dupa multi ani :)
      Iti doresc la fel. Te imbratisez.

      Ștergere
  11. Buna Elisa,

    Ma numesc Cristina, si vreau sa-ti multumesc pentru taiteii de casa pe care i-am facut sambata; mi-au iesit nemaipomeniti, am avut si oua de casa :). Am citit cu nesat o mica parte din ceea ce ai postat aici, mi-am adus aminte de matusa mea din Banat care mi-a adus masina de taitei, si multe altele de la sarbi...n-am mai facut taitei de vreo 10-11 ani, acum incurajata de tine, mi-am cumparat masina si am reusit. Draga Elisa, m-as bucura mult sa comunicam, eu sunt nascuta in Brasov, si poate chiar sa ne vedem cand vin in Romania.

    te pup, am dat site-ul tau la cateva prietene dornice toate de taitei de casa, te pup, pa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina draga! Acum vad comentariul tau, acum raspund. De fapt, mint, eu l-am lasat la publicare, dar pe e-mail si nu am raspuns imediat. Anii au trecut ca o clipa.
      Imi pare bine ca ai rein vatat sa faci taitei de casa, musai sa fac iarasi si eu ca vine Craciunul cu supa de Gaina si taitei de casa. Te pup. Nu stiu cum as face sa vezi acest raspuns...

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. Ei, bine, Ioana Vladimir, tie iti raspund imediat, nu mai aman, timpul trebuie ocupat si nu lasat sa zboare'n vant.
      Iti multumesc pentru apreciere. Da, sunt poze minunate aici si ar mai fi fost dar nu mai aveam loc de pus poze asa ca mi-am facut blog pe wordpress si apoi pe spatiu privat. Te mai astept.

      Ștergere