luni, noiembrie 10

Ultima recolta, din gradina mea,pe 2008


...din care voi face dulceata,chiar acum,ca-s culese de ieri.Asnoapte au fost temperaturi negative,bine ca le-am cules...ca se inmuiau de la frig.

La revedere gradina mea de vis,te las cu bine,in grija Domnului,a zapezii care va veni si ,pana in februarie, voi invata despre tine din carti,imi voi aminti de tine din poze,mi-ai dat atata bucurie,anul acesta,anul trecut si ...de cand te stiu, :lol: ,incat vreau sa-ti spun ca te iubesc ca pe o persoana draga care face parte din viata mea.Imi vei lipsi, aceste luni de iarna,insa florile din ghivece te vor suplini,sper eu,cu succes.


5 comentarii:

  1. Pentru ca ieri am avut un program mult prea incarcat, azi musai sa ma duc sa-mi caut capsuna!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dulce Eliza iat faci dulceata :))
    Gradina ta minunata trebuie sa se odihneasca, lucru care s-ar cere si la tine. Dar dupa cum te cunosc vad ca n-ai stare si-ti gasesti(iti faci) tu treaba prin casa probabil sa nu pierzi antrenamentul pana in primavara :)
    Sper sa fi terminat cu curatenia ca acusi o iei de la capat , doar vin sarbatorile :))
    Multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, sunt sigura ca sunt dulci si aromate chiar daca nu sunt prea rosii. Gradina ta se acopera acum cu o plapumita de zapada si merge sa faca nani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Starsgates,
    daca nu ar veni(deja a venit)iarna si inghetul, ar fructifica si in decembrie,caci sunt din aia permanenti. :)

    Manole,
    ia vezi tu n-o fost limaxul mai iute de ...picior? :)))))

    Gina,
    nu,nu am terminat curatenia.Sunt multe spatii si florile care trebuiau puse inauntru ne-au cam incurcat.Toata casa mi-e plina de...flori,de verde,in loc sa am obiecte de arta.Eheei...asta este,costa mai putin sau deloc in comparatie.
    Draga mea,pai asta-i curatenia de...toamna-iarna.Ceee...,ai crezut ca mai reiau treaba asta de Craciun??Neee,doar praful de pe...toba hahahaha.
    Dupa ce terminam inauntru continuam afara,ca acum sunt toate,aproape,frunzele pe jos.Este singura data cand ii invidiez pe cei care au in curte doar beton,sau pavaj...nu au ce aduna,dar imi amintesc ce bucurie am vara cu atata verde in jurul meu si ma linistesc repede. :)

    Laura,

    i-am cules pe toti,draga mea,sa nu inghete,deci nu erau copti,decat cate unul.Dulceata este la racit si este la fel de buna ca si cea din capsune coapte.Am incercat anul trecut prima data,Gina stie... :) si de asta am repetat ideea. :)

    RăspundețiȘtergere