luni, octombrie 27

ACASA


Acesta este unul din paradoxuri:cu cat iti doresti mai mult sa pleci de acasa,cu atat mai mult vrei sa revii si sa te bucuri, de ceea ce ai lasat in urma, fara sa intorci capul.Asa sunt eu:plec,... ca sa am de unde sa ma intorc,sa constat ca asa cum este acasa nu este nicaieri.Plec, ca sa ma incarc ,desi aici este seva mea.De fiecare data simt acelasi lucru,de fiecare data abia astept sa ma adun, din nou, in matca mea si de fiecare data acest AL MEU este mai frumos,mai profund,mai atragator si mai linistitor decat fusese inainte de plecare.Ce vreti...,asta este impresia mea si cu ea traiesc.
SUNT ACASA ,am mult de lucru,dar si dorinta de a face tot ce trebuie.Am si amintiri proaspete, care, mai tarziu, vor deveni motive de amuzament.
Dragilor,va multumesc frumos ca m-ati insotit si ,citindu-va comentariile,am avut puterea sa merg pana la capat cu tot ce-am avut de facut.Sunteti prietenii mei,simt ca va pasa de mine si iata ca m-a parasit umorul si ma podideste plansul.He he,asta-i o lacrima de fericire.
Si acum....la treaba cu mine,ca am huzurit destul :)))))))))

14 comentarii:

  1. multumesc, elisa!

    tanar, spui tu? poate...intelept? ha ha ha glumeata mai esti!

    cui nu-i este dor de copilarie? cui nu-i este dor de casa? poate celor care nu au plecat niciodata din locurile de unde s-au nascut...ei nu pot intelege lacrimile noastre dulci amare...

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ai revenit acasa, usarnico :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Văd că ţi-a priit vacanţa.:)
    Bine ai revenit printre noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Judge,
    mie nu mi-e dor de copilarie,traiesc in prezent si sper la un viitor cel putin la fel de bun,ca prezentul.Trecutul inseamna obarsie,amintiri legate de parinti si familia in care am crescut.Ne ducem adesea cu gandul in trecut,din ce in ce mai des cu ...varsta precum si la ocazii cum este aceasta de 1 noiembrie=ziua mortilor,Luminatia.Ma rog,nu te contrazic,daca asta se intelege din ce-am zis,doar completez.
    Iti doresc zile senine acolo,departe de ai tai si o fericita solutionare a departarilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Florina.
    bine ai venit si tu pe blogul meu!Te astept la comentarii :) si ...multumesc de intampinare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Windwhisperer,
    asa pare ca sunt?!Ei,vezi...nimic nu este ce pare afi...bine-am zis. :)
    Multumesc frumos. :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Manole,
    multumesc tare mult si te astept la povesti. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Starsgates,
    de unde se vede??hahahaha!Aaaaa....,din postarea asta,am inteles.Da,mi-a priit,este absolut necesar sa pleci de acasa din cand in cand,altfel risti sa bolanzesti,hahahaha!Multam pentru urare,chiar am gasit bine acasa,dar ma astepta si multa,multa treaba.Azi am demarat in gradina,continuam maine si pana vine zapada...tot asa,ba una,ba alta,c-asa-i viata. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ti-am ratat sosirea acasa, draga mea Elisa, sper sa ma ierti ca am intarziat si ca ti-am facut usoara paguba in camara! :)
    Welcome back home, my dear!
    Sper ca esti cu tolba plina de povesti de calatorie, desarta-le pe rand, suntem pe aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am ratat sosirea! Te-as fi asEterteptat pe peron, cand coborai din trenuletul ala privatizat...
    Eterna reintoarcere... cred ca de asta este vorba. ACASA... Oriunde as pleca , de fiecare data imi scurtez sejurul.Chiar si de la Paris am plecat mai devreme.Ha,ha,ha

    RăspundețiȘtergere
  11. Cora,
    in camara si pivnita mea si dac-ar intra hotii si tot nu s-ar vedea ;)
    Nu ai ratat nimic,mi-ai bucurat sosirea,ca dealtfel toata lumea de pe aici,cu comenturile tale.Multumesc mult pentru asta si te astept. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Zinca,
    si zici ca trenul ala este privatizat?!Habar n-am avut,insa sa stii ca este trenul care m-a dus la fosta ACASA,la acasa copilariei mele,iar gara pe care o laudam eu in alta postare,este o biata magazie(a cumparat-o un privatizat) si s-a transformat in ....Halta :((((((((
    Ei...,bine macar ca soseaua care trece pe acolo este ...nationala,ca deh,duce catre Sarbia. :)

    RăspundețiȘtergere