sâmbătă, august 2

MINUNATE FLORI PENTRU MINUNATI PRIETENI





















6 comentarii:

  1. Un blog care iti da senzatia de pace, de liniste sufleteasca, care te ajuta sa te relaxezi si sa uiti de apasari si griji. Un blog pe care astepti cu nerabdare sa-l vizitezi. Un blog unde stii ca vei fi intampinat de flori care te indeamna sa fii vesel, sa traiesti viata, sa o simti!Acesta este blogul tau, draga Elisa si iti multumesc ca l-ai creat.

    Cineva de peste mari si tari si oceane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur nespus de mult pentru aprecierea ta,ma bucur si pentru ca mi-a venit ideea sa pun pe blog aceste frumuseti de care ma bucur mai mult eu,caci cei din jurul meu nu sunt prea sensibili la ...frumos.Acum sunt fericita ca se mai bucura si alta lume in afara de mine.Multumesc din tot sufletul meu,nici nu stii ce m-ai emotionat.Asta sunt,sunt ultra sensebila nu numai la frumusetea naturii ci si la vorbele bune ale oamenilor.Te mai astept si iti doresc o viata frumoasa acolo...,departe,o viata asa cum ai visat.As lua si eu gradina in suflet si as pleca.Sa-ti fie bine si multumesc mult,mult... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Elisa, iti multumesc pentru gandurile frumoase pe care mi le transmiti si cata dreptate ai cand spui ca putini sant cei sensibili la frumos. Si cand te gandesti ca frumosul poate fi gasit in atat de multe lucruri! Trebuie doar sa ai rabdare si sa privesti in jurul tau! Dar cati fac lucrul acesta?
    Pentru mine blogul tau a devenit locul meu de refugiu. Cand simt ca stresul incepe sa-si spuna cuvantul, fug, vin pe blogul tau.
    Ma bucur ca am avut norocul sa-l descopar.

    Aceeasi de peste mari si tari si oceane.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Doina,cat de bine te inteleg!!Exista o perioada cand ai manca pamantul si apele numai sa te intorci acolo unde te-ai nascut,am simtit asta cand am fost plecata cateva luni,as fi luat autobuzul de 100 de ori pe zi daca el trecea prin fata casei,atat imi era de dor.Insa,cred ca cu timpul m-as fi obisnuit si as fi invatat sa pretuiesc ceea ce n-aveam aici,lucrurile si oamenii care sunt diferiti ,cu alta mentalitate si fiind cu familia acolo,as fi facut sa fiu fericita.Da,vorbesc acum ca si cand as vorbi fiului meu care-i plecat de 2 ani tot foarte departe,mult mai departe.Te imbratisez cu drag si ma bucur sa comunicam.Multe bucurii si o viata frumoasa iti doresc plina de incantare.Stiu ca poti sa faci sa fie asa...,de noi depinde :) Fii fericita,draga mea!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Elisa, sensibilitatea atat de speciala a sufletului tau iese din nou la iveala prin aceste flori minunate - formand corola de minuni a gradinii tale de vis, binecuvantata de Dumnezeu :)
    Am admirat pe rand, fiecare floare, fiecare lujer viguros inaltat spre soare si mi-am dat seama cat de imensa e dragostea ce le-o porti, pentru ca ele sa fie capabile sa transmita privitorului o noua si proaspata dovada de iubire :)
    Cu mult drag si pretuire, fermecatoarea noastra doamna, cu vestminte tivite din flori !
    Cora

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze,Cora,sunt cam habauca si daca nu ma uit la ce articol am comentarii,atunci e greu sa le gasesc.Uite,acum am moderat un comentariu al Doinei si nu stiu,ca nu-l gasesc...,habar n-am la ce articol este,daca nu m-am uitat... Hmmm,scuza-ma ca nu ti-am raspuns atunci...in 4.Te pup.

    RăspundețiȘtergere