vineri, august 22

In jurul casei











Am primit un DAR si l-am luat acasa...














































26 de comentarii:

  1. Nu stiu cat e de mare gradina ta dar mie mi se pare imensa, de aceea ti-am spus odata ca trebuie sa ai tu niste ajutoare ca singura nu vadcum dovidesti :)
    Cred ca putine sunt plantele autohtone care sa nu se gaseasca in gradina ta se vede ca ai folosit la maximum fiecare mp. Nu te invidiez ca nu-mi sta in fire dar trebuie sa-ti spun ca te admir pt. tot ce faci si cum iti gasesti tu timp pt. toate. Sfarsit frumos de saptamana eu plec la parinti intr-o scurta vizita :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gina,in jurul casei curtea este de 250 mp,asta fara gradina de legume,doar aici in jurul casei.Da,faptul ca sunt multi pomi si vie face sa para mult.Oricum,este fain dimineata dupa ce ud tot,as sta in curte la racoare,dar ba trebuie sa plec,ba ma odihnesc la computer si nu prea stau afara,asa fara treaba.2 ore imi ia sa ud numai gradina si inca 1 ora aici,in jurul casei.Daca n-as fi udat ar fi fost tot uscat ca iarba care se vede pe marginea trotuarului.Gina,iti doresc petrecere faina acasa la mama si multa sanatate mamei tale.Ai grija.Te pup.Multumesc mult.Pa pa!!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea, tu esti binecuvantata. Si eu, de cand stau la casa cu gradina si curte (si slava domnului, ai mei ingrijesc la ele ca la ochii din cap, mereu cateceva de vopsit, curatat, ingrijit, inflorit etc), nu m-as mai muta in veci la bloc.
    elisa maica, blogul tau e reala alinare pt mine.... ajunge numai sa ti vad fotografile si ma mai linistesc in durerea mea. stii, familia ta e norocoasa sa te aiba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Jam,iubitaaaa...,lasa durerile.Stii ce-a spus Einstein?A spus multe ,printre care si:"totul ar trebui sa fie cat mai simplu posibil,insa nu mai simplu decat atat."
    Am citit ce-ai scris azi,dar crede-ma ca simt cum te complici singura.Nu putem fi toti la fel,dar trebuie sa ne acceptam ,asa cum suntem,unii pe altii.Am impresia ca-ti creiezi singura aceste dureri.Viata este asa de simpla,mai ales cand ai langa tine pe cineva care te asculta si intelege,tu de ce o complici?
    Sincer,n-am inteles care-i visul tau care se amana mereu,doar banuiesc,insa daca iubitul tau este un om practic,iar tu mai mult cu capul in nori,atunci va potriviti perfect...,ca fiecare trage de celalalt spre el.Te imbratisez cu drag si ai grija de tine,rasul este arma perfecta in aproape toate cazurile.Pa pa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un sfarsit de saptamana minunat iti doresc sestro, calde imbratisari sibiline !
    http://i168.photobucket.com/albums/u175/maravenezuela/torturi/ingeri.jpg
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Elisa,am venit din nou in gradina ta de vis si am mirosit toate florile,am atins frunzele,am stat la umbra pe alee,am vazut strugurii copti si stii ce am facut?am furat cativa ciorchini se struguri negri asa de aromati si dulci.Am cautat sa fie cat mai copti ca nu-mi plac fructele acre.
    Ce buni sunt!In copilarie mancam multi struguri din acestia (parca Isabele le spune).
    Nu te superi pe mine,asa-i? :)
    Weekend placut si racoros!
    Poate vine ploaia si gradina ta de vis se va inviora mai mult (ca si noi,de altfel).

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu e de lucru în jurul casei sau înn casă.
    Aşa că să-ţi dea D-zeu putere ptr. atâta treabă.:)
    O zi frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sibilla,petrecere frumoasa de ziua feciorului tau si La multi ani!Sa traiasca si sa fie sanatos.Te pup,drago. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Gabi,aia de deasupra ferestrei?Hmm,stii ce faini sunt,aceia chiar sunt struguri de masa,nu au pielea groasa ca ceilalti,pentru vin.Pacat ca doar trebuie sa-ti imaginezi gustul.Sa vezi cand incep sa se coaca cei albi,california...tamaiosii....,miroase in toata curtea,cred ca si la vecini.
    Duminica minunata draga mea si multa sanatate iti doresc. Pa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei,draga mea..,toata lumea are treaba,ori in casa,ori afara,asta este menirea noastra sa facem locul sa ne placa,dar si altora.Te pup ,Starsgates si-ti doresc seara frumoasa de Sambata. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. La tine florile nu se termina niciodata... foarte frumos... si ne dai si de papica si e totul verde si frumos si curat... Un sfarsit de saptamana minuntat, draga Elisa :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Elisa, florile de clematita m-au fascinat si ma vor fascina intotdeauna si tare m-am bucurat cand printre pozele din jurul casei tale am zarit si o astfel de floare. M-am inselat? Tare as vrea sa stiu mai multe despre aceste flori minunate! As sa pot duce cateva surorilor mele la urmatoarea vizita. Fac seminte?
    Iti doresc numai bine si ma bucur ca mi-am facut timp sa te revizitez.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-nu-nat!!!! Felicitări, nu te pot egala... :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Unde soarele-i daru' ăla, că mi s-or aburit lentilele căutând la el... :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc Laura,draga mea...,asa-i unele trec altele vin.Asa-s florile pana la prima bruma :(((((
    Si eu iti doresc tot ce-ti incanta viata.Te imbratisez. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Doina,clematita este perena,o agatatoare care se inmulteste prin butasi,ca un gard viu,deci se pun nuiele din ea in pamant.Uite ca mi-ai dat ideea sa fac si eu mai multe.La seminte nu m-am uitat,dar sigur o sa ma uit maine si vad daca au.Ma bucur ca-ti place clematis,sunt si mai frumoase decat aceasta a mea.Sa te uiti la Mesterulmanole ca o sa puna in curand o noua ..inflorire.Ale ei sunt chiar minunate si divers colorate.Te imbratisez draga Doina si-ti doresc o saptamana frumoasa. Pa!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Olteanca (ce-mi place cum va zice Cavalerul....)....,sunt sigura ca modestia si generozitatea va face admiratia mai mare,fata de gradina mea.Acum chiar sufera toate de lipsa conditiilor prielnice...,umezeala in principal.
    Cat ma bucur sa va gasesc printre boltele mele racoroase de vita de vie...,parca va si vad,acolo la dv.cat de important este sa va fie frumos in ...batatura,cum se zice.Va imbratisez si va mai astept.Duminica seara cu multa bucurie si fericire! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Cavalere,nu-i un videoclip dupa prima poza?Da-i drumul sa vezi ce zice.
    Daca la tine nu apare acesta spune-mi sa-ti dau link-ul,OK?
    Seara faina draga SuKaRiT...si o saptamana reusita sa aveti in continuare.:)

    RăspundețiȘtergere
  19. M-am invartit in jurul casei, de m-am ametit.:))
    Ce de frumuseti! Si cum mai "troneaza" acei superbi trandafiri.
    Pe aleea aceea, m-as da cu bicicleta si apoi ne-am odihni pe balansoar, in racoarea serii de vara. Te imbratisez Elisa si multumesc multtttt!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bime-ai revenit draga mea Cristal!Balansoarul e la vecini,in bataia soarelui...nu-i recomandabil,dar ma omor dupa un set de curte,chiar daca vine toamna...,vreau sa sed in curte cu tot dinadinsul si n-am nimica nou,lol.O seara faina !

    RăspundețiȘtergere
  21. In universul tau este multa liniste, culoare si miresme fel de fel. Imiface placere sa te vizitez. O seara linistita .

    RăspundețiȘtergere
  22. Da,daca fac abstractie de latratul cainilor,cantatul cocosilor si al pasarelelor,de sunetul greierilor si de fosnetul frunzelor,in cadere...,atunci este liniste.Multumesc Zinca si tie iti doresc la fel.Ma bucur ca iti place.Trebuie sa ma pun cu burta pe carte,sa invat sa fac si filmulete si sa le postez,atunci sa vezi ...liniste.. lol.Seara buna draga Zinca! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga Elisa, iti multumesc pentru informatiile despre clematite. Deci pot rupe nuiele si dupa aceea le ingrop. Trebuie cumva sa acopar partea din exterior cu un borcan ca la trandafiri? O sa ma uit si la Mesterul Manole, de-abia astept! Pe aici pe la noi am vazut tot felul de culori, sant extraordinar de frumoase! Pa, pa si o zi buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Doina,draga mea,am gasit la clematita,seminte si le-am luat.O sa le seman la primavara,acum nu stiu daca iese ceva,dar eu am primit-o de la sotia unui coleg al sotului si era mica de tot,nu stiu daca din seminte sau prin butasire,insa ,cred ca daca o pui acum trebuie ca trandafirii,sub borcan,iar daca o pui la primavara atunci nu.Totul este sa aiba in pamant cea mai mare parte din butas si sa aiba umezeala,si pamant nisipos,asa-mi spunea tata ca trebuieste ca sa faca radacina.
    Doina,eu am gasit un site..faci pe google Clematis si la primul ,cu 3 poze,vei gasi multe pagini cu clematite de toate culorile si formele. Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Elisa, in afara pozelor cu clematite am gasit si un slide show cu aceste flori. Este foarte frumos realizat. Uite, iti trimit link-ul daca vrei si ai timp sa-l vezi.
    Iti doresc numai bine, pa, pa.
    http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/71931086WRFmrq

    RăspundețiȘtergere
  26. Doina,multumesc tare mult...,o sa ma uit chiar acum,imtr-o fereastra...lol.Te pup.

    RăspundețiȘtergere