sâmbătă, august 9

Flacara olimpica in China,spectacolul lumii.










Urez mult succes sportivilor si multe si pretioase medalii sportivilor romani.

10 comentarii:

  1. am luat o medalie de aur prin alina dumitru,felicitari si la mai multe medalii sportivilor nostrii!
    HAI ROMANIA!
    Te pup Elisa si ieri fiindca te-am ,,vazut,, ti-am lasat o dedicatie speciala la Anis.
    zilele astea sint prinsa cu olimpiada, sint bine, cind voi avea mai multe de spus iti las o ,,telegrama,, pe gard...hahaha
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. CRI,tocmai cand postam se intampla si nu am facut poze,dar am prins medalierea si emotiile ei si ale antrenorului.Bravo lor!!Felicitari!!Si gimnastica masculina am vazut-o in direct si ma bucur tare pentru Marian Dragulescu.E in forma maxima.Sa-l ajuta Dumnezeu sa ia aurul,ca merita.
    Da,am trecut sa te caut pe tine acolo si am vazut ca erai si Iris era si am iesit caci e asa de mult de citit acolo si nu citesc ca-s chestii de grup,nu ma privesc,dar pe tine,cand mi-e dor de tine,te caut acolo sa vad in ce ape te mai ...scalzi.Si ma bucur cand ai un tonus bun.Te imbratisez.Pa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut doar premierea Alinei.Am vazut lacrimile din ochii ei,emotiile cand canta imnul.
    Felicitari si succes tuturor sportivilor nostri si celorlalti.
    Am vazut si imagini cu deschiderea Jocurilor Olimpice.
    Oare de ce tocmai acum unii se razboiesc?
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes sportivilor nostri ! Doamne Ajuta !
    Felicitari fetitei de aur a Romaniei, Alina !
    Sestro, o duminica senina si implinita iti doresc :)
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  5. mult succes sportivilor nostrii! si felicitari celei care a luat prima medalie de aur!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fie!!Mult,mult succes!Sa ne bucure si ei.Si felicitari Alinutei,draga de ea!!Multumesc Manole,Sibilla,Gabi...,multumesc pentru vizitele voastre atat de asteptate .Va imbratisez.Duminica fericita va doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O duminica frumoasa, draga Elisa! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Extraordinar spectacolul de deschidere, aproape incredibil ce au putut face acei oameni, nu si daca ne gandim ca a fost facut de chinezi. Cineva cu umor "negru" imi spunea ca si noi am fi ajuns la performanta asta daca nu ar fi fost decembrie '89, eu cred ca din fericire (sau nu?) nu am fi fost capabili nici de atat. E vorba de mentalitate, de cultura si de istorie in primul rand si apoi de oranduirea politica , chiar daca se pare ca la ei comunismul s-a "implementat" cel mai bine.
    Am plans si eu alaturi de Alina, m-a emotionat cel mai mult reactia ei, o fata care ar putea sa doboare orice barbat cu forta ei nu a putut stapani emotia victoriei pentru care a muncit atat de mult. BRAVO ei e bine ca avem si valori in sport nu numai fotbalisti :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Gina,cu tehnica ce-au folosit-o chinezii noi nu faceam fata ,poate doar cu uniformizarea si spectacolul de parada,la astea am fi devenit asi,ca ne executam.Ei nu-s chiar comunisti din moment ce au firme private,e un fel de comunismo-capitalism si daca nu se plang,daca au voie sa plece in lume,daca au ce citi si ce vedea la TiVi-uri,daca au destui bani sa-si petreaca concediile in afara tarii lor,daca nu se ia lumina,apa calda,caldura si nu-i asculta securitatea,inseamna ca ce e la ei,este un mic copil fata de ce-a fost la noi si copil va ramane pana cand vor stapanii lumea.
    Ceea ce nu-mi place la noi este ca nu anunta tot ce se-ntampla acolo,cine a mai luat medalii,la ce si cand.Ma intereseaza tot nu numai de romani.
    Da,dar ai vazut ca plangea si antrenorul ei?Nu se asteptau,asta cred eu,ca sa te pui cu japonia la carate!!!Ma rog,pe japoneza nu a pus-o jos,a penalizat-o si asa a castigat fata de ea.In acest sport este clar scorul doar daca-l pui jos pe adversar.Gina,multumesc pentru vizita ta asteptata cu drag.Cand am vazut la moderare mi-am zis ca esti tu inainte de a-mi arata.Te pup.Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Laura,multumesc si eu iti doresc la fel.Te imbratisez.Te astept cu mare drag. :)

    RăspundețiȘtergere