miercuri, august 6

Cununile de ceapa

Floare de brocoli

Cimbru inflorit

Floare de dovlecel

Ochiul boului sau tataisa


Galbenea



Minunatele mele petunii,care sunt mereu la ...datorie,ca si mine.


Am facut 3 cununi si a mai ramas.Anul acesta mi-a iesit f multa ceapa.Este multa,mare,sanatoasa si ma bucur ca este asa,desi am pus-o sub pomi,sub piersici,totusi s-a facut si cu seceta.Am udat-o mai rar.Sper sa ne ajunga pana prin martie,ca la cat de multa folosesc eu....

E frumoasa,nu???

12 comentarii:

  1. M-a cucerit floarea de dovlecel, asa ca am cules-o gratios si mi-am prins-o intr-un ungher tainic si luminos al sufletului, draga Elisa :)
    Cununile de ceapa sunt absolut minunate !
    In aceasta zi de sfanta sarbatoare a "Schimbarii la Fata" iti doresc sa ai parte de binecuvantare divina si de liniste sufleteasca, alaturi de toti cei dragi tie !

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau si eu cununita, sa fiu o mica printesa!!! ;-)))

    elisa maica, vezi k lamaia tot a mea este!!! mai ales acus, cat e canicula :P

    ps: si eu folosesc multa ceapa la mancare, sunt innebunita si dupa ceapa rosie

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt printre ghivecele alea... nu mă băga în seamă - citesc.
    ai să găseşti târziu mesajul ăsta, în cazul în care îl găseşti, am o defecţiune la blog şi comentariile mele se duc în neatul net-ului, de vreo 5 zile...

    RăspundețiȘtergere
  4. Elisa, mancarurile tale, gradinuta ta, ficare floricica, fiecare firisor, acum si aceste cununi de ceapa - si numai tu stii, cate mai sunt - sunt extraordinare!
    Dar ele nu ar putea fi extraordinare daca, TU ,TU ELISA, nu ai fi Extraordinara! Mda, si ai si tu numai 2 maini!
    Dar cred ca, ai o inima atat de mare si plina de dragoste, cat pentru noi toti la un loc!
    Omule, sfintesti locul! cu mult drag si calde imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elisa, frumoase cununile de ceapa, dar spune-mi, te rog, care este secretul minunatelor tale petunii? M-au vrajit si ma vor vraji intotdeauna! De vreo cativa ani trimit seminte de petunii surorilor mele, dar niciodata nu au reusit sa le aiba asa de frumoase ca ale tale. Anul acesta,cele care au rasarit, s-au umplut de purici verzi si s-au uscat! Si sant numai putin mai jos de tine, in Prahova! Ale tale sant extraordinare! O bucurie sa le privesti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata,Elisa,zana florilor si a legumelor.
    Am vazut si in realitate flori de dovlecel,dovlecelul imi place pane sau mancare (am vazut ca ai si o reteta,o citesc acusica :) ),cununile de ceapa sunt minunate,ceapa din gradina ta de vis arata ce multai ingrijit-o ca sa se faca asa de frumoasa si sanatoasa.Despre flori ce sa spun decat ca sunt minunate.
    Ochiul boului este una dintre florile de vara care-mi plac foarte mult.Imi plac buchetele cu flori de ochiul-boului de diferite culori si soiuri.
    Mi-a placut plimbarea in gradina ta,acum am de facut un drum.
    Gabi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mii de scuze,tuturor,ieri seara nu am avut net.Vad ca miercurea este deja obicei.Acum vin de la udat gradina si ma bucur de vorbele voastre frumoase.Va imbratisez pe toate si sa va dea Domnul tot ce doriti!

    Pescarusule drag si eu iti doresc la fel tie si multumesc.Asa e... floarea de dovlecel este superba si am vazut reteta de mancare..,se umplu cu ceva si se prajesc in tigaie,florile acelea masculine care nu au dovleac.Te mai astept draga Pescarus Argintiu si-ti doresc o zi reusita. :)

    Jamilla,tu esti o printesa si porti cununita ca o aura,vizibila doar de catre cine stie sa priveasca.
    Crezi,nu crezi,de cate ori ud lamaiul ma gandesc zambind la tine.Sper sa nu fii o acritura,iubita mea,hahahaha (glumesc).Iti doresc sa fii fericita si multumita si sa te bucuri de viata.Te pup. :)

    Isabelle,chiar esti aici,te simt si ma simt ocrotita de prietenia ta,sa-ti dea D-zeu tot ce-ti doresti si zile senine!Te imbratisez cu drag. :)

    Draga mea Manole,iubita prietena,ce frumos stii tu sa ma emotionezi,sa-mi umezesti genele,sa-mi misti sufletul...!!!As vrea eu sa fiu asa cum spui tu,dar sunt om si eu,cu bune si rele si-mi innec si eu amarul cum stiu si cum pot.Te pup si-ti doresc servici usor,acum cand ai revenit din concediu. :)

    Draga Doina si ale mele fac purici si fainare.De purici le-am stropit cu decis si de fainare cu topsin,parca.Atunci cand stropim in gradina de ceva...,le stropim si pe ele si toate florile din curte,caci fiind dese,fac tot felul.Apoi din cand in cand le curat de uscaturi si le racai cu o surubelnita .asta la toate florile fac,ca pamantul se intareste si radacinile nu mai respira.Asa fac eu si le ud de 2 ori pe zi,asa de multa apa le trebuie lor,iar saptamanal le dau ingrasamant de flori FLORA-LICHID FERTILIZATOR.Te imbratisez si sa ai o zi buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabi,mult noroc in drumul tau!!Te imbratisez si-ti multumesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Elisa am facut vinetele la tigaie :))) o minunatie, e prima data cand folosesc busuiocul la gatit, nu mi-am imaginat ca imi va place atat de mult, un amestec de arome perfect, combinatie ideala marar+usturoi+busuioc pt. vinete rosii si ardei. Are insa un cusur: e prea buna si nu ma satur:), azi mai fac o tigaie :) una mai mare :))
    Mie musacaua cu vinete nu-mi place parca e prea grea dupa gustul meu dar vinetele ca la Elisa sunt delicioase si usoare.
    Am sa incerc si bostaneii dupa reteta ta, sa vad cum ma uimesti si cu ei :)
    Te imbratisez,

    RăspundețiȘtergere
  10. Te pup si ma bucur ca iti place,inseamna ca o sa mai faci.Spune-mi si tu retete de la tine,te rog...:)))
    O zi minunata iti doresc draga mea Gina,ieseanca mea draga...,ca pana la urma tot o sa vad eu Iasul inainte de...duca.Paa!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ce prostii vorbesti:(( cum inainte de duca?
    Nu ai fost la Iasi? ce ma bucur sa-mi fii musafir :)) oricand vrei esti binevenita, sper sa-ti placa si sa vii de mai multe ori:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,uite cat insista sora mea sa ma duc la ei si nu ma pot desprinde.Daca nu ploua,daca nu culeg,daca nu fac ceva cu produsele astea...,atunci degeaba am mai muncit atat.Trebuie sa le ud si sa am grija de ele.Iti multumesc,esti draguta,dar am zis asa...ca o dorinta imposibila,asa cum mai am si altele,imposibile.Te pup Gina si-ti multumesc.Pa!

    RăspundețiȘtergere