joi, august 7

7 august ,o zi ca oricare alta si totusi atat de diferita....

Am venit in viata ta ca sa aduc echilibrul de care aveai atata nevoie,ca sa-ti arat ca viata nu inseamna numai sa joace ping-pong cu tine cei responsabili,ca esti un suflet pe care Dumnezeu a vrut sa-l bucure.Am venit atunci cand bunica ta,draga de ea ,cea care a stiut tristetea ta,a plecat si te-a lasat iar singur.Dumnezeu mi-a indreptat pasii catre tine,caci am ales mai mult cu sufletul decat cu mintea, atunci cand am zis...sa fie Fagaras!.
Am fost langa tine toti anii acestia si am vrut sa fac sa fie bine.Viata e cruda,caci neiubirea materna te urmareste si te striveste zilnic.Inca sunt aici sa fac sa-ti fie bine,sa ne fie bine,sa ne bucuram de clipe,de vesti bune,de realizari ale copiilor,de viata.Tot ce fac este motivat acum de prezenta ta in viata mea,caci mai esti tu,cel caruia-i pasa,sper,de mine.De ziua ta iti ofer tot ce ti-am oferit mereu,rodul muncii noastre,liniste,frumusetea din jurul tau,bucuria ca mai suntem.
La multi ani stapanul inelului meu!!!Sa traiesti si sa fii mai vesel,mai multumit,mai fericit!
















14 comentarii:

  1. ce poţi face ori spune la aşa declaraţie : să ridici,cu respect,un pahar plin şi să urezi tot binele din lume unor oameni care sunt împliniţi unul alături de celălalt
    să vă dea Dumnezeu sănătate şi zile senine,multe şi alăturea
    să trăiască "LA MULŢI ANI" !!!
    stăpînul inelului,viaţă bună,lungă şi toate bune !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Elisa,
    M-ai lasat fara cuvinte! Ai un suflet minunat!
    "La multi ani !", sotului tau si va trimit toate gandurile bune.Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea Elisa, dar ce atmosfera superba si stralucitoare ma intampina azi la tine ! :)
    Sa-ti traiasca cealalta aripa de zbor deasupra greutatilor si incercarilor dure ale vietii, sa-ti fie sarbatoritul ales al inimii si tatal puiului tau daruit cu prinos de sanatate, de energie constructiva, de impliniri rodnice, de bucurii intense ale spiritului ! :)
    Ca de la LEU la LEU, cu mult drag si pretuire, LA MULTI ANI luminosi si fericiti !
    Petrecere frumoasa si sa punctati impreuna un sir lung de momente unice, insorite, irepetabile !

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulţi ani, soţului tău Elisa. Sunt sigură că sunteţi o pereche frumoasă din toate punctele de vedere şi vă doresc să vă bucuraţi unul de mângâierea celuilalt încă mulţi ani de acum înainte.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragele mele va multumesc mult pentru urari,pentru gandurile voastre bune si va imbratisez cu multa recunostinta si respect.
    CELLA,draga mea,m-as naste de zece ori pe an ca sa te am aproape.Suflet drag,cat de importanta esti si pentru mine!!!Multumesc. :)
    Draga Doina si eu simt ca parca ne cunoastem demult,fii binevenita aproape de mine si multumesc tare mult pentru gandurile tale bune.Te imbratisez. :)
    Pescarusule Argintiu,voi leii sunteti poleiti cu aur,caci Soarele este astrul vostru si razele lui ne mangaie zilele si ne inveselesc clipele.Multumesc . :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc Starsgates,iti multumesc tare mult. :)Sa dea Domnul!Si la toata lumea.Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI! pt sotul tau , ii doresc tot binele din lume sa fie sanatos si o viata linistita alaturi de tine si fiul vostru !
    desii nu iti cunoasc sotul nici macar prin intermediul scrisului in virtual sint convinsa ca este un barbat minunat si va asemanati amindoi iar avind o fiinta minunata ca si tine in preajma nu poate decit sa fie decit fericit si implinit.
    va pup pe amindoi si va doresc numai bine la toti cei din familia voastra!
    cu drag o ,,cunostiinta,, virtuala CRI

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani cu sanatate, Stapanului Inelului Tau! Sa va dea Domnul, zile senine, cu zambete si multe bucurii!
    Si multi, multi ani, impreuna, in continuare!
    La multi ani, sa traiti! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte fumos, emotionant cat de frumos vorbesti despre "Stapanul inelului", sunt sigura ca va meritati si ca aveti o viata minunata . Ii doresc si eu Multi Ani, fericiti alaturi de "Stapana inimii" sa va bucurati de fiul vostru. Sanatate si noroc!

    RăspundețiȘtergere
  10. CRI,Manole,Gina,va multumesc din suflet.Asa sa fie!Si la voi deasemenea si la toata lumea.Va imbratisez cu drag si ma intorc la ...curatit de uscaturi si melci capsunii si apoi sapat,udat si tratat impotriva putregaiului.Incepe a doua mare(sper)recolta...si vreau sa fac,desi e ingrozitor de greu.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu intarziere si scuzele de rigoare, dar, merita, caci leii sunt LEI .... mama e leu, baietelul meu Zoran e leu, Cora mea e leu ... :)
    LA MULTI ANI, domnului COSTICA !!!
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc tare mult draga Sibilla.Sa traiasca si toti leii tai dragi si toata lumea!Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule Costică, vă urez, în primul rând, multă-multă sănătate şi viaţă lungă alături de Elisa şi de cei dragi dumneavoastră. Vă doresc linişte, bucurii şi multe împliniri. LA MULŢI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Isabelle,multumesc foarte mult pentru urari si pentru ca reusesti sa treci si pe la mine.Sa-ti dea Dumnezeu si tie multa sanatate si mamei tale si fiului tau si tuturor celor dragi tie La multi ani!Te pup.Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere