marți, iulie 15

MERELE DE VARA




Am adunat covorul de mere din gradina si acum ce sa fac cu ele??Caci sunt un pic mai mari decat nucile.Si astea nu sunt toate,ca-s pline si corfele.

Doriti un suc de mere??Este cam acrisor,dar asta inseamna ca are multa vitamina C???

12 comentarii:

  1. Neeeeeaaah,ca se fac fleasca si-i pacat sa le fierb si sa pun zahar. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. te pup Elisa!
    nu stiu daca a fost sau va fi ziua ta dar oricum eu tot iti zic LA MULTI ANI! chiar daca o spun dupa sau in avans ,important este ca iti doresc numai liniste sufleteasca, sanatate, iubire maxima si multa , multa fericire!
    am vazut acum la tv o stire despre o explozie acolo la voi la fabrica si vreau sa-mi spui daca sotul tau este bine si sper ca nu a fost in apropierea incidentului cu pricina.
    ii doresc si lui sa aiba multa sanatate, sa daruiasca si sa primeasca multa dragoste si sa aprecieze diamnatul ce il are linga el , daca tot ii spui ,,stapinul inelului,,
    si eu sint bine si pot spune ca sint si fericita zilele astea care sper sa tina cit mai mult.
    o zi cit se poate de frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha Ha Ha !
    Deci numai maine nu-i poimane?
    Distractia si darurile la sfarsitul saptamanii? sa avem timp mai ales ca-i sarbatoare :))
    Ma duc sa ma pregatesc, chiar nu am nici o petrecere in perioada asta :) asa ca e numai bine.
    Pana atunci putin suc de mere servesc cu placere, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha, am retinut, data exacta cum o aflam....molimte sestro, zai tot :)
    La Multi Ani!!!
    Sibilla
    P.S. bun sucul de mere, nimic de zis :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da, eu vreau suc de mere. cu cat mai acru, cu atat mai bine (sunt fumoatoare si am nevoie de vitamina C, dar sa nu mai spui la nimeni, da?)

    RăspundețiȘtergere
  6. CRI,doamneeee....,ce panicata am fost cand am citit ce-ai zis....,acum imi dau seama ce important este pentru mine sotul meu.Aici nu se stia nimic,am dat tel la 112,mi-au spus ca nu ma pot ajuta dar imi da salvarea sa intreb acolo,sau sa sun la 931 sa-mi dea nr institutiei(pe care-l aveam scris mare pe calendar,dar...m-am panicat rau).Ma rog,intr-un final,cam o vesnicie de 10 minute,mi-am amintit de nr,am sunat si nu mi-a raspuns nimeni...alta supradoza!!!La sfarsit,dupa mii de ture facute intre bucatarie si sufragerie,mi-a raspuns cineva,mi-a zis ca nu-i nicio scofala(ca mai tarziu sa aflu ca murisera 2 oameni),ca s-au dus unii sa fure fier sau plumb acolo unde nu era cazul.Ma rog,sotul meu era la alt etaj si m-a linistit seful lui ca-i ok.Dar,CRI,uite ca si acum cand scriu ...tremur.Sa nu mai faci asa nimanui...,noroc ca stau bine cu inima,am numai hiertrofia ventricolului stang,buton aortic marit si hipertensiune arteriala....,o nimica toata,hahahahahahaha!
    Despre ziua mea ar trebui sa stie lumea care citeste tot la mine,inclusiv comentariile.Asa...,daca nu ai citit,vei afla cand voi posta tortul,hahaha....daca vei trece pe la mine....OCUPAT-O!!!
    Hai...,ca te-am certat destul.Te pup draga mea si mai scrie-mi la ..separeu. :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Gina,azi o sa fac niscai prajitura,ca dimineata sa v-o servesc la...micul dejun.lol
    In rest,lista e la mine,sunt pregatita sa ies pe usa,sa incalec bicicleta,sa infrunt ploaia cu o sapca si sa cumpar.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sibilla,data exacta???Pai nu o spusese si Manole si Gina???In comentarii??AAA,te-am prins...,nici tu nu ai timp sa citesti.Stau si ma intreb daca citeste cineva articolele mele,alea lungi??Ca pozele...,sigur le citeste,hahahaha!
    Sunt vesela,nu???Am intrat in sevraj,ce sa fac si eu??!!!
    Te imbratisez sestro drago :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Oana,cu tot dragul...,e suc pentru toata lumea ca am mai strans o gramada ,iar covorul din gradina e la loc,nu m-am atis de el.Dar cu fumatul,stiu eu din experienta,va veni o zi cand iti va face realmente rau si v-a renunta propriul tau organism la el,la fumat.Pana atunci,ia de aici ...mult ,mult suc,cu vitamia :))))Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am luat vreo 2 kg. Pentru o cană cu suc. Buuuuuuuun :lol:

    RăspundețiȘtergere
  11. Isabelle,dupa ce bei sucul,treci la treaba,vezi la etajul superior..:lol: Te pup.

    RăspundețiȘtergere