marți, iunie 3

PRIETENI DRAGI

















Am fost trista si voi ati fost aproape,m-am necajit si voi


m-ati mangaiat,am sperat si voi mi-ati

confirmat,am avut nevoie si voi mi-ati dat din sufletele voastre,am strigat de durere si voi mi-ati oferit alternativa,viata voastra pusa pe note multicolore.Va multumesc pentru asta si va ofer cate o floare fiecareia/uia.Va rog sa va alegeti....
Isabelle,Manole,Cristal,Sibilla,Laura,Jamilla,Mana,Oana,
Oana,Ciupercutza,Gina, CRI, AnaAyana,SuKaRiT, Claudiu,Emilian si toti ceilalti care v-ati plimbat macar o data printre gandurile mele inflorite.
Update:

CELLA,ma bucur ca tacerea ta am auzit-o si te intampin cu acest trandafir rosu,catifelat,care este acum in toata splendoarea lui.(De maine poti sa-i iei petalele parfumate sa-ti aminteasca de sublim)

Isabelle,zmeura chiar a disparut,deci uite-o...este a ta.Si mai stiu eu ca-ti place panseluta indigo.Sa-ti poarte noroc!

Manole,la noi nu se vor termina coincidentele curand,deci ai trandafirul degrade(prima poza)...o sa vezi cand se deschide ce minunat este.E preferatul meu.

Mana,Marita...se poate sa nu se poata??!!!Liliacul si Nu ma uita sunt ale tale,dar ....nu ma uita ;)

Jamilla,iti ofer lacramioarele,dar sa promiti ca nu...lacrimezi decat ffff rar si atunci de ras,sau de bucurie.

Gina,trandafirul chinezesc (ca cica nu-i japonez,desi eu asa l-am numit) este ca de matase.O sa-l leg de numele tau.Ti-l ofer cu tot dragul.

CRI,chiar toate panselutele???Mie nu-mi mai lasi o tufa?Si eu le plac ca-s vesele ca mine si multicolore.Sunt ale tale....toate,pana cand o sa primesti altele.

Cristal,doar cala este precum cristalul...,imaculata.Sa-ti aduca aminte de mine,caci eu de acum o sa-i spun calei,Cristal.

SuKaRiT,zici sa aleg eu?Pana infloreste crinul,iti ofer laleaua...nu ,nu neagra,cea fres(tu stii cuvantul asta,sunt sigura...).Asa ca vei fi lalea,dar te vei transforma in crin=lilie.

Pe ceilalti va astept sa va identificati cu o floare.

Up-update:

Iaca si nucul,arbore nobil,care are vreo 15 ani,dar numai anul acesta face rod.Ba,cate 2...3 nuci a mai facut ,dar acum are multe.Si ma uit zilnic la ele,caci n-o sa le vad mult timp...o sa le ia golanii,doar asa ca sa se amuze, rupand crengi.SuKaRiT,de acum sper sa nu se mai atinga nimeni de el,decat cu privirea.E al tau.Sa-ti traiasca!


Vararu,multumesc ca te plimbi prin gradina mea si promit sa o fac sa fie si mai frumoasa.Palmierul este al tau si sta in capul scarilor,paza buna. :P

Up-up-update:

Sibilla,Sfinxule,iata ce ti-am gasit ca sa-i porti de grija,sa fie sanatoasa si sa faca flori toata vara...si la iarna daca se poate.
Pelargonia (muscata) este floarea ta din gradina mea.
Iar tie, allibis ,panseluta rosie tivita cu alb.Stai pe aproape,am mare nevoie de un indrumator...ba chiar si de mai multi.

Up...update:

Ciupercutza,lalele sa fie!Frumoasele noastre lalele,de toate culorile.Ma bucur ca ti-ai ales din gradina mea ,un tip de floare.Lalelele apar ca sa ne spuna ca primavara s-a instalat,ca o zapada ulterioara nu mai are nicio putere.Ai grija de ele,da?Acum dorm in pamant si isi cresc si inmultesc bulbii.Dar noi le vom vedea de cate ori avem nevoie de o improspatare.











Sunteti importanti pentru mine,fie ca va citesc articolele pe blogurile(asa se zice,nu??Sau bloagele??) voastre,fie ca va citesc postarile pe alte bloguri,fie ...oriunde va gasesc.
Sa nu indrazniti sa dispareti undeva unde sa nu va mai gasesc.Voi sunteti lumea mea online,o lume minunata,de care nu ma pot lipsi.Sunt un om fericit ca v-am cunoscut si-mi sunteti dragi.

Daca am omis pe cineva imi cer iertare.Va doresc sanatate si o viata asa cum ati dorit si cum doriti.

44 de comentarii:

  1. Multi pupici Elisa!
    Sunt atat de frumoase toate florile tale. Am eu cateva preferate, dar nu as putea sa aleg acum. Locul lor e in gradina ta de rai. Acolo au de toate, inclusiv dragoste.E grozav ca ni le arati.
    Visez la o zi...sa le mangai.
    Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Eliso, mă simt onorat! Exact la fel de importanţi sunteţi pentru mine voi toţi cei pe care-i "vizitez", ca şi aceia cu care mă intersectez prin grădinile, gările, castelele şi împărăţiile voastre. Fără ora petrecută în compania voastră, ziua n-ar mai fi aşa de insorită!
    P.S. Nu-mi aleg o floare (mi-s tare lăcomos, le-aş lua pe toate!) te las pe tine să-mi alegi una. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Scumpa de tine, cata grija ai de prieteni ca si de florile tale dragi. Pentru fiecare iti gasesti timp sa raspunzi, fiecaruia ii acorzi atentie ca o gazda primitoare ce esti. Tu cu gradina ta esti oaza mea virtuala de recreere si incarcare a bateriilor. Eu trebuie sa-ti multumesc ca existi, ma simt mai bogata cunoscand asemene persoane ca tine, inconjurata de frumos (gradina ta) si calitate (prietenii tai), foarte rar in zilele noastre sa gasesti asa ceva.
    Toate florile tale sunt f. frumoase, mi-e greu sa aleg, cum bine spunea Cristal cred ca la tine stau cel mai bine au de toate, si as adauga noi avem motive in plus sa te vizitam :))
    Te pup draga mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Elisa!
    Stranie coincidenta...si eu azi de dimineata tot asta am facut...am pozat flori pe care le-am oferit tuturor...
    Si ca sa revin la ce-ai scris, tu esti alaturi de mine, ai fost si cand am avut si eu nevoie si mai mult ai fost si cand am "tacut".
    Esti parte din viata mea virtuala si n-am sa indraznesc sa dispar decat daca tu asta vei dori, clar si raspicat sau prin tacere.
    Imi esti draga, cum imi sunt dragi multi din cei alaturi de tine!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. sarutmainile, Elisa, maica, pt flori!!!! lacramioarele sunt unele din florile mele preferate, sa-ti traiasca!!! am revenit printre voi cu tot dragul si dorul!!! te pupic, pupic, pupiiiiiiiiic!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vezi că am săltat tufa aia cu zmeură.
    Mulţumesc! :lol:

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi "tăcuţii" vin şi se adapă din culori şi din gîndurile bune
    unde-i atîta frumuseţe şi atîta linişte stai şi te încarci de cîte ori vrei fără să-ţi trebuiască vorbe
    vii,priveşti,stai şi mulţumeşti în gînd grădinarului

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult pentru gandurile voastre bune si va voi raspunde diseara tuturor,ca ziua doar dau cate o raita,sa-mi trag sufletul si sa va mai fur cate putin din energiile voastre miraculoase.Ce credeti?!Aveam eu atat chef de munca,pe caldura,sau dis-de-dimineata,la stropit(de fapt..inundat),daca nu erati voi??Neeeee....vorba lui Manole,draga de ea.Va imbratisez dorindu-va o zi senina si la munca si acasa si oriunde va aflati.Pe curand.. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ...adica fiecaruia,am vrut sa zic :lol:

    RăspundețiȘtergere
  10. Cella are mare dreptate în privinţa "tăcerii"!
    Dacă, în unele grădini, de cele mai multe ori rămân mut (fie în faţa frumuseţii florilor fie a bucatelor ispititoare!) nu înseamnă că nu trec pe acolo. Privesc, "ascult", îi văd pe ceilalţi cum se bucură şi mă bucur odată cu ei. În tăcere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Elisa, eu sunt împărăteasă, așa că o să-mi aleg, cu tupeu, liliacul... Pentru că anul ăsta n-am avut în casă, nici măcar n-am știut când a înflorit. Fie vorba-ntre noi, și stratul ăla de floricele albastre îmi face cu ochiul... Pot să abuzez? (Sunt flori de nu-mă-uita?) Doar am spus că azi sunt tupeistă :P

    RăspundețiȘtergere
  12. h`aoleo cucoana, pupa-ti-as panseluta matale, acilea este en-gros sau en-detail ca vreau si eu cite un razor din fiecare?
    daca tot sint o mare corporatie poate o punem de-o afacere , matale le cultivi si le ingrijesti si eu vin si le admir in schimbul uniu comision si amindoua vom avea de cistigat fara numar...fara numar!
    sa-mi zici matale cum sa fac plata, chesh , cu cardul, in leasing sau la schimb(am colectie de timbre, de servetele, ambalaje de la guma de mestecat,actibilde, jucarii de la mc donald`s, de la oua kinder si multa dragoste si admiratie pt persoanele deosebite ce le-am cunoscut in virtual)
    ca sa vezi ca sint persoana serioasa , chiar daca nu facem afacerea iti las un comision pt timpul acordat sub forma de pupici
    pup...pup....pup...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Văraru poate să fie un ghiocel ori un palmier? :>

    RăspundețiȘtergere
  14. Da,Vararu poate fi un palmier,dar ...doar maine,ca noaptea palmierii dorm si ei.lol Nu glumesc,desi rad :P
    Ghioceii acum sunt in faza de" cepe",adica bulbi,asa ca nu poti fi ghiocel decat primavara devreme.Dar de ce??

    RăspundețiȘtergere
  15. OK! Dar data viitoare, vreau să fiu nuc, Eliza! (ceea ce şi sunt, m-am căutat în lista aia...! :D )

    RăspundețiȘtergere
  16. Cri, strulubatico, ce mai faci? Mi-e dor de umorul tau...Gabita cand are serbare? S-o rugam pe Elisa sa-i faca coronita premiantei.

    Azi de Sfanta Sarbatoare va doresc o zi frumoasa, sa va plimbati, odihniti sau sa va intalniti cu cei dragi fiecare dupa caz.
    Hristos s-a inaltat!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mă ierţi că îndrăznesc să-ţi calc neinvitat grădiniţa, dar trebuie să-ţi aduc la colecţie o floricică pentru Duşo.
    Chiar nu există alta în lume să-i vină mai bine. Încarc-o de aici, rogu-te.
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Imagine:LeontopodiumAlpinum-1.jpg
    Hvala lepo!
    PS
    spune-i edelweiss, că sună cel mai frumos, că-n sârbă eu unul nu ştiu cum i-a zice...
    allibis

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc, Elisa!
    abia astept sa-l vad si inflorit.
    pe drum spre casa ieri, m-am gandit ca nu ti-am spus ce floare imi aleg...apoi m-am gandit ca o sa-mi alegi tu...dar aveam un regret..ca nu ti-am spus de un trandafir...

    RăspundețiȘtergere
  19. allibis,imi pare rau ,dar wiki zice ca nu exista niciun fisier cu numele asta.Tu ai verificat?O sa cau t cu google.Multumesc mult pentru ajutor.Eu sunt asa de ocupata ca nu am reusit sa-mi dau seama,recunosc ca n-am citit chiar tot,ce s-a intamplat pe blogul dragei Sibilla si cred ca n-am reactionat pe faza si regret.
    Imi place mult muzica de-ai pus-o la Sibilla,esti un suflet frumos si-ti multumesc si pentru muzica divina. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Manole,nu-i asa ca ne gandim unii la altii si cand suntem off???Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.youtube.com/watch?v=XLD4t-0i2jo
    mulţumesc pentru trandafir
    ştiu că-i dăruit din suflet
    tot de-acolo-ţi dăruiesc şi eu floarea mea ... de colţ
    spune Ducu Bertzi pentru mine ... vorbe mai bine

    RăspundețiȘtergere
  22. Gina,draga mea,sa ai si tu o zi minunata.Iti multumesc. Te imbratisez si compatimim impreuna pt ....ArT :(

    RăspundețiȘtergere
  23. Cella,imi place tare mult floarea de colt,as lua-o la mine,pe blog,dar nu stiu cum sa fac asta...stiu doar de la mine din computer.
    Intelege si sensul figurat.Multumesc CELLA! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. eu ştiu o vorbă: dacă tot e să regreţi, mai bine să regreţi ce-ai făcut, decât ceea ce n-ai făcut...
    că altfel, regretele intră la categoria aia de lucruri numai bune de lăsat... altora...
    Ia vezi de aici:
    http://www.trilulilu.ro/leo007/75ce172001715b
    allibis

    RăspundețiȘtergere
  25. PS
    ai încercat pe wikki să dai click pe butonul din dreapta şi save image pe calculatorul tălică? mie mi-a ieşit... că aşa am încărcat-o pe trilulilu...
    allibis

    RăspundețiȘtergere
  26. allibis,sorry,dar nu stiu sa pun poze decat din compu meu.Am incercat si ma necajesc ,dar trebuie sa ma intelegi ca tot ce fac eu pe computer am invatat prin incercari.De 2 ori am apelat la yoyolino si la Claudiu,ca nu mai stiam ce sa fac,...deci....nu stiu,dar o sa invat,odata si odata. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. mamă dragă, fă cum îţi spun eu (pe urmă să ştergi urmele, să nu ne prinză sfinxul conspirând, că ne face stană de piatră pe ambii doi... ;) ):
    - intri pe wikki
    - te duci la poza cu pricina, dai click stânga pe ea şi se deschide poză mare;
    - te pui pe poză, dai click dreapta şi ţi se deschide fereastră de opţiuni;
    de acolo selectezi „save as...” şi salvezi la tine pe desktop sub ce nume vrei tălică.
    mai departe zici că ştii. nu mă face să vin la tine să rezolvăm problema asta arzătoare... :lol:
    allibis

    RăspundețiȘtergere
  28. hahahahahahah...loooool :P :P :P

    RăspundețiȘtergere
  29. Nnnzzzttt...nu merge,ca la clic dreapta nu am decat optiunea setings si inca una in care ma intreava ...aiureli.Deci n-am save.Dar nu stiu nici sa sterg comentarii...ori toate ,ori niciunul..si zau daca pot sa risc...
    Acum tre sa plec.
    ps.Ai vazut cu cine ti-ai facut de lucru?! :D

    RăspundețiȘtergere
  30. Şi mai găsisem una...
    Eşti (d)rac de-al meu, îi dai tălică până la urmă de cap... Apelează la varianta sună un prieten, poate ţi-o trimite cineva pe mail...
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:LeontopodiumAlpinum-2.jpg
    să vezi când ne-o prinde zburătăroaica ce batai îmi iau, au-au...
    allibis

    RăspundețiȘtergere
  31. Elisa,
    Păi scriai pe acolo să se întruchipeze orişicare oaspete al grădinii tale într-o plantă. Ş-apăi cum Văraru nu poate să fie o plantă feminină în afară de palmier şi ghiocel nu i-a trecut nimic prin minte. Şi oricum palmierul ar fi potrivit că e de moment, de vară aşa.

    PS: Ghiocelul e prea gingaş şi nu se găseşte o armonie între particularităţile lui şi ale lui Văraru.

    RăspundețiȘtergere
  32. Elisa drugarica....ce te faci tu cu mine .... pai eu le sarut pe toate, e de parca-ti ating si ma las mangaiata de sufletul tau mare si frumos :)
    Multumiri si recunostinta prietena draga , fii binecuvantata !
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  33. încă o încercare: intră pe linkul trimis cu a doua poză. click stânga pe poză; se deschide poza; sus, în bara de meniu, click pe file, se deschide lista de opţiuni în care ai şi save as...
    dacă nici aşa nu merge, va trebui să negociem cu duşo dacă ne satisface crinul = ljiljian... sau, vorba ei, ţi le luăm pi tăti de pedeapsă... ;)
    allibis

    RăspundețiȘtergere
  34. Am o solutie mai buna.Florile,sau plantele trebuie sa fie de la mine din gradina...eu stiu ca Sibilla este Sfinx si-i place sa cutreiere muntii in cautarea raritatii ce este FLOSREA DE COLT,dar eu ,acum ii ofer o alta floare de-a mea,noua-nouta ...a intrat in posesia mea de 30 min.

    RăspundețiȘtergere
  35. Vararu,asaaa?!!Acum inteleg,dar mai este si castanul...E drept ca pe el nu vi l-am prezentat,ca-i un puisor de castan,dar...se face el mare! :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Mulţumesc, Elisa, Grădina noastră de Vis. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. Vai, Elisa, ce de flori frumoase!!! Eu imi aleg lalelele pentru ca infloresc in luna in care m-am nascut!
    Multumesc :-*

    RăspundețiȘtergere
  38. Cristal,draga mea,am gresit alegerea??Ce zici?Te pup. :)Multumesc si eu.

    SuKaRiT,ce m-as face fara voi?S-ar putea chiar s-o inchid si sa plec in ...lumea larga,hahahaha! Sper ca odata si odata va fi si asa...
    Multam fain de ...sustinere.Multe salutari oltencei si o astept la bratul tau pe aleile mele inguste,hahahaha!

    Jamilla,te pup si eu si sa-ti dea Domnul sanatate sa fii la fel ca mai 'nainte. :)

    Multumesc CELLA,ca te bucuri impreuna cu mine de frumusete si sensibilitate.Revino....


    Doamna mea,Imparateasa noastra...,dar ce tupeu!!!!lol.Ma bucur ca-ti place sa te relaxezi si printre florile mele.Multumesc cu plecaciune,Marita!! :)

    Isabelle,draga mea,nici nu stii cata dreptate ai...simt ca-i gradina noastra ,ca ma ajutati la treaba,ca ma sustineti la greu si astfel,in compania voastra,nimic nu este in zadar.Intelegi ce vreau sa spun?Alimentatia nu este telul meu principal .Te pup.

    Ciupercutza,lalele sa fie ca-s superbe si m-am bucurat de ele mai bine de 2 luni,iar acum,ca-s pe blog,ne vor bucura si in continuare..
    Multumesc ca mi-ai primit mesajul si ai raspuns.Eu citesc la tine mereu,desi nu intervin decat cateodata.Te imbratisez. :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Sibilla,cum sa fac sa ma ierti ca n-am fost atenta la...tabla??lol
    Serios acuma ,nu vreau sa te vad trista si eu sa nici nu stiu de ce. :( Te pup.Multumesc pentru tot .

    RăspundețiȘtergere
  40. allibis,te simti ca un prof ratat???lol.N-am reusit,dar crede-ma ca pe wikki nu e nimic ...,pe ambele linkuri ,de fapt este unul si acelasi,zice ca nu-i poza cautata.
    Intro zi voi invata si eu smecheria,dar deocamdata,pozele din gradina mea au prioritate.Inca o data iti multumesc pentru stradania ta. :)

    RăspundețiȘtergere
  41. iau majikooooo....ioi si ...lol...
    iaca la ce ora vad eu tot...:)))
    ca sa vezi ce conspiratie :)))
    aici ma tot trimitea duso moje si cap sec ce sunt ...ioi....ma ucideti mai si mai am zile:)))....si le vreau musai cu voi zburdalnicilor :)
    dragi imi sunteti toti... :)
    Elisa sestro, il prinsai pe duso moje in gradina ta... sa vezi ce-i fac, moama..lol... :))
    da, da, floarea de colt e a mea...hvala lepo moje prijateli...za sve...jur ca va iubesc, mult, mult, mult :))()()(
    prietenie, pretuire si recunostinta si...plang zbuciumatilor, m-ati emotionat rau... :)
    prieteni dragi )(

    RăspundețiȘtergere
  42. Sibilla,cata bucurie mi-ati facut voi trecand si vorbind cu mine prin gradina mea !!...Daca pot sa va bucur si eu cu ceva atunci e bine pentru mine.Iti doresc fericirea,Sibilla drago.Fericirea,ti-o doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  43. daca stau si ma gandesc bine,am mai multe lalele decat tine:P Cartierul meu e cunoscut dupa gradinile pline cu lalele si strazile cu tei.Pacat ca nu am poze sa ti le arat...

    RăspundețiȘtergere