marți, iunie 24

"AM FOST IN POM "







BLOMO - e marţi, e blog
iunie 17, 2008 · 1 comentariu

http://elisagradinameadevis.blogspot.com/

Cîte flori şi cîte răsaduri şi cîte oale cu mîncare şi cîtă verdeaţă pot să încapă în blogul ăsta! Se luminează readerul, ce să mai…


Acum cateva zile,cand am dat de...mine la  NENEA COSMOS,am fost trista,ce sa mai spun?!Dar  acum cred ca mesajul e de bine,am ajuns si IO CINEVA,o sa pun cata verdeata vrea muschii mei pe blog,iar intro zi,neconditionat, o sa ma duc in loc luminat,in loc cu verdeata asa cum zice BLOMO.
Dar ce este BLOMO?,ca nu stiu.
Pana atunci sunt in pom.

14 comentarii:

  1. Habar nu am, o fi ce fui si eu " o asa zis romanca " si securista deghizata, etc, etc, bla, bla, bla... mai nou sunt pacimasa si iubereata blogosferei...si, sa mor io neudata de zaibar si rachie daca ma mai enervez, daca lumile zice, asa estem...aia sunt, ce vor ei...
    Fa si tu ca mine, sa vezi cum ciuti ei pana la urma....;)
    O zi de Sanzaiene minunata iti doresc si bogata in zambetele cireselor, ce ne duc cu gandul la fiorii dragostei...
    Sibilla
    P.S. sa nu indraznesti sa ne lipsesti de florile si prajiturile noastre minunate, because, dupa ce inghit cate o portie de politichie nationala, raman cu noduri in gat, si musai vin sa ma dreg la tine cu sirop din compotul de cirese, o feliuta de parji si, sa-mi iau florile de colt :)

    RăspundețiȘtergere
  2. CÎINII LATRĂ
    CARAVANA TRECE !!!!!!!
    şi eu,în linişte,vreau multtttttttt şi minunatttttttt
    verde,flori,straturi,pomi
    vreau bine , în raiul ăsta mic
    n-am să încetez a mă întreba ce frustrări adînci îi mînă pe unii-n luptă
    mai ales în mod gratuit şi aiurea-n tramvai
    dă cu puţin insecticid şi să ne continuăm odihna activă
    să ai o zi minunată,să fii aici mereu la fel

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai Elisa, am dat un tur inainte sa-mi astern vorbele...
    Pai, e chiar de bine, o vrut omu' sa te bage in seama, unde mai pui ca te are si in blogroll-ul lui!
    Acum, cand mai sunt probleme, stii bine ca am si mail...hai sa vorbim sa intrebam ...ca sambata, par examplu... la fel ca si tine, am dat si eu, cu oaresce in fasole, cu cine nu trebuia! Norocul meu, e ca is oameni faini si-au inteles ca dupa multe alte evenimente...mai cunoscute sau mai ne, acum mi se pare orice musca un avion kamikaze...care vine spre mine!
    Si cu asta cred ca ti-am spus tot.
    Bine ai revenit!
    Si tot din experienta zic: si daca era de rau, ce? Iti vezi de treaba ta linistit, si vorba CELLEI...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sibilla,ador sarbatiarea de pe blogul tau si intru cu smerenie,cum am mai spus,ca sa nu tulbur ,dar ca sa ma adap.Te imbratisez resiteanca draga si-ti doresc o seara racoroasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. CELLA,eu cam sar la prima impresie,dar ma asez la loc la a doua... :)
    Ma bucur pentru fiecare vorba buna spusa de voi si pentru faptul ca bucuria mea nu este izolata...Daca ai vedea si simti frumusetea si racoarea din curticica mea inconjurata ca o imensa vila(aiurea...,vila )de o padure racoroasa,din care mai cad si fructele... :)
    Te mai astept draga CELLA si-ti doresc o seara minunata ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Manole,hai ca am niscai umor si cu el trec si marea...lol
    Nu-s suparaciosa de fel,dar ma cam aprind,cateodata nejustificat.Ce vrei???Sunt un rac veritabil,suspicios si rosu la foc.
    Te pup si-ti doresc inca o seara in gradina ta frumoasa si ...fara tantari(ca la noi abia acum,dupa aceste ploi,au aparut ) :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu stiu cine te-a suparat si de ce, dar, numai sa-mi spui si praf il fac, ok?

    in alta ordine de idei, sa nu indraznesti sa reduci portiile de verdeata de pe blog! ca eu stau la bloc si singura verdeata pe care o vad e nucul plin de omizi din spatele blocului si, eventual, chilotii verzi ai vecinului din blocul de vizavi....
    asa ca eu la tine intru sa-mi mai clatesc ochii si sufletul si sa mai fur cate o reteta. (chiar daca nu las mereu cate un comment)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oana,draga mea tiza si de zodie si de profesie iti multumesc.Hai ca e de bine,am avansat...stii cum se spune:in loc luminat,in loc cu verdeata....lol
    Nu ma pot opri nici daca as vrea,be cause asa ,cu blogul,tin socoteala lucrarilor,cand stropesc cu piatra vanata,cand cu dithane,cand sap...ca sa stiu sa repet figura la timp.Deci ,in primul rand este important pentru mine,ca sa nu-mi fac carnetel,ca-l pierd printre hartoage de-o viata,lol
    Dar ma bucur nespus ca pe langa mine,va mai bucurati si voi de ceea ce vedeti,sincer...
    O seara frumoasa draga mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am timp de investigatii cred totusi ca Manole are dreptate si "e de bine", important e ca noi apreciem ce faci si ne place.
    Revenind la "problema mea",sa inteleg ca trebuie sa astept pana dupa 7 iulie? Astept, nu e mult, dar cu o conditie: nu mai vorbesti prostioare si incepe sa te pregatesti ca venim cu totii si aducem si "ajutoare"
    O zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Gina,nu-ti fa tu "probleme" ca pun eu tortul cu o zi inainte...lol,iar in legatura cu "aparitia"mea in lumea buna de blogeri,hehe...asta-i de bine.Intre critica si lauda este ca intre ridicol si sublim:::doar un pas.Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Elisa, jos cu tine din pom! da? Gata cu joaca! Altii n-au pomi ca tine...doar plopii de pe marginea drumului...si aia departe de casa!
    asa ca te rog, nu ma face sa te invidiez! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. ...si zi-ne cand e ziua cu pricina...ca ne trebuie si noua niscai pregatiri! Nu ne mai fierbe, sau ne pui sa ne dam cu presupusul???
    Daca vrea toata lumea codite de sirene...ce ma fac ?
    voi sa petreceti si eu sa croiesc si sa cos la ele??!!! Ei, dracie, cu tichie! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Manole,sunt obosita.Era bine in pom.Am treaba multa si caldura ma oboseste intreit.Asta este...,deja nu mai e o placere,ci o durere,lol

    RăspundețiȘtergere
  14. ...imi e dor de tine...

    RăspundețiȘtergere