miercuri, mai 21

UN TRANDAFIR JAPONEZ PENTRU UN "JAPONEZ"

9 comentarii:

  1. Mana,n-ai sa ma crezi ca postasem japonezul inainte,dar ma jur ca asa e! :lol:

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac trandafirii japonezi. Am avut unul rosu cativa ani. La un moment dat a murit. Brusc. Ii schimbasem locul si nu s-a adaptat, cred. Apoi am primit unul galben. Asta mi-a placut cel mai mult. Nu mai stiu cum si de ce, dar a murit. Probabil din vina mea, am perioade cand nu am timp sa ud plantele. Si ele reactioneaza imediat. Chiar si acum mai am doar cateva supravietuitoare. Azi dimineata, vazand asta aici, ma gandeam ca trebuie sa ma ocup zilele astea, poate chiar deseara, sa rearanjez balconul. Si sa cumpar muscate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt. urari dragle mele.
    Elisa astept vesti bune de la tine pe la noi a plouat azi-noapte dar si acum dimineata cam 2 ore. Sper sa ramanem cu atat din tot ce-au prognozat.
    Cri te-ai lasat de NPM? Parca nu te-am mai vazut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mana,eu am invatat de la ele ca nu le trebuie multe,doar lumina,apa si din cand in cand ingrasamant.Da,de cand le dau ingrasamant , ele m-au umplut de flori.Am sa postez flaconul in postul urmator.
    Si mie-mi plac muscatele,dar nu le place la mine,am tot incercat si peste iarna au disparut,asa ca m-am lasat pagubasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. buna dragelor! am intrat sa va salut si sa va intreb cum mai sinteti?
    eu am fost cam ocupata zilele astea dar am intrat atit cit am putut si pe net.
    gina draga nu m-am lasat de npm, acum am trecut de la pag 4 la pag 3 ca nu prea se mai incarca postarile, deja ajunsesem la 2000 si ceva si am mai stat cu fetele lacite o sueta si prin ,,sufragerie,,
    am avut zilele astea meseriasi care ne-au izolat blocul pe exterior si pe casa scarii , deocamdata doar la noi ca face fiecare cind are timp si bani si apoi cu gabi pe la scoala ca sapt asta au avut ceva activitati de zilele scolii(au implinit 30 de ani)si miine mergem iar sa dansam la festivitatile de la scoala si cu vremea asta schimbatoare am sistat lucrarile pe exterior .
    cam astea fiind spuse, va pup si va imbratisez virtual si cum miine incepe week-end-ul sper sa ne reintilnim virtual sa comentam evenimentele (npm, eurovisionul si ce-o mai fi)
    am uitat sa va spun ca azi a murit melek , avea cancer, d-zeu sa o odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, CRI!Am inteles.Esti ocupata tare.Iti doresc numai binele.Te pup. :P Eu sunt cam obosita si maine trebuie sa ma duc si la cumparaturi...oooffff!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gina,am avut aseara o vijelie,dar fara stricaciuni,doar in gradina multe ,multe frunze pe jos si bineinteles ca le-am adunat ,hahaha...frunza cu frunza .Azi a a plouat din nou si sper ca-i gata,ca trebuie sa incepem stropitul cu substante impotriva manei si altor boli.M-am cam saturat.Altadata,la vremea asta,plecam la Timisoara si ma relaxam,odihneam si bucuram cu copii mei si sora mea,dar acum nu ma mai duc si imi vine sa urlu ca lupii.Paaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Great pictures of a lovely hibiscus!!
    I noticed your blog address on my blog and here I am visiting your site You have a wondefful garden with beautiful flowers.
    Cheers from Canada!!

    RăspundețiȘtergere