duminică, mai 25

HAPPY BIRTHDAY LUCI !

9 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=9Wj_zw07PZc

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI, DOAMNEI LUCI!

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI, MULTI ANI FERICITI !!! D-na Luci!
    Elisa sa ramineti unite mereu si sa va iubiti mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar îi rost de beutură şi dulceţuri?! Vin şi io, cum crezi că nu?
    De vişine, dulceaţa...
    Rece (şi de la izvor) să fie apa.
    Tare să cânte ceteraşii!
    La mulţi ani, cu sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragilor,va multumesc mult pentru urari :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Elisa, nu stiu cine este Luci dar ii urez si eu La multi ani! Si te felicit ca ai facut un blog frumos. Ai schimabt postarile si acum suntem cumva in clubul bloggerilor de pe blogspot. Doar avem acelasi sablon! Inteleg ca te pricepi la flori si gradinarit. Iti pun si eu o intrebare? Se pot creste capsuni in casa? Intelegi ce vreau sa zic, pe piata sunt plicute cu seminte...Iti urez o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Claudiu,multumesc mult pentru apreciere si ma bucur ca-ti place verdele natural si coloritul florilor.
    Despre capsuni din seminte aud pentru prima data (asta daca nu este o gluma :D )...eu stiu ca ei se inmultesc prin STOLONI,adica planta dezvolta una sau mai multe liane,la capatele carora apare o noua plantuta care face radacini acolo unde sta,pe pamant.Aceste plantute sunt noua generatie de capsuni si ,prin ruperea lianei prin care se hranea de la planta mama,se obtine un nou capsun,pe care-l plantezi unde vrei.
    Acum,ca mi-ai dat (multumesc) acest subiect o sa scriu despre capsuni si fragi in articolul de azi.Si,te rog,da-mi detalii despre "seminte" de capsuni...ca n-am auzit in viata mea :lol:

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,n-am auzit pana azi si m-am documentat,cica sunt si seminte,dar ar trebui semanate prin februarie,cum fac eu cu rasadurile de legume ,ca sa le plantam primavara in ghivece.
    Da,Claudiu,se poate si in casa,dar ii trebuie multa lumina si caldura,deci un balcon inchi cu sticla si aerisit tot timpul.Eu n-am incercat dar am citit pe un forum ca au incercat altii,insa ziceau sa nu cumparam soiuri de import,ca nu se fac asa cum arata poza.Mai bine soiuri de-ale noastre,dulci si parfumate.Ar trebui sa se gaseasca si in pietele cu rasaduri. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Merci de sfaturi. E o chestie serioasa dar acum dupa ce mi-ai scris am dubii ca va creste ceva. Voi vedea si te anunt.

    RăspundețiȘtergere