marți, aprilie 29

UCENICUL...29.04.2008


Aici vom comenta serialul cu acest nume.Salut propunerea lui CRI ....si o numesc moderatoare.Este ideea ei si eu vreau sa-i indeplinesc aceasta dorinta. CRIstinus...da-te jos din corcodus! In cazul in care nimeni nu comenteaza, la topic ,vorbim despre altceva,ca intre fete (si baieti...dac-or fi :) ). Asta nu inseamna ca o sa ne cantonam aici si neglijam....gradina,nuuuuu???Va astept.......

100 de comentarii:

  1. INCEPEEEE UCENICUL pe Antena -3
    la ora 22 10
    vineri a fospt episod 1,
    dum - ep. 2
    luni -ep .3

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. helloooo!!!atipisem si eu...dar m-au trezit albinele..hahahaha...

    RăspundețiȘtergere
  3. Rody,nu te duci tu s-o intepi nitel pe CRI???dupa ce-o bazait dupa ucenic....acuma unde e??!!hahaha

    RăspundețiȘtergere
  4. Sloganul ar trebui sa fie MAI MULTA MIERE..MAI DULCE...hahaha

    RăspundețiȘtergere
  5. unde sunteti??ati plecat dupa miere??loool

    RăspundețiȘtergere
  6. Elisa , buna seara
    am fost in vizita pe port.ro forum ( la site Ucenicul )sa ma documentez pt emisune, dar pe prima pag. nu am gasit nimic , probabil nu stiu nici ei , s-au inca nu s-au adunat pe la case din vioajuri :)))
    eu nu am vazut decit 1 ep , de rest am uitat :((

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut 5 postari si credeam ca ai musafiri :((

    RăspundețiȘtergere
  8. unde vezi tu musafiri? ma distrez si eu cu tine...nu te-ai prins?
    Imi vine sa mor de ras ca tocmai CRI...lipseste,dar eu sunt pe faza,insa n-am vazut niciun episod...asta-i primul hahaha

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place basketul...fiul meu face basket ca amator,pt miscare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Heeeiii!! unde sunteti,expertii in ucenicul???As fi vrut sa vad si eu cum se comenteaza acest shou,ca n-am vazut niciodata ....
    Rody,merci pentru ...clopotel
    CRI,...absenta
    Eu,...fara consistenta. :(((((((

    RăspundețiȘtergere
  11. Elisa , scuze ca am fugit dar a vut vecina mea o problema urgenta .
    Noapte buna !

    p.s.
    -probabil ca maine vor comenta fetele ;
    - eu nu am reusit nici in seara asta si tii cum e daca pierzi firul actiunii...:(((

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara tuturor! Am lipsit de la catalog dar am vazut emisiunea, sint cite 2 episoade in fiecare seara de la 22 si de la 23. Imi place seria asta ca unii stau in casa daca isi cistiga sarcina iar invinsii stau in curte in corturi pina vor cistiga si ei o alta sarcina. Imi pare rau ca nu am comentat alaturi de voi dar am musafiri si nu prea mai apuc sa intru la calculator si asa e cind iti strica cineva rinduielele , nu mai sint alaturi de voi decit cind sint plecati sa viziteze orasul. Dupa ce vor pleca sint la post. Promit!

    RăspundețiȘtergere
  13. :P :P OK CRI...ca in tine imi era toata nadejdea :) Oricum m-ai facut sa ma uit si eu prima data la acest serial.Nu am comentat ca nu stiu cum,iar draguta de Rody,care e specialista in ucenicul,cred,m-a lasat balta ca o avut necazuri cu vecina...ma rog,mie ce-mi ramanea sa fac,singura??Sa rad ...fireste!! Si am ras,dupa cum se vede pe comentarii. :) :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Va salut cu drag ! Am reusit sa intru la calculator dupa atita agitatie cita este in casa, am vazut Ucenicul printre picaturi si au mai plecat 2 fete din una dintre echipe, iar mutatul din casa in corturi se face foarte des acum fata de primele saptamini cind o echipa tot pierdea si nu reusea de loc sa se instaleze si ei in vila pusa la dispozitie de Tramp.Se joaca dur si la prima abatere se elimina managerul de proiect fara nici un fel de remuscare de catre colegii lor. Acum citeva zile Tramp la eliminat pe un concurent doar ca s-a autocaracterizat ca este ,, un nenorocit de alb,,dupa ce avusesera o sarcina intr-un mall in care populatia predominanta din acea zona era hispanica si ei nu au facut aproape nimic in sensul acesta sa se poata face intelesi de catre cei carora vroiau sa le vinda un produs si au aruncat toata vina pe managerul lor de proiect pe care de altfel a si concediat-o ,,bosul,, la final chiar daca mai facuse o eliminare a unui concurent din aceeasi echipa pe motivele spuse mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  15. In echipa Arow s-a infiripat o idila intre 2 concurenti iar aseara dupa ce echipa Cinetik a ramas fara o cuncurenta ce a fost concediata a trebuit ca cei din Arow sa decida pe cine trimit dincolo sa se echilibreze balanta si managerul a decis sa o trimita pe fata din cuplu iar partenerul ei nu a zis nimic ca sa incerce sa o protejeze sa nu fie ea cea trimisa. Pe acest motiv cei 2 indragostiti au avut o discutie si fiecare a ramas nedumerit de ceea ce vroia unul de la celalat in aceasta chestiune. Pina si Tramp a aflat de idila lor si in sala de consiliu a abordat subiectul facind-o pe fata sa roseasca si sa se fisticeasca atunci cind a fost intrebata daca il iubeste pe Tim. Imi place ca sint cite 2 episoade pe seara si nu trebuie sa asteptam cite o saptamina sa vedem cite un episod. Nu stiu daca s-a inteles ce am vrut sa scriu, dar sint contra timp, am prins o ,,ferestra,, si am vrut sa profit sa intru aici putin. Cind voi reintra in normal o sa fiu mai clara si explicita ca acum si chiar daca e destul de imprevizibil cine va fi noul Ucenic eu am cam pus ochii pe cineva si vreau sa astept sa vad daca am avut fler in a-l dibui depinde si de noile sarcini date de BOSS dar si de capacitatea de a se face util si inteles de catre colegi. Va pup fetelor si mai vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie mi-a parut rau de Suria,cel care a fost concediat aseara.A fost trecut la cealalata echipa si nu stiu de ce... si fiindca toata echipa a pierdut l-a concediat pe el,ca el era manager,desi el castigase alte 3 sarcini ca manager la cealalata echipa.De fapt l-au mazilit cei din echipa adversa atunci cand el le-a devenit sef.Nu ,CRI????

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru ca aseara(simbata) nu am vazut ce s-a mai intimplat am intrat pe net sa caut si am nimerit pe nbc si am vazut direct cine va cistiga acest sezon.
    in finala ajung stefani si james(chinezul) si va cistiga stefani. nu am avut timp sa vizionez acolo imaginile dar am oprit link-ul pe favorite si o sa ma uit pe indelte la ceea ce am pierdut. sper sa vad asta seara pe antena episoadele si sa pot comenta mai multe, din ce am vazut cei 2 indragostiti(tim si nicole) dupa emisiune au ramas impreuna desii el a fost eliminat inaintea ei.
    va doresc o seara linistita printre picaturi de ploaie si un derby dinamo-steaua disputat la cote maxime!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici nu mai stiu care e stefani,dar ma uit deseara si eu.paa!!

    RăspundețiȘtergere
  19. helooo!! iar sint defazata si scriu cind apuc, aseara am vazut finalul ucenicului si nu am putut sa intru sa comentez ca mi-am pregatit eleva de scoala, eram si cu ochii in 2 parti ca ma mai uitam si la meci . mi-a placut de stefani cum s-a prezentat de-a lungul concursului si chiar a meritat sa cistige .asa cum am scris ieri , vazusem in avampremiera cine va cistiga dar vroiam sa vad si in ce a constat sarcina finala. e greu sa fi alesul din cei un milion inscrisi si triati din cei buni pe cei mai buni 12 parca . cred ca urmatoarea serie din ucenicul va fi aia cu vedete in care a fost si nadia comaneci( sau cel putin sper sa il vedem in curind)va pup si va doresc sa ajungeti macar sa da-ti mina in viata asta cu donald tramp sau de ce nu sa aveti onoarea sa il cunoasteti personal !!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. hihihihihi..de ce CRI?? ai auzit tu ca vine donald tramp in romania??
    Da si mie mi-a placut cum s-a scos stefani,caci doar acum la ultimul episod a iesit in evidenta,adica,faptul ca tu mi-ai spus de ea a facut s-o urmaresc cu atentie.Nuj de ce dar eu ma uit mai cu atentie la barbati decat la femei,caci stii tu ce impresie ne fac femeile din romania,cele persoane publice ,zic si,...desi am o serie de fete destepte si frumoase care au ajuns tare bine in toata lumea unde s-au dus,dupa ce au iesit de sub aripa mea,consider ca ele sunt niste exceptii.Ma rog,acuma cu candidatura lui hillary la presidintie se vede clar ca traversam iar o epoca a matriarhatului.Saracele de noi.... :((((

    RăspundețiȘtergere
  21. buna seara draga Elisa!
    am urmat indemnul tau de a intra aici si a spune ce ma framinta si iata-ma...
    ar fi multe de spus si nu stiu exact de unde sa incep , dar ca un rezumat ar fi ca eu una vreau sa divortez si chiar l-am intrebat si pe el si raspunsul a fost ca el nu vrea sa mergem impreuna la tribunal si daca vreau eu neaparat sa merg sa depun actele si el va fi de acord
    ce ma nedumereste pe mine este faptul ca este mult mai prezent in viata noastra, ca o minte pe ,,d-na,, acum la fel cum imi facea si mie si totusi continua sa vrea sa ramina cu ea si nu sa revina cu arme si bagaje alaturi de noi.
    au probleme financiare, au probleme in cuplu ca fostul sot al ,,d-nei,, a intentat divortul si ea acum e libera dar se pune problema unui partaj din care va iesi cam sifonata , ca are de impartit casa si bunurile lor comune si e cam naspa.
    asa cum ti-am spus a fost cu mine si fata in excursie, vine aproape zilnic la noi sau vb la tel, rezolvam multe chestii impreuna si a inceput sa-si deschida sufletul mai mult fata de mine dar tot are unele ,,minciunici,, pe care eu le stiu dar nu mai comentez asupra lor ca sa nu mai avem discutii contradictorii.
    sintem ca si o familie cind iesim toti 3, ridem, glumim, mincam impreuna, fata e foarte in elementul ei de cind tati e mai prezent in viata noastra si de aceea spuneam eu ca nu vreau sa rup vraja inca...
    sint constienta ca omul asta nu va mai fi cum a fost la inceput fata de mine, ma mint ca ar trebui sa ma multumesc cu ceea ce ne poate oferii acum , decit deloc cum am fost , e bine si asa, ca sint multe femei sanatoase care nu au parte nici macar de atita lucru in viata lor si le este foarte greu singure si mai ales cu un copil sau mai multi
    si daca va fi sa ne reunim si sa fim din nou o familie ca alta data , el nu se va despartii definitiv de ,,ele,, , de fapt am mai trait o data aceasta experienta si stiu ca atunci am suferit enorm cind am vazut ca nimic nu se schimbase , doar el domiciliu, sint convinsa ca si acum va fi la fel, se va intoarce iar roata si eu voi fi iar cea mintita, inselata, dusa cu zaharelul si de aceea as vrea sa divortez ca sa tai de la radacina aceasta ,,cangrena,, si daca va fi sa raminem in continuare ca si acum macar sa stiu ca nu va profita mai tirziu de situatie si cind ai mei nu vor mai fi el sa pretinda ca sot al meu impartirea casei si bunurilor , asa macar stiu ca ramine fata descurcata si nu va trebui sa ajunga prin tribunal sa se judece cu el pe ceva ce nu ii apartine de drept.
    l-am intrebat intr-o zi de ce ma tot pupa, ca ii este drag de mine, ca ma iubeste sau doar asa din simpatie si el a spus ca toate 3, apoi l-am intrebat ca daca e asa , pe ,,d-na,, o mai iubeste , a spus ca asa si asa...
    eu ce sa inteleg din asta, ca de fapt nu ne iubeste pe niciuna, ca se foloseste de noi si ca singura persoana pe care o iubeste este el, ca lui ii este bine asa, are parte de 2 femei care sint legate sufleteste de el si exploateaza de la fiecare ce ii convine
    de la ,,d-na,, facilitatile de la servici si legaturile cu persoane care pot rezolva diverse lucruri, ca de , cind esti secretara lu` sefu si iti pune acesta o vb buna unde ai nevoie rezolvi mai usor; locuinta unde nu este nevoit sa stea cu socrii,de partea sexuala nu mai spun... si faptul ca indiferent de situatii el este singurul care decide ce si cum in ,,familia,, lor acum
    cu mine are interesul sa pastreze o relatie buna ca sa aiba acces la fata fara restrictii, ca sa nu divortez si sa ii tai posibilitatea de a avea un loc cald de intors daca se strica relatia cu ,,d-na,, sa aiba si acum cind are ce si-a dorit( adica ,,blonda dorita de toti)o supapa de refulare cind sint certati sau nu se intelege bine cu ea , stie ca sint eu acolo si il ascult si cind pot , ajut si multe altele pe care nu este dispus sa le piarda asa de usor
    cam astea ar fi de spus si chiar nu stiu ce sa fac, sa ma iau dupa instinct si sa divortez sau sa mai astept sa ii treaca de tot ,,focul,, pt aleasa lui si sa accept in continuare viata asta de compromis de care sincera sa fiu nu sint mindra , ceea ce stiu sigur este ca gabi il iubeste enorm pe tati si ca ea il vrea in viata ei indiferent daca sta cu noi sau cu blonda , ca m-ar condamna poate mai tirziu daca din cauza mindriei mele si a divortului tatal ei va fi indepartat din viata noastra si poate asa va si face , ranit in orgoliu lui masculin
    na, ca am spus ce am pe suflet, nu stiu cit de coerenta am fost si daca ai inteles ce am vrut sa spun , dar oricum , din experienta ta de viata poate vei gasi un sfat si pt mine care sa ma ajute cumva sa ma indrept in directia buna si sa gresesc luind o decizie care ne va afecta pe toti mai tirziu
    te pup, iti multumesc pt spatiu acordat si cred ca nu am gresit din nou expunindu-mi viata in virtual asa cum am mai facut-o si s-au gasit destui sa ma critice pt asta si sa ma condamne.

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga CRI,am inteles totul ca ai expus f coerent si in primul rand ma bucur ca asa este situatia,adica mai buna.Sigur ca nu-i usor sa iei o hotarare sau alta in acest moment.Daca acolo unde stati voi, cu parintii tai, imobilul este pe numele parintilor,cred ca el,chiar daca este in acte sotul tau,nu are parte ,la un divort ulterior.Zic asta pentruca eu zic sa lasi lucrurile asa,ca esti pe partea ascendenta a curbei in rel cu el,din cate am inteles si nu are rost sa strici ceea ce ai obtinut (faptul ca este prezent tot timpul in viata voastra,ca ti se destainuie,ca te considera deci o prietena intelegatoare si ca se bucura asa de mult fetita ).
    Daca tu stii ca te foloseste atunci nu-i atat de grav,ca poti si tu controla situatia.Mai grav ar fi fost daca tu nu stiai asta,intelegi?Asa ca n-are rost,acum sa-i dai divort,ca fireste,nu va mai veni la voi atat de des si va fi mai multa suferinta.
    Dar CRI,draga mea,de ce nu poti tu ,fata desteapta,sa ai o discutie lunga cu el,numai voi 2, despre situatia lui si nefirescul acestei situatii?? El refuza astfel de discutii??Ca,pana la urma stie si el,sau daca nu stie spune-i tu,ca aceasta situatie nu poate tine la nesfarsit,ca trebuie sa se hotarasca...
    Dar,dupa cum vad,el este inca nehotarat,adica nu ar lasa pasarea din mana(tu) pentru cioara de pe gard(ea).Asa ca lasa timpul sa rezolve,ca eu cred ca va rezolva in favoarea ta.Daca el nu vrea sa divorteze asta e bine,ca inseamna ca nu vrea nici sa se casatoreasca cu ea,desi ea divorteaza.Asa ca stai pe loc,nu te grabi si spune-mi mai detaliat de ce ar avea el parte la casa parintilor tai?Ati construit impreuna?Cum e??Ca aici nu am inteles si daca actele sunt si pe el atunci va avea parte.
    In privinta vreunui afront din partea celor care citesc aici fii fara grija,ca nu este cazul.Sunt sigura ca nimeni nu va comenta aici,decat noi.Te imbratisez si-ti doresc mult bine.Si,CRI,rezolva-ti problemele apeland si la el,da-i sa-ti plateasca facturi,sa faca si cumparaturi,pe lista si orice ai nevoie,daca e sot in acte atunci sa fie si in realitate. Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. draga Elisa, ma bucur ca ai inteles situatia si mi-ai spus parerea ta in aceasta privinta.
    o parte din retinerea lui de a reveni aici cu noi sint de fapt parintii mei, mai exact tatal, am avut multe discutii contradictorii cu el care in multe cazuri se sfirseau cu: ,,e casa mea , daca nu va convine puteti pleca!,, ceea ce nu era prea placut dupa ce cu totii am contribuit la imbunatatirea conditiilor de trai de-a lungul timpului cu diverse (gresie, faianta, termopane, mobilier, electrocasnice noi etc)si inca mai sint unele lucruri de facut.
    eu spun ca el ar revendica dreptul lui de sot nu acum ci mult mai tirziu cind doamne fereste ai mei nu vor mai fi, fata va fi mare si datorita duratei casniciei noastre( chiar daca o parte a ei am fi fost despartiti in fapt si nu legal) .
    poate el mai sta cu aia inca vreo 5-10 ani, si apoi sa vrea inapoi la familia lui ca si cind ar fost plecat in delegatie , iar eu as fi stat ca penelopa si as fi tesut pinza , ai mei mai fac una , alta pe aici prin casa( sti ca ti-am spus ca am izolat locuinta termic, acum vrem sa mai facem ceva modificari pe la baie, poate mai tirziu sa schimbam tocaria prin casa si altele de genul si el...in timpul asta munceste si isi investeste banii in casa si familia ei
    il inteleg si pe el,vrea sa fie barbatul casei , acum este la ea, dar aici era in casa socrilor si nu putea lua decizii de capul lui fara aprobarea ,,conducerii,, ,am fost pusa de multe ori in ipostaza de a fi la mijloc intr-un conflict de idei intre ei si crede-ma ca eram de acord cu el, nu puteam progresa in vreun fel daca ne cramponam de mentaliatea tatalui meu care vroia sa fie a tot stiutor si a tot supervizor.
    i-am spus si lui acum , daca tot nu mai suporta sa stea in casa cu ai mei de ce nu ne-a luat si pe mine si fata si sa ne fi mutat cu totii cu chirie si gata, asa pe mine m-a lasat aici sa imi maninc sufletul cu ei si sa platesc oalele sparte in urma lui, eu am ramas pe baricade si am preferat sa nu ma mai implic in niciun fel in deciziile ce le iau ei ca oricul nu tineau cont de dorinta noastra daca eram consultati.
    acum el sta acolo unde este ,,seful,, casei si asteapta poate sa se ,,elibereze,, casa aici sa vina inapoi, nu stiu, doamne iarta-ma dar asa cred eu , ce o fi in capul lui doar el stie.
    am incercat sa mai abordez subiectul dar nu este prea dispus sa discutam pe tema asta, de aceea sint si eu reticenta la interesul mai mult decit atasamentul fata de mine si fata.
    offf, e greu, treaba e incurcata si nu gasesc un capat de unde sa incep sa o descurc in vreun fel, ai dreptate tu ca cel mai bine e sa mai astept ca cine stie, voi avea surpriza sa se rezolve de la sine , dar oare cu ce pret?
    nu stiu nici eu acum ce simt pt el, pot spune ca inca il mai iubesc dar nu pt ceea ce este si face el acum si mai degraba pt ce a fost si inca mai sper ca va fi intre noi, poate o mai imbatrini si el si io venii mintea la cap(al de sus hahaha !!! ca acum cred ca o are in alta parte!!!).
    te pup Elisa, multumesc ca m-ai ascultat si voi mai intra aici sa mai povestesc ce se mai intimpla , fie bune fie rele.
    ar mai fi ceva de spus dar nu stiu daca e bine sa o fac public , poate imi voi face curaj si voi posta daca nu cumva perspicace cum te stiu, nu vei intui si singura despre ce e vorba...hahaha!!! e de bine...pt amindoi!!!
    sper ca nu gresesc, asta fiind alt compromis pe care il fac dar...e normal la virsta mea!!!! hahaha!!! scuze! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga CRI,esti de o dulceata si candoare de nedescris!!Pai cum imi spui tu ca sotul tau e SOTUL tau??!! Ma infior de atata candoare.
    Iti doresc o Duminica superba si nu te mai gandi ca mai tarziu el va pretinde ceva de la voi...Nu o sa dea in propria-i fiica,sper.Asa ca nu-ti mai fa atatea griji,traieste clipa si bucura-te.Te imbratisez :)

    RăspundețiȘtergere
  25. draga Elisa, nu am avut timp sa mai intru sa-ti povestesc ce am mai facut, dar sa sti ca am avut o zi de 1 iunie minunata.
    am fost la mc donald`s ,in parcul mare unde ne-am distrat in tot felul de jocuri, gabi s-a dat cu rolele, am cumparat de la tarabele de acolo toate ,,prostiile,, specifice , ne-am jucat si timp de citeva ore am fost din nou copii impreuna cu fetita noastra.
    am fost apoi in centru la o expozitie florala, apoi am fost la o terasa si am mincat pizza si prajituri si in final am venit acasa si am lasat-o pe gabi si ,,noi adultii,,!!!???hahaha am fost la votare.
    acolo linga scoala unde votam noi stau si socrii mei si erau afara la banca si am mers sa vb putin cu ei , am facut o gluma soacrei mele si i l-am prezentat pe ,, nou meu prieten,,.
    una peste alta , timp de aproape7 ore si ceva am fost ca o familie fericita doar momentul despartirii a fost cel care a umbrit cit de cit aceasta zi a copiilor in care am redevenit si noi copii.
    imi venea sa pling cind a trebuit sa ne luam ramas bun si cind m-a pupat de la revedere imi venea sa nu ma mai dezlipesc de scaunul masinii si sa ramin acolo ca sa nu trebuiasca sa mai plece dincolo de linga noi.
    seara la culcare apropae ca am derulat in minte fiecare moment din acea zi si doar finalul nu se potrivea cu restul ,,filmului,,
    am stat apoi si m-am gindit oare cum se simte el cind trece de la o stare la alta , de la o familie la alta, sa schimbe masca si discursul pt fiecare din noi in parte, oare cit de bine s-o simtii el acum cu 2 familii, cu 2 femei in viata lui si cum trebuie sa jongleze , sa faca echilibristica in viata fiecareia din noi.
    am vrut sa-l intreb acum citeva zile dupa o ,,discutie,,(hahaha!!! sti tu de ce rid)cum se simte cind isi inseala amanta cu nevasta dar m-am abtinut ca stiam ca nu ii va cadea bine intrebarea dar crede-ma ca atit ma maninca limba sa ii zic asta ca pina la urma cred ca i-o pun....hahaha !!!!hahaha !!!vreau sa vad ce raspuns ar putea sa-mi dea , oricum nu ma astept la un raspuns pertinent sau logic dar macar o sa am satifactia ca i-am pus-o ...hahaha !!! intrebarea binenteles...si ca va fi intr-o postura incomoda, ca aia de la tradati in dragoste cind neavind ce sa raspunda dau vina pe ernest ca nu are alta treaba decit sa ii urmareasca pe oameni...hahaha !!! cind ai chilotii in vine si spui ca de fapt nu e ceea ce se vede si ca exista o explicatie( vb lui leana de la vacanta mare)aia e cea mai penibila si jenanta motivatie pe care o pot da cei avizati.
    scuze, am luat-o pe aratura dar de cit pe fundul lacului cu un pietroi legat de git din cauza supararii mai bine pe aratura si facind haz de necaz.
    , parerea mea!...hahaha!!! si mi-o respect...de la coana fanica zicere.
    gata, am spus in mare cum mai este situatia, oarecum oficial imi merge bine si lucrez la a ne merge si mai bine , decit de loc e bine si asa, cel putin in viata mea exista cineva
    este cintecul andei adam numit ajutor care mie chiar imi merge la suflet http://www.youtube.com/watch?v=dRww47sDn8g&feature=related, nu stiu daca il sti dar sper sa-l asculti si sa ma vezi pe mine prin versurile acelea, chiar daca cel ce pleaca nu sint eu ci el dar totusi...
    gata, am plecat, te pup si mai vin, apropo, bune capsiunile , mai pune si tu o farfurie la poarta ca trec mai tirziu sa le iau.
    pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
  26. Hahahahahahahahahaha....looool :PxN...
    N-am mai ras asa demult.Esti bestiala,in sensul ala in care-l spunem despre ceva deosebit.Fain!!! Tine-o tot asa si vezi ca la "rai da,buni" au dat reclama aia la motoare Harlley ..sau dreaq stie cum le spune,ma rog...in care sotia isi ascunde sotul ca vine amantul.Bestial!!!
    Draga mea CRI,sa nu-i pui intrebarea aia,ca nu-i bine...vei strica tot si o sa-ti para rau.Daca poti,mai bine joaca teatru,fii asa cum nu se asteapta el de la tine,intelege si tu ce vreau sa spun,iubeste-l fara rezerve,daca il iubesti...poti.M-ai inteles???
    Intra la "suntem ingeri" din blogroll de la mine si o sa razi in hohote,precum am facut eu.
    Dupa cum imi spui tu lucrurile intre ei nu merg,sau nu mai merg bine,dar mai ramane la ea doar ca-i prea mandru sa se intoarca cu coada-ntre picioare la tine.Asta ar insemna sa se dea batut sa recunoasca ca n-a fost o miscare buna si ,deocamdata nu vrea.De aceea zic sa mai astepti,sa nu-i pui intrebari care l-ar rani,fa-te ca el este numai al tau,ignora cealalta viata a lui si fii fericita!Va veni o zi,cand fara miscari bruste,el va ramane,mai intai o noapte,pe urma mai multe si apoi de tot.Eu asa cred,dupa cum mi-l inchipui pe sotul tau.
    Sa-i dea Domnul si lui mintea cea de pe urma si fie bine!Te pup si nici nu stii ce mult ma bucur pentru tine si Gabi a voastra...Paaa!!Te mai astept. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Elisa, oricit ar fi vorba de orgoliu, nu stiu daca am spus cindva ca in flacara iubirii lui pt ea , atit s-a aprins ca a facut o miscare gresita pt care probabil ca acum regreta si face toate eforturile sa se poarte cu ,,manusi,, ca sa-si recupereze ,,prejudiciu,, investit.
    acum un an , cind si-a facut mutatie pe adresa ei a facut o refinantare de credit,( ea la girat) la ceea ce luase cind am luat masina , o parte a mai platit din cel vechi si o parte ia dat ei sa plateasca urgent un credit pe care nu il mai platise si venise hotarire de plata la cei care o girasera , oamenii aceeia ar fi trebuit sa plateasca in locul ei daca nu ar fi trebuit sa fie data in judecata si ,,inculpatul,, a facut un gest sa-i arate ei ca o iubeste si vrea sa ii fie alaturi si la bine( hitza-hitza) si la rau si a ,,imprumutat-o,,cu 50 milioane pe care din cite stiu eu , ea inca nu ia platit lui inapoi .
    ca sa-si poata recupera banii si sa nu ii faca probleme la servici ea( pt ca stiu sigur ca poate) el face ca bubico pe linga ea ( si cred ca ii si place asa cu zgarda si lesa scurta pe care o are) , daca va face vreun gest sau vreo miscare gresita va avea zile amare cu ea.
    cu mine el a scapat usor ca eu nu i-am facut probleme la servici, nu m-am dus acolo sa le fac scandal, si-a luat de aici toate lucrurile lui fara nici un fel de problema , a avut parte de un tratament decent din partea alor mei, pe cind de acolo , va fi mai complicat sa plece asa fara ca ea sa nu reactioneze violent asa cum a si facut-o cind ne impacasem si el revenise inapoi la noi.
    barbatul ei nici acum dupa atitia ani nu a reusit sa-si ia lucrurile de la ea pt ca nu a vrut sa-i mai dea nimic, a dus tot ce a fost a lui la tara la mama ei si acolo omul nu s-a dus ca avea parte de un scandal mare , acum mai mult si de aia el s-a revoltat si a bagat si divortul si partajul ca ea la facut de toata cacaua si nu a vrut sa-i dea omului bunurile lui.
    am uitat sa-ti spun ca acum in iulie lui,,bubico,, ii expira viza de flotant de pe adresa ei ca a fost facuta pe 1 an si el a zis ca nu o mai reinoieste, eu l-am intrebat de ce si a raspuns ca nu mai are rost ca are toate celelalte acte pe adresa noastra si nu mai vrea.
    nu stiu ce sa zic, o fi nu o fi asa, poate si din cauza complicatiilor din viata ei cu fostul sot, cu partajul, cu casa , o fi aproape sa isi recupereze banii de la ea si apoi sa poata sa plece cind va prinde momentul prielnic, asa cum a plecat si data trecuta , pe ascuns dupa ce a plecat ea la servici si apoi s-a dus si ia dus cheia la birou si nu vrei sa stii ce scandal a facut de a auzit-o tot depoul si acum mai mult ca oricind il va pune bine la toti sefii si ii va face zile fripte daca va indrazni sa faca la fel.
    e data dracu si astuia ii este cam frica de ea si de ceea ce poate face la servici asa ca , sa stea acolo sa asculte de stapina inimii lui daca asta si-a dorit , eu nu am ce sa-i fac doar sa-l...ascult...din cind in cind...hahaha!!! si apoi fiecare cu a ,,ma-sii,, cum se spune!!!!
    nu stiu daca am inteles eu bine dar parca mai este aici la tine pe blog cineva care are o problema asemanatoare cu a mea, e trist ca trebuie sa trecem prin astfel de situatii noi si copilasii nostii , doar pt ca domnii nostrii au gasit o ,,zambila,, mai frumos mirositoare si mai viu colorata...nu au decit sa stea precum taurasul ferdinand din desenele animate cu floarea in gura pina cind s-o ofilii si apoi...ce fac? se muta mai departe sau e buna intr-un final si ,,ceapa,, de la laleau neagra a nevestei??? hahaha !!!!
    te pup, o zi buna iti doresc si sa fi iubita ca meriti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. am vrut sa te intreb daca ces intra aici la tine si daca da sub ce nic-name ca vreau sa o intreb ceva si pe artistul e mai dificil ca tot timpul se gaseste cineva sa comenteze ceea ce discutam si nu vreau sa mai dau curs la astfel de postari.
    a scris ceva care m-a cam bagat in ceata si nu inteleg ce a vrut sa spuna si de aceea credeam ca poate aici va fi mai usor.
    te pup si scuze!

    RăspundețiȘtergere
  29. CRI,poti discuta aici orice vrei tu si cu cine vrei.Pe Ces nu am vazut-o pe aici si nici anonomi nu posteaza la mine,decat cei care se semneaza (anonim,anonim,...dar sa stim si noi cine este...hahahah).
    N-am idee cum ai putea lua leg cu ea decat pe art unde scrie.Nu te mai supara de diversi care comenteaza una si alta...nu-ti mai pese atat de cei care jignesc,sau injura.Nu te-a calit netul in timpul asta??
    Draga mea,te astept si altadata.Acum trebuie sa ma duc sa cumpar ceva carne sa fac chiftelute,ca asa i-am promis sotului meu si uite...stau de azi-buna-dimineata pe taste.Sunt inconstienta.Omul ala lucra si la 3,cand vine acasa...unde-s chiftelutele??? la macelarie,in faza de carne de porcul de mine.
    Te pup si plec.Paaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Elisa draga, am inteles ca pot scrie aici fara sa supar pe nimeni si chiar sa sti ca de mai bine de 1 an de cind am indraznit sa intru in dialog cu cei pe care doar ii citeam pe artistul am invata sa nu raspund la rautati, mai bine am renuntat eu sa mai postez acolo unde am vazut ca deranjez pe altii cu povestirile mele decit sa intru in polemica cu cineva, indiferent cit de dura a fost replica.
    au fost cazuri cind aveam inpulsul sa reactionez si eu la fel dar la ce bun, nu reuseam decit sa transform o stare de bine ce o aveam in virtual in alt stres si enervare cum aveam in lumea reala, asa ca... mai bine lipsa de dialog decit balacareala in neant si bine am facut, am reusit sa ma tin la distanta si astfel m-am protejat pe mine
    la noi de 2 zile ploua, ploua, am reusit sa termin curatenia , miine e sarbatoare si as vrea sa merg la biserica mai ales ca eu am avut nunta in ziua de rusalii dar atunci a cazut in 19 iunie( cununia religioasa am facut-o cu o zi inainte, pe 18 ca se zice ca nu e bine sa te cununi in zi de rusalii , se poate doar cu o dezlegare de la mitropolie sau cam asa ceva)
    a venit si ,,bubico,, pt citeva minute pe la noi, era in trecere prin cartier, luni avem sedinta cu parintii la scoala, miercuri este serbarea si apoi....vacantaaaa, nu am facut planuri, cred ca vom pleca la felix , dar nu stiu exact cind( vb de mine si fata) in rest, ce-o vrea d-zeu, sper ca va fi bine si nu voi mai plinge decit de bucurie, recunosc ca mai am momente cind mai dau drumu la,,ploaie,, si sufar ca un ciine dar tot eu imi dau un brinci si ma imbarbatez ca mai rau decit a fost nu se poate sa fie si imi aduc singura argumente ca totusi sint un caz fericit( atit cit se poate in asemenea situatii) si ca ma simt bine, fata e sanatoasa , avem ceea ce ne trebuie, fata de alte femei si copii care sufera mult mai mult si nu au ,,norocul,, sa fie in relatii amiabile cu ,,inculpatul,, asa cum avem noi.
    asa ca...ce sa mai, ce-ar fi sa-mi caut si eu pe cineva si sa incerc sa vad cum mai este cu alt barbat in viata mea, poate o sa descopar ca e...bine si poate-mi place...si apoi...ce ma fac??? hai ca am luat-o iar pe aratura....diiii mirtoaga inapoi !!!! doamne ce nebuna sint, o fi de la cafeaua ce tocmai am baut-o? a crescut adrenalina si gindesc imprastiat???hahaha!!!!
    auzi, n-ai vreo planta in gradina ta sa ma vindece si pe mine de ...zuzu zuzu ????hahaha !!!!
    te pup si mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  31. CRI,imi place ca esti vesela,ai un ton...tonic,molipsitor.Iti doresc o saptamana minunata,asa plina de festivitati si bucurii si felicitari Gabitei tale pentru coronita!O pup si pe ea si va imbratisez.Doamne ajuta sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  32. sint trista azi.
    nu stiu ce sa scriu, am incercat sa-mi dau brinci dar degeaba, nu stiu de ce am intrat aici, poate sa imi adun gindurile prin minunata ta gradina, sau poate sa gasesc aici lucruri frumoase , spuse fara patima.
    nu pot exprima in cuvinte starea asta, poate sint la o rascruce si nu stiu incotro s-o apuc, poate m-am saturat de felul asta de viata, poate sint geloasa pe fericirea altor cupluri din jurul meu care isi fac planuri de vacanta, ii vad plecind la cumparaturi mama, tata si copilul de minuta, vorbesc vecinele mele cum sa le cumpere copiilor lor cite ceva ca si recompensa pt rezultatele scolare, cum unii isi renoveaza casele si merg sa caute cele necesare si pe gustul lor, cum vor pleca copii la bunici la tara si ei vor ramine singurei aici la bloc....si eu?....vreau sa-mi fac si eu planuri, vreau sa plec si eu cu gabi, vreau si eu schimbari in casa, vreau si eu sa ramin singura cu...asa e ...n-am cu cine....vreau si eu....
    EL vine si pleaca, trece aproape zilnic pe aici, pt scurt timp sau mai mult si vorbim ce am mai facut dar ce v-om face ....ce planuri, ce vacanta , ce viata in doi????...la noi e in trei si mai multi....de fapt nu e....
    gata...las lacrimile sa curga ca si ploaia si oi vedea eu ce-o sa fac...
    miine e serbarea, fata mea va termina primul an scolar si va trece in clasa a 2-a si sint mindra de ea, poate si de mine putin, ca am reusit sa ma adun si sa ii fiu alaturi la inceput de drum dar mai departe ce voi face? iar sint confuza, iar nu stiu ce sa fac, cum sa trag boii de pe aratura...cu ce sa-i mai ademenesc sa ii aduc pe calea cea buna????
    scuze elisa, nu trebuia sa-mi revars naduful la tine aici, in lumea asta minunata ....te pup!!! inca o data iarta-ma poate o sa lipsesc o vreme din virtual ca sa nu necajesc si pe altii, poate voi mai intra doar sa ma plimb si atit , cind voi simtii ca am trecut pasa asta proasta voi revenii sa mai vorbim.
    te sarut si iti doresc numai bine!ai grije de tine si de familia ta draga!

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga mea,esti intro pasa proasta,ca fiecare dintre noi,la un moment dat si o sa-ti treaca starea asta,ca nu te las eu sa faca pui.Asa.CRI,tu crezi ca ceilalti oameni mor de fericire?De ce te iei dupa aparente?Nimic nu este ce pare,tine minte chestia asta.Si nu mai pune la suflet faptul ca vecinele tale se lauda cu ce vor face in concediu .Crezi ca ele spun ceva din viata lor astfel ca tu,sau oricine altcineva,sa le compatimeasca?Neeee...nici vorba!Fiecare are nemultumiri mai mari sau mai mici,dar oamenii sunt facuti sa spuna vecinilor doar partile bune si nu nefericirile.Sau vrei sa te trimit la ISABELLELORELAI ,pe blogul ei sa vezi,draga mea,suferinta adevarata la copii si parintii lor.Cri,nu-L supara pe Dumnezeu ca ai o fetita sanatoasa,frumoasa,desteapta si ea te are pe tine ca singur sprijin,aproape si tu trebuie sa-i arati tot timpul ca esti mandra si fericita ca ea este asa cum este si asta ii da si ei incredere in ea.Draga mea,tu nu stii cum este sa cresti cu parinti care nu ti-au dat incredere in tine niciodata,desi ai fost premiant,si copil cuminte.Eu stiu,ca-i povestea sotului meu si aceasta poveste l-a urmarit toata viata lui si il mai urmareste si azi,cand propria-i mama l-a dezmostenit,dupa ce l-a zvarlit ca copil,la vitrega.Nu stii cum creste un copil care nu este invaluit cu dragostea si increderea materna.Te rog sa te aduni si sa-ti dai seama ca esti o fiinta fericita,ca ,doar pt faptul ca sotul tau nu-i langa tine asta nu-i o catastrofa.
    Si nu mai spune ca nu mai vrei sa vorbesti cu mine decat cand iti va trece satrea asta...Tocmai acum trebuie sa vorbesti,ca acum ai nevoie si ...ti-am mai spus,aici nu te ia nimeni peste picior,ai vazut ca nu intra nimeni,fiindca nimeni nu stie,ca eu n-am rubrica aia cu COMENTARII RECENTE ,unde s-ar vedea.Asa ca,draga mea,maine ai serbare,bucura-te cu tot sufletul,eu voi fi acolo cu sufletul meu si-ti voi zambi si-ti voi spune ca esti o mama super si ai o fetita de milioane.Te pup si ai incredere in tine.Si tine minte::NIMIC NU ESTE CE PARE.
    Sa ai o zi minunata maine! (sper ca citesti astazi...hahah)

    RăspundețiȘtergere
  34. buna Elisa!
    am intrat doar sa te salut si sa-ti spun ca ieri a fost frumos la serbarea lui gabi,a luat premiul 1 , au venit si parintii mei sa o vada, a venit si TATI de la servici ca s-a invoit si una peste alta am terminat primul an scolar cu bine si ne pregatim de zilele lungi de vara indiferent cum vor fi ele.
    am inceput si ceva renovari prin casa, la bucatarie si in baie, am umblat sa caut ceea ce trebuie pt acest lucru, binenteles ca a venit ,,soferul cu limuzina,,...hahaha!!!!mai am de cumparat cite ceva, sper sa gasesc ceea ce-mi doresc, cind voi avea mai mult timp iti voi povesti mai in amanunt ceea ce am facut prin casa dar si ...despre incalzirea globala...hahaha!!!, sint multe de povestit, s-au intimplat si alte lucruri(...si d`alea...sti tu...a fost bineeeee !!!!scuze!!!)dar in citeva zile sper sa pot sta mai mult la calc si sa-ti spun mai in amanunt.
    regret ce se intimpla pe art, ( apropo , sti ca noi asa avem numarul la masina ART) imi pare rau si ca nu am reusit sa mai comunic cu gina, salut-o si din partea mea si va doresc numai bine.
    offff, cite as avea de spus si nu am timp acum, casa e un santier si eu am dezvelit un pic calc sa intru putin aici si il acopar la loc pina la urmatoarea pauza
    te pup si ma gindesc mereu la tine , parca ai fi sen-sei-ul meu....hahaha !!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Draga CRI,vezi sa apreciezi faptul ca tu esti ca la'nceput,ai intalniri,nu trebuie sa-i suporti nervii,sau alte alea....si chiar sa stii ca asta este un bonus.Cate femei n-ar vrea sa fie asa cum este la voi!!??Si nu glumesc cand spun asta.Asa ca stai linistita,bucura-te de ceea ce ai obtinut pana acum si aminteste-ti de vremurile cand venea doar o data pe saptamana la voi.Totul merge spre bine.Acum bucura-te de vacanta,duceti-va prin parcuri,la ...oriunde pentru recreere si doar sanatate va doresc si eu.
    Ma bucur ca ai preocupari de renovare,ca asta iti va da si satisfacia lucrului facut asa cum vrei tu si starea aia de ...nou.
    CRI,am mai scris si ieri,sau alaltaieri si mi-a facut figuri la postare si am pierdut tot.Pe moment asa m-am enervat ca am uitat si ce ti-am zis,asa ca nu am reluat atunci.Te pup si-ti doresc toate bune!
    ps.ce-i aia sen-sei?cam banui eu,dar n-am mai auzit expresia asta lol.
    Duminica placuta sa aveti si multa caldura in suflete.

    RăspundețiȘtergere
  36. buna Elisa!
    azi e sarbatoare si am lasat deoparte treburile, am fost la biserica, m-am rugat si multumit Domnului , am luat pelin si crengute de nuc, gabi nu s-a trezit sa mearga cu mine si am plecat un pic suparata pe ea.
    daca ar fi sa ma iau dupa ziua de rusalii, astazi am face 14 ani de la nunta , atunci era in 19 , azi e in 15 dar tot rusalii sint.
    cind eram in autobuz sa vin spre casa , (pt ca merg la o biserica anume care cred eu ca mi-a purtat noroc si de cite ori am fost in impas si m-am rugat acolo la sfintul mina s-au facut intr-adevar minuni)asa ca, sa vezi minune si acum , a sunat El, era la noi acasa cu fata si m-a asteptat pina am ajuns si eu si am convenit sa iesim toti 3 dupa-amiaza la o pitza in oras sa sarbatorim intr-un fel ziua asta desii...
    nu stiu ce sa mai zic, o fi bine, no fi bine, asta e marea mea intrebare???? ce sa ma fac eu cu omul asta???e cu fundul in 2 luntrii, are in felul lui nevoie de fiecare din noi , simte pentru fiecare altceva si totusi daca e posibil asa ceva cred ca ne iubeste pe amindoua dar nu vrea sa renunte la una in favoarea celeilalte, daca in acest moment e ,,pe bune,, cu amindoua si lui ii este bine atunci o tine langa asa.
    ai dreptate si stiu si eu ca sint multe cazuri in care este situatia mai grava si interesul celui in culpa este 0 pt fosta si copii, asa e ca inainte venea o data pe sapt. sau au fost cazuri cind a trecut si o luna si ceva fara sa avem vreun semn unii de altii, pot spune ca sint un caz fericit si ca am totusi un ,,parfum,, de barbat in viata mea chiar daca din titulara am retrogradat pe locul 2 dar asta e, e bine si asa, ca in viata totul are un mers ciclic si pot trece in fruntea ,,plutonului,, .
    de multe ori sint cazuri cind pe mine ma consulta ce sa faca, ce sa cumpere, am fost impreuna sa cumpar pt ce imi trebuie mie acum sa schimb prin casa si l-am ajutat sa-si cumpere si el cite ceva de imbracat , de incaltat, daca zic eu ca ii sta bine cu ceva , asa face, i-am sugerat ce si cum sa combine din garderoba si asa a aparut imbracat in diverse situatii.
    blondutza lui nu prea se pricepe sa-l consilieze la cumparaturi sau la asortat imbracamintea si incaltamintea, e cam aeriana si ca sa-l citez pe El:,, nu stie de capul ei, e disperata de viata,,asa ca ma ia pe mine cind vrea sa cumpere ceva anume , l-am invata sa faca si piata ca el cumpara inainte ce avea pe lista de la prima taraba din piata si acum pot spune ca s-a specializat in alegerea produselor si de calitate si la pret bun.
    ca m-ai intrebat ce-i ala un sen-sei, este un fel de invatator, maestru,instructor , ce isi indruma discipolii sa abordeze artele martiale pt autoapare si nu pt atac, are calitatea de bun psiholog ,ofera dragoste tuturor fiintelor in spiritul reconcilierii.
    nu stiu daca am explicat bine, dar pt a-mi intari spusele a ceea ce inseamna un sensei iti las aici 2 proverbe edificatoare, cu specificatia ca eu nu practic artele martiale, nici tu de asemeni dar ca si spirit eu te-am asemanat cu acest invatator.
    - ,,parintii mi-au dat un corp si o educatie,maestrul meu face din mine om,,
    -,,o mama valoreaza cit 10 tati,dar un maestru valoreaza cit 10 mame,,
    te pup elisa si iti doresc o zi buna si o sa mai intru sa-ti mai povestesc ce am mai facut.
    maaaamaaaa !!!! cit am scris!!!! sint ne-vorbita !!! hahaha !!!! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  37. Draga CRI,ma bucur pentru tot ce-mi spui si iti doresc sa ti se'ndeplineasca ruga ta fierbinte.Mare-i puterea Ta Doamne!Slava Tie!
    Si eu am fost la vot si apoi la Biserica unde am primit glie sfintita,adica un manunchi de spice de grau,din care azi dimineata am facut 3 cununite si pentru cei dragi de departe,sa-i ocroteasca Dumnezeu si le-am atarnat la Icoana.
    Iti doresc tot binele,o saptamana fericita cu surprize placute,asa ca mai 'nainte....
    Vacanta frumoasa Gabitei tale si multe felicitari pentru coronita! O pup si pe ea si te pup si pe tine si ma gandesc des la voi,rugandu-ma sa va fie bine.
    Te astept prietena draga,iar daca nu esti optimista,nu ezita sa-mi spui adevarul,ca ai vazut...eu te cert cu multa blandete,ca esti ca si copilu meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  38. buna Elisa-mami!
    am intrat asa pe fuga prin toate odaile sa las cite o vorba pt toata lumea, sti tu ca eu , nebunatica cum sint in zilele mele bune , mai las prin sufragerie la anis cite ceva amuzant.
    acum ca este si pagina noua a inceput lumea sa reintre in dialog , imi mai fac si eu timp si mai intru sa vb cu fetele.
    am fost cu El sa i-au faianta azi si am luat si pt gabi o bicicleta noua pt ca am luat pensia si sa o premiez si eu intr-un fel pt premiul 1.
    ieri am fost la pizza, apoi la un tirg de imbracaminte ce s-a deschis la noi in foaierul teatrului national, am mai fost apoi la o terasa sa mai bem o cafea si apoi am venit acasa ca dumnealui sapt asta e tura de noapte si sa apuce sa mai doarma un pic pina a plecat la servici.
    a fost o zi buna, ne-am simtit bine impreuna.
    azi la fel , a iesit dupa tura de noapte, a venit direct la noi, l-am lasat sa doarma citeva ore si pe la 10,30 am plecat spre oras si ne-am intors pe la 12 si ceva , apoi s-a dus sa se culce.
    sti ceva, parca e mai multa adrenalina asa, ne vedem, ne comportam ca si o familie, ne ...iubim...si apoi...schimbam decorul, urmeaza actul 2 scena cu blonda...hahaha !!!! ei , ce zici??? nu-i asa ca sintem nebuni, acum sintem mai destinsi, nu mai este atita incordare, cearta, vorbe spuse la nervi, grijile cotidiene s-au mutat la ...actul 2 ,iar in actul 1 cu mine totul e roz...roz...roz...glicemia e sus...(si ,,glicemia lui e din ce in ce mai ...ridicata...hahaha !!! cind e cu mine)vraja sa dispara cind ma trezesc dimineata , si daca m-o pupa printul ca pe alba ca zapada sa nu revin la viata de cosmar de dinainte....doamne fereste, nu-mi doresc sa retraiesc acele momente, acum din cite se pare le traieste ,,dublura mea,,...hahaha !!!!
    hai ca iar am luat-o pe aratura, ma simt bine de aia, treaba merge bine si meseriasul isi face treaba cu spor si imi place ce iese...vaaaiiii, mi-e rau...gata, ma duc ca ma striga gabi de afara ca este cu bicicleta ei cea noua, acum vrea inghetata, ma duc sa-i fac cinste....si pt tine special voi lasa una in sufragerie, sti tu unde!!!!
    te puuuppppp!!!! revenim dupa pubicitate!!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Asa te vreau,ca viata e prea scurta ca s-o plangem in batista.Si pe urma,daca ai si cu el aceeasi stare vesela va dori cat mai mult sa fie in preajma ta.Sa-ti spun un secret...barbatii nu suporta femeile nemultumite,nefericite,plangacioase,care se lamenteaza,in schimb,ei adora compania vesela,bine dispusa .De fapt,noi toti ne dorim companie vesela.Si ai grija,usor cu ironiile la adresa lui sau a ei,s-ar putea sa-l ranesti si sa se inchida iar in cochilia lui.
    CRI,te pup si ..sa fie bine!!

    RăspundețiȘtergere
  40. am revenit, continuam stirile!
    buna seara, in aceasta zi am terminat cu renovarea, am facut curat si totul a revenit la normal.
    se preconizeaza cumparaturi en-gros avind in vedere ca se deschide un magazin kaufland linga noi peste o saptamina.
    la capitolul ,,legaturi primejdioase,, stau bine, am avut o vizita de ,,lucru,, luni si astept urmatoarea intrevedere la nivel inalt cred ca miine.
    stiri externe- in elvetia baietii nostrii au mincat bataie de la olandezi si suporterii au mincat bataie de la jandarmi in bucuresti...hahaha !!!
    vremea- azi a fost cald si soare si miine va fi soare si cald
    daca va venii,,soarele meu,, in vizita atunci voi avea si eu mai multe grade celsius...hahaha !!!!
    acestea au fost stirile pe scurt, va multumesc pt atentie, o seara buna va doresc si sa ne regasim cu bine!
    te pup Elisa! iar m-am jucat de obosita ce sint dar de miine sper sa fiu mai odihnita si cu o activitate virtuala mai bogata!
    ai grije de tine si de stapinul inelului!

    RăspundețiȘtergere
  41. Faine stiri,nu ca alea de la ora 5 :lol:
    Traieste CRI,traieste fiecare clipa si bucura-te de tot ce ai si tot ce faci.Te imbratisez cu drag si sa dea Domnul numai bine,la toata lumea! Hai,ca te astept si mai treci si prin gradina,ca-s cam singurica si ma bantuie...imaginatia,hahahahaha....

    RăspundețiȘtergere
  42. buna Elisa!
    sincera sa fiu am intrat prin gradina ta dar am avut o retinere in a mai scrie aici pt ca am citit pe artistul si m-am cam speriat de ceea ce am vazut acolo.
    in primul moment gindul m-a dus la cineva care are acces aici la tine si poate a prins si pontul cu ucenicul si mai intra aici si citeste ceea ce am eu pe suflet. nu stiu ce sa cred, am invatat sa ma apar de astfel de ,,oameni,,dar sti cum se spune ca la un moment dat fuga o fi ea rusinoasa dar e cea mai sanatoasa. sint aproape sigura ca intra si citeste blogul tau ca stia de gradina ta.
    oare asta le place sa faca unora, sa atace personele doar asa de dragul de a se baga in seama? ma gindesc la cineva dar nu stiu sigur daca este sau nu dar cel putin m-a cam bagat la idei.
    o sa-ti mai povestesc , stai linistita, chiar daca citesc si intrusi, nu ma mai afecteaza, dar e totusi un sentiment nasol sa stii ca cineva isi baga nasul in intimitatea postarilor tale.
    ai dreptate, sint putin trista dar e doar o stare trecatoare, sint momente mai mult cind mi-e dor, vreau sa discut, sa-mi fac planuri dar am inceput sa ma multumesc cu ce am, cu ce mi se ofera si sa am rabdare.
    vorbim, ne intilnim, iesim dar toate astea cind se poate si tot e ceva decit deloc,nu mi-e nici bine, nici rau, e acceptabil, ai drepate, anul trecut era muuult mai rau...aaahaaaa...acum este ,,parfum,, vorba unei vecine ...
    ai mei sint la o nunta la bucuresti, am avut o vizita de 2 ore , am mincat impreuna, ne-am jucat cu fata, ne-a adus inghetata si suc...am vb de incalzirea globala...hahaha !!! si....a plecat, vine bau-bau de la tara si stam cuminti fiecare pe la casele lui, dar miine....vine iar sa mergem la kaufland , s-a deschis de 2 zile linga mine si inca nu l-am vizitat ca a fost aglomeratie dar miine am onoarea sa vina soferul cu limuzina si mergem sa ne aerisim si noi pe acolo ca e racoare in magazin.
    si cind ma gindesc ca e vara luuungaaa... ce bine era alta data cind plecam la padure dimineata si veneam seara, mergeam la strand , la terase seara....eheee !, alte vremuri, alta viata...
    te pup elisa!

    RăspundețiȘtergere
  43. Heeeeii!CRI,stai cuminte ca nu ne sperie pe noi virtualii,tinem piept celor din realitate si ne vom speria de astia virtuali??Si anonimi?!!Sa le fie de bine si ce daca intra pe blogul meu??E public si bine ca nu injura ca nu stiu sa sterg o postare sau un comentariu,deci taci si nu mai spune la nimeni...hahahahha...
    Pe mine ma ia in suturi,ca vezi ca-si zice ba Hahahaha,ba lol,deci face misto de faptul ca eu rad,hahahaha...ma rog,pe mine ma distreaza si o inteleg,ca precis este o fomeie si scoate ghearele acuma,cand s-o terminat paranghelia,de necaz ca i-am vorbit de rau pe preferatii ei...tatiana si dragos.Daca stii cine e,sau banuiesti zi-mi si mie.Fii sigura ca aici nu intra,ca numai Rody stie de acest loc unde vorbim noi si nu cred ca ea este aceea.
    Despre tine zic ca trebuie sa ai multa rabdare,atata tot.Va veni si ziua in care se va termina cu madmoazella ,dar poate fi si peste cativa ani.Obisnuieste-te cu binele de acum,faptul ca vine destul de des pe la voi si va duce pe unde zici tu.Iar cand sunt parintii tai acasa nu sta??Dumnealor nu sunt de acord?Sau lui nu-i place...Atunci e bine sa te gandesti sa stati separat,dac-o fi ,la o adica.Multe cupluri s-au despartit datorita,sau din cauza parintilor cu care au stat.Eu iti doresc o Duminica faina.Vezi???Tu te duci undeva cu sotul si copilul tau,dar eu stau acasa,nici n-am unde si nici n-am chef.Poate ma duc dimineata la Plusca cumpar cate ceva ca trebuia azi,dar am avut alta treaba.Te pup draga mea CRI si nu-ti fa griji cu ce se-ntampla pe artistul...pe mine ma distreaza si oricum nu mai raspund nimanui acolo.S-a terminat emisiunea,adio!!!
    Te pup si sa fii vesela si fericita!!

    RăspundețiȘtergere
  44. buna seara elisa1
    am inteles ce spui tu in legatura cu ,,intrusii-intrusa,, si sint de acord cu tine ca astfel de persoane trebuiesc ignorate si neacordindu-le atentie au deja raspunsul meritat la aberatiile lor.
    am fost la kaufland, e drept ca mai tirziu decit am stabilit ca ,,soferul,, a trebuit sa repare ceva la masina impreuna cu un mecanic mai priceput , dar totusi am fost.
    frumos, aglomerat si destul de scumpe produsele dar e ceva nou si toata lumea vrea sa il viziteze.
    ai mei au venit dimineata de la nunta si spun ca a fost frumos si s-au simtit bine.
    ai mei se inteleg bine cu El , nu sint animozitati, ba din contra, relationeaza bine si zici ca nici nu e vreo problema,cu mama se intelege super bine si stau la cafea amindoi ca atunci cind statea aici, cu tata discuta deschis de multe lucruri, ba de fotbal, ba de diferite subiecte, acum cind am fost cu renovarea ei amindoi discutau de anumite chesti tehnice barbatesti ce aveam de cumparat din oras, se mai intimpla sa manince cu noi la masa cind se nimereste sa vina cind mincam , am mai avut musafiri si el iar s-a nimerit sa vina si a stat cu noi toti la vorba , la masa si tot asa, dar ...mai sint momente cind are unele retineri, nu stiu daca de rusine sau de jena pt situatia data dar totusi...se simte.
    cind vine aici se simte tot ,,acasa,, si de aia e asa de degajat ca doar nu vine in casa straina, a locuit 13 ani aici plus anii cind era doar ,,curtezanul meu,,si ma vizita=19+1 an cit eram doar amici=20....eeehhheheee ale tineretii valuri...
    era mai retinut la inceput , dupa ce ne despartisem si nu mai venise o perioada lunga dar cu timpul , daca a vazut ca ai mei nu au avut nimic de impartit cu el, nu au discutat deloc subiectul,,noi,, s-a reintegrat in familie si acum e ca si cum ar face ,,naveta,,
    vai viatza mea, daca asa e o casnicie in tendintze atunci inseamna ca sintem cool, dar ma intreb daca ar fi fost invers el tot asa de binevoitor ar fi fost cu mine, sa ma lase sa fac eu ,,naveta,,intre 2 case si 2 barbati????
    sint convinsa ca nu, ca barbatii sint mult mai orgoliosi si oricit ar iubi o femeie nu ar accepta sa o imparta cu alt barbat decit poate daca nu stiu...hahaha !!!
    am sa astept, am sa fiu rabdatoare, am sa-i fac ,,placerea,, lui gabi sa nu ( inca) divortez ca mi-a spus ca daca fac asta nu mai vorbeste toata viatza ei cu mine si de fiecare data plinge cind aude intentia asta si am sa accept situatia pina cind bunul d-zeu va transa intr-un fel sau altul situatia indiferent cum.
    e greu, e obositoare echilibristica asta dar cind ma gindesc ca lui ii este si mai greu sa fie,,un actor grabit...,, ma mai linistesc....,,nimeni nu moare virgin, viatza io trage fiecaruia la un moment dat,,...
    te pup elisa!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ei,nu trebuie sa gandim asa,ca dac-am face si noi ca ei...ce-ar fi??Si stii de ce?Pentru ca femeia este casa si daca femeia este infidela murdareste casa care este nu numai a ei ci si a copiilor ei.Eu asa vad lucrurile astea,ca noi femeile trebuie sa avem mare grija de viata noastra,ca ea reflecta si familia nu numai pe noi
    insene.Asa ca ia-ti adio de la a avea 2 case,2 barbati,etc... Glumesc.... lol
    Eu ti-am tot dat sfaturi cum sa ai rabdare dar acum ,daca m-as pune in locul tau si m-as gandi ca este in bratele alteia,nu stiu ce-as face.Ma rog,nu este vorba despre acum cand copilul e mare,dar atumci,cand era mic ,oare ce-as fi facut?Pe aici pe la noi sunt mari orgoliile si sotii cand se despart nu-si mai prea vad de ceea ce a fost si cel care pleaca abia daca da pensie copiilor.De aceea te admir pentru ceea ce poti si faci si sacrificiul tau,cu siguranta ca va fi contorizat ,ca pana la urma totul este un echilibru.
    Pe de alta parte mai este si sentimentul ca te vrea langa el,ca-si doreste sa fie cu tine,care nu este de ici de colo,mai ales daca tu il iubesti.
    Draga CRI,ai grija de tine si fa cum simti tu ca este mai bine,dar,in niciun caz sa nu reprosezi vreodata copilului ca pentru ea ai acceptat aceasta situatie.Niciodata,caci ,pana la urma ea stie asta si fara sa-i reproseze cineva,dar dac-o faci,ai cam pierdut-o.Sper ca intelegi ce-am vrut sa spun,ca la ora asta parca vorbesc cam incalcit.Te pup si te astept .Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  46. buna seara Elisa!
    am intrat sa-ti scriu pe scurt despre ce a fost vb cu ziua importanta pt noi.
    joi a avut loc procesul de partaj al ,,d-nei,, cu ex-ul ei.
    e cam incilcita treaba la ei si o data cu pronuntarea sentintei vor avea loc niste ,,miscari de trupe,, pe acolo ca va trebui sa il despagubeasca cu ceva bani si atunci cind e vorba de dat bani se isca discutii si intre cei mai mari indragostiti.
    au mai avut ei discutii( d-na si ,,al meu,,) despre prezenta mea tot mai activa in viata lui si deja au inceput sa iasa scintei intre ei.
    procesul s-a aminat pina in septembrie ca mai trebuie sa aduca ea o dovada in instanta ca a cumparat actualul apartament cu banii de la mama ei si in timp ce ex-ul nu mai locuia cu ea de citiva ani dar a facut greseala sa il treaca si pe el in acte pt ca oficial inca mai erau casatoriti.
    asa ca mai am de asteptat sa vad ce se va intimpla in viata ei ca sa vad ce decizie va lua ,,al meu,, iar daca ea va pierde procesul si va trebui sa imparta si casa atunci nu stiu ce se va intimpla cu ei.
    pina una alta stiu ca noua ne este bine, ca intre ei deja au inceput discutiile si ca viata lor nu mai este asa de roz ca la inceput si ca mierea din butoi a inceput sa se cam termine.
    cam astea sint stirile, saptamina asta astept sa ne vedem cit se poate de mult si sa ne simtim bine impreuna, sper ca miine sa aflu si daca fata ei a reusit la bac si ce planuri de vacanta au in august cind vor avea concediu.
    te pup si iti doresc o saptamina reusita si racoroasa!

    RăspundețiȘtergere
  47. Draga CRI,eram sigura ca la postarea 47 am scris eu si tot ma uitam daca apare 48 si ...ce mai??m-am damblagit.Iata ca a trecut saptamana de care tu ziceai sa-mi fie buna...,pacat ca nu s-a-ntamplat asa,ca in intentia mea de a face bine,a iesit prost pentru mine.Vorba aia:facerea de bine-i....
    Cam ce fac eu pe acasa se vede pe blog,dar la tine vad ca sunt imbunatatiri.A le merge lor mai rau inseamna a va merge voua mai bine,deci dupa cum spui,lucrurile se uratesc la ei si Doamne Doamne are grija de voi.Sper ca saptamana asta ti-a fost bine,asa cum ai sperat.Iti doresc tot binele din lume,iubirea integrala,ca o meriti cu varf si indesat si sa te calauzeasca ganduri bune.Te pup si te mai astept.Pa!Sa ai un weekend placut,cu zambete si bucurii. :)

    RăspundețiȘtergere
  48. te pup Elisa!
    am avut o saptamina foarte buna, am avut multe drumuri de facut prin oras, i-am cautat lui gabi o piscina sa o punem in gradina sa se balaceasca si pina la urma am gasit ceea ce cautam si ca forma si ca pret, apoi am fost cu tati si am dus-o impreuna cu bunicii la o matuse la tara(joi) ca trebuia sa onoram o nunta in familie( pe 12 iulie) si apoi mai stau citeva zile pe acolo( prin gorj) ca avem mai multe rude in zona si ai mei vor sa mearga la sacelu( o statiune unde se fac bai de namol).
    eu cu tati am venit inapoi, el fiind de servici dar a venit zilnic pe la mine, mi-a facut piata si am mincat impreuna la pauza de masa seara la 7.
    ne intelegem foarte bine, atit timp cit vine si stam impreuna sint multumita, isi onoreaza si datoria de sot si pot spune ca ma minunez si eu cit de atent este fata de mine de la un timp in coace.
    asa cum ti-am mai spus, e de groaza cu omul asta cum poate sa fie de duplicitar si sa schimbe actul 1 cu actul 2 in piesa asta de teatru in care joaca dublu rol, cred ca este destul de obositor sa te comporti precum un cameleon dar daca lui ii place sa joace periculos si la cacealma n-are decit, mi-e imi este bine si copilul meu este fericit si multumit de atentia tatalui chiar daca nu locuieste cu noi.
    am realizat si eu ca astfel de barbati fug de monotonia unui camin in care se intimpla aproape in fiecare zi acelasi lucru si cauta divertisment, se pare ca acum monotonia s-a mutat la ei si atunci divertismentul il cauta la mine unde e ,,cald si bine,, nu avem discutii in contradictoriu, nu ne certam din motive financiare, nu am ,,placerea,,sa-i calc rufele, sa-i dau telecomanda sa se uite el la programul preferat, sa dau sau sa cer raportul cind vin sau plec sau el la fel asa ca...toate aceste discutii si disconforturi domestice ii las ,,d-nei,,sa le aiba...pina una alta sint o DOAMNA ce pana mea!
    cam asta ar fi de spus, saptamina asta va fi tura de noapte, ne vom vedea mai putin ca dimineata cind iese din tura se culca si dupa-amiaza este babaul acasa, poate o sa iasa pe la piata sa faca cumparaturi si mai da si pe la mine daca nu, ne auzim la telefon dar nu cred ca ma lasa el pe mine asa ,,ne-vizitata,,minte ca merge undeva si aterizeaza la mine...hahaha !!! si eu il voi astepta precum penelopa, aranjata, parfumata fac si ceva bun de mincare si cu zimbetul pe ...buze...hahaha...macar acum cit sint singura acasa sa profit si eu la maxim.
    te pup Elisa si mai intru sa-ti povestesc aventura vietii mele...hahaha...parca as face bungee-jumping...adrenalina la cote maxime.

    RăspundețiȘtergere
  49. Cri,esti o dulce...,stii asta??Ma amuzi si ma bucur totodata ca vezi si iei asa lucrurile si bine faci,draga mea,ca doar o viata avem si daca cu asta nu stim ce si cum sa facem....,ce sa mai zic!Imi place starea ta de spirit si deie Domnul sa nu mai ai caderi in care sa te intrebi,cate ceva..,ca asta-i viata,asa e viata ta,asa e viata lui si daca pe cei apropiati tie ii bucura starea asta de fapt,nu ai decat sa fii si tu multumita,inseamna ca faci bine ce faci.
    Draga mea,este superb ca el,sotul tau,gaseste la tine ceea ce ar cauta la o amanta,este minunat si-ti doresc cat mai departe in acest fel.Daca toate nevestele ar fi asa ,daca ar putea sa-si aminteasca ce fericite erau cand s-au maritat si daca ar stii sa se pretuiasca si ca femei nu numai ca gospodine si mame,atunci nu cred ca ar mai exista amante.Te admir,draga mea si stii cat ma bucur!!!Gandeste-te ca, orice s-ar intampla, mai incolo vei avea aceasta perioada fericita,cat se poate de fericita,la care sa te gandesti si care sa fie ceva tonic pentru tine.Insa eu sper din toata inima sa termine odata cu moadmazella aia si sa realizeze ce fel de femeie esti tu si ca nu mai are nevoie de altcineva.Te sarut si iti doresc o saptamana de vis cu sotul tau.Pa!

    RăspundețiȘtergere
  50. Elisa draga, iti mai cer inca o data scuze ca te-am bagat in sperieti cu mesajul meu, abia dupa ce am citit mesajul tau am realizat ce gresala mare am facut, promit ca nu voi mai face asa niciodata cu nimeni.
    in alta ordine de idei, pot sa-ti spun ca sint foarte bine, ceea ce prevedeam eu ca se va intimpla saptamina asta a fost exact pe dos si anume, nu numai ca m-a cautat sotul ziua dar...surprize...surprize...a venit si noaptea de la servici, dupa ce a terminat repede ce avea de facut acolo, venea pe la 12 si ...dormea cu mine, binenteles dupa ce...,,discutam,, despre incalzirea globala si cum sa salvam balenele planetei...hahaha
    punea telefonul sa sune la 4 si pleca inapoi la servici ca sa apara ca...nici usturoi nu a mincat nici...plecat in ,,balarii,, nu a fost...hahaha
    imi vine sa si rid dar in acelasi timp e si de plins, in toata aceasta perioada am trait pe pielea mea toate smecheriile pe care le facea el cind statea cu mine si pe care acum i le aplica fufei , cum vine acum noaptea sa ,,doarma,, linga mine asa sint convinsa ca facea si in sens invers.
    cind adoarme linga mine aproape ca nu imi vine sa inchid ochii sa ma culc si eu citeva ore ca sa stau sa-l privesc cum respira si sa-l mingii cu privirea pina imi incarc bateriile sa imi treaca de dor , poate sint nebuna, poate vreau sa adun cit mai mult din clipele astea minunate petrecute cu si linga el ca atunci cind vraja poate se va rupe sa inchid ochii si sa retraiesc noptile si zilele astea minunate.
    ma simt de parca as fi in luna de miere, parca acum dorm prima oara linga un barbat( culmea care este al meu)cind ma uit seara la ceas si vad ca se face 23,30 incep sa tremur de emotie, sint nerabdatoare sa treaca minutele mai repede ca stiu ca va veni sa fie linga mine si asta imi da asa o stare de bine, de adrenalina si...ce sa mai zic....fiorii si fluturii din stomac.
    si ce imi place este ca simt ca si el este ,,prins,,de vraja asta, si el este nerabdator sa vina la mine.
    spre ex. ieri dupa ce a plecat la 4 dimineata a luat cheia mea si a inchis usa ca sa nu ma mai scol eu din pat sa inchid dupa el si credeam ca o sa revina abia pe la prinz 13-14 dupa ce va dormi si el dincolo dar ce crezi, era 10,30 si m-am pomenit ca a venit, a deschis usa si a zis ca nu a putut sa doarma, am mai stat putin de vorba si apoi mi-a pregatit micul dejun si cafeaua pina m-am imbracat si aranjat eu.
    mi s-a parut asa o chestie ,,dulce,, sa retraiesc clipe minunate cu sotul meu cum de altfel am mai avut multe in casnicia noastra dar care au disparut pe parcurs o data cu aparitia ,,d-nei,, si al ,,noului,, ce il ofereaea.
    am mers apoi impreuna la cumparaturi prin supermarketuri , am ris , am glumit, ne-am tinut de mina, intr-un cuvint am fost FERICITI
    aseara iar a venit, iar am fost impreuna citeva ore din noapte, a plecat iar dimineata si acum il astept sa vina cind se trezeste sau daca nu deseara sa fie din nou al meu.
    poate gresesc, poate nu, dar atit cit pot voi profita la maxim de zilele astea si de ,,Adonis-ul,,meu...hahaha( rid pt ca am citit ceva interesant despre Adonis)uite dau copy paste sa citesti si tu si sa vezi de ce l-am numit asa.
    < Acesta şi-a petrecut deci toată tinereţea vânând prin păduri şi a ajuns astfel la Fenicia unde l-a întâlnit Afrodita, care s-a îndrăgostit imediat de el; spre dispreţul celorlalţi zei, ea a părăsit Citera ca să-l urmeze în pădurile de pe munţii Liban. Apollo i-a văzut şi l-a informat pe Ares. Acesta, gelos, a pornit în urmărirea lor. Artemis, veghind asupra îndrăgostiţilor, a prevenit-o pe Afrodita care, îngrijorată, a vrut să-l împiedice pe Adonis s-o părăsească pentru a se duce la vînătoare. Dar, pe cînd aceasta dormea, Adonis a plecat şi l-a întâlnit în drumul său pe Ares, care, metamorfozat în mistreţ, l-a rănit la coapsă. Trezindu-se, Afrodita constată dispariţia lui Adonis, porneşte în căutarea lui şi îl găseşte orientându-se după urmele de sânge. Nu îl poate readuce la viaţă, dar transpune, cel puţin, culorile lui Adonis în dediţei, flori proaspete de pădure.

    Adonis era însă atât de seducător încât, ajungând în Infern, a fost îndrăgit de Persefona. Afrodita i s-a plâns lui Zeus, Adonis ezită în alegerea uneia dintre ele (indecizia Balanţei), iar Zeus, foarte plictisit, a pronunţat o sentinţă de echilibru şi conciliere: Adonis urma să petreacă şase luni în Infern şi şase luni cu Afrodita pe pămînt, în păduri. Astfel, în Antichitatea greacă toamna se deplângea dispariţia lui Adonis şi declinul vegetaţiei, apoi se celebra, primăvara, reînvierea lui în momentul trecerii Soarelui în zodia Taurului. Acest cult special reunindu-i pe Afrodita şi Adonis s-a celebrat mai întâi la Atena şi Amatunta; mai târziu a trecut şi în Alexandria.>

    cam asta ar fi de spus, am povestit mult si nu stiu cit de coerenta am fost dar cred ca intelegi tu cam ce am vrut eu sa spun si mai ales starea mea de euforie , dar asa e cind ai 20 de ani si esti indragostita...hahaha!
    te pup si mai vin cu vesti.

    RăspundețiȘtergere
  51. Nah,CRI,ca m-ai facut sa plang citind descrierea ta ,cum petreci tu zilele si noptile cu propriul tau sot,reindragostit de tine.Am lacrimat cu duiosie si ma rog la Dumnezeu sa tina cat mai mult aceasta stare de fapt si sa fiti impreuna.CRI,daca sotul tau este asa,inseamna ca a realizat ce-a pierdut si s-a hotarat sa nu mai piarda si in continuare.Intr-o zi...apele se vor alege,caci nimic nu tine la infinit si cu siguranta ca va pleca de la mademoazella si veti fi o familie care a invatat sa pretuiasca iubirea.Te felicit pentru ca esti asa si poti asa.. si fii fericita CRI!!
    Te imbratisez si-ti doresc numai bine! :)))

    RăspundețiȘtergere
  52. buna seara Elisa!
    am intrat doar sa-ti spun ca sint(em) bine, ma simt cam aiurea pt ca daca sapt. trecuta aveam noptile,,lungi si fierbinti,, saptamina asta parca m-am intors din america si am schimbat fusul orar, adorm mai greu noaptea , stau treaza cam pina pe la 1-2 , ma trezesc mai tirziu dimineata si ma simt cam defazata .
    vizitele le primesc sapt asta dimineata cind mergem la cumparaturi si seara la pauza de masa ( fiind tura a 2-a)cind ca o sotie gospodina ce sint, pregatesc masa pt a-mi intimpina ,,alesul,, cu bunataturi.
    fiind obisnuita sa il am noptile chiar si citeva ore linga mine , acum mi-e tare greu sa dorm singura dar ma consolez cautind-o pe elodia si vazind ce prostii mai spune magda si dimineata ma trezesc cu telefon de la el sa ma intrebe daca m-am trezit ca vine la mine.
    ei, nu-i frumos? cita atentie primesc eu acum de parca nimic nu s-a intimplat si mai ales parca nu ar fi o a3-a persoana intre noi desii ea exista si a adus multa suferinta.
    cam asta ar fi de spus, inca mai traiesc din plin ceea ce mi se intimpla pt ca nu stiu cind ma voi mai intilni cu rasfatul asta mai ales ca duminica sper ca se va intoarce gabi acasa de care imi este nespus de dor desii vb zilnic cu ea la telefon si stiu ca un astfel de dor simti si tu fata de baiatul tau ce este mult mai departe plecat decit pitica mea.
    te pup, mai vin sa-ti dau vesti asa intre 2 avioane ...hahaha...

    RăspundețiȘtergere
  53. bine te-am regasit Elisa!
    inca sint bine, s-au mai rarit vizitele cavalerului meu, bine, au fost si zilele astea mai ploioase si era scuzabila greutatea de a iesii din casa dimineata sa vina la mine, seara avea probleme la servici tot din cauza ploilor si din punctul meu de vedere scuza principala este ca saptamina asta este rindul,,d-nei,, sa fie ,,servita,, si sa beneficieze de ,,servicii complete,,.
    nu ma deranjeaza, nu comentez, atita timp cit totusi vine si mergem impreuna sa facem cumparaturi si mai ales ca vine si ma cauta chiar si pentru a sta de vorba seara la pauza de masa pt mine este totusi un semn ca el vrea o alternativa in viata lui si ca nu e capabil sa fie statornic intr-o relarie chiar daca la acel moment a crezut ca are linga el ceva mai bun decit a avut.
    faptul ca nu,, mai discutam despre incalzirea globala si salvarea balenelor,, saptamina asta eu pot interpreta ca incearca sa salveze aparentele in fata ei pt sapt trecuta cind ,,conferintele,, se tineau doar la mine .
    azi am fost la piata impreuna, sa ne fi vazut cu lista in mina cum ne imparteam atributiile, tu mergi la mezeluri si eu merg sa iau rosii si ardei, apoi la supermarket, el s-a dus la raionul de lactate iar eu am fost sa iau piine, amindoi apoi am traversat magazinul in lung si-n lat ca 2 porumbei ....hahaha ...
    deseara il astept la pauza de masa, apoi iar va pleca si noaptea iar voi dormii singura cu gindul la el si la cum stau ei amindoi ca bomboanele pe coliva in pat si se uita la tv apoi il sting si fac dragoste si se culca linistiti...
    si miine va venii iar , vom vorbii despre banaliati sau despre fata si ce am mai vb cu ea la telefon,vom pleca iar in oras sa rezolvam mici treburi si iar....vine seara , vine pauza...vine noaptea....
    am realizt ca vorba celebra ,,rau cu rau , dar mai rau e fara rau,,este perfect aplicabila si in cazul meu si de aceea voi lasa viata si pe D-zeu sa imi calauzeasca pasii ca sigur imi va fi mai bine decit daca o voi face eu ceea ce s-a si demonstrat, din cauza afectarii sufletesti am luat decizii gresite zic eu acum dar la acel moment credeam ca erau solutiile cele mai bune sa imi fac dreptate mie si fetitei mele.
    da-i Doamne omului mintea ce-a de pe urma!.o astept pe adresa...casa cu plopi , strada sperantei la parter....
    te pup Elisa...mai vin sa-mi astern gindurile , bune rele , cum or fi, macar stiu ca am vorbit cu o prietena ce am pe suflet si in gind.
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  54. Scumpa mea CRI,iarta-ma ca nu ti-am raspuns imediat si apoi nu am mai trecut pe la separeu,ca m-am dat in treburi,insa stiind ca la tine sunt lucrurile roz si tu esti fericita,sper ca nu te-am suparat si sper sa ma-ntelegi.
    Aventuriero!!!Daca as fi romanciera as scrie povestea aventurilor tale cu propriul sot,as scoate un best saller si as face bani multi pe care i-as imparti cu tine,sau nu...,ne-am duce cu ei pe insule exotice,am cutreiera lumea si am rade de fericire.Ce pacat ca nu sunt scriitoare,insa ma mai gandesxc....(ho!!nu te speria,ca glumesc).
    Cri,esti atat de inspirata cum povestesti,incat fie ma prapadesc de ras,fie lacrimez cu duiosie la spusele tale.Oricum,ceea ce traiesti tu acum ar vrea multe femei din lume sa traiasca,chiar si asa si de ce nu...,numai asa???!!!
    Bravo fata mea,esti o forta si o persoana pe cat de sensibila pe atat de puternica si-ti doresc un the end fericit,desi ,poate atunci n-ar mai fi atatea emotii,bucurii,intrebari,gelozii si alte care fac savoarea de acum.Sa-ti fie bine draga mea CRI si te imbratisez cu mult drag.Pa! :)

    RăspundețiȘtergere
  55. buna seara Elisa!
    n-am mai venit de mult pe meleagurile tale,am avut citeva zile de ,,foc,, mai ales duminica a fost ultima noapte de dragoste intiia noapte de razboi...eiii nici chiar asa dar vorba vine...
    luni am fost impreuna si am adus fata si bunicii acasa de la rudele gorjene, apoi dorul de fata fiind atit de mare am stat mult timp impreuna ca sa ma satur de ea, i-am cumparat o piscina pe care i-am instalat-o la noi in gradina de la bloc si e o incintare sa auzi risete de copii care se joaca cit e ziulica de mare si se zbenguie in apa la soare( cu o pauza in timpul prinzului cind e soarele prea puternic).
    am avut in continuare placerea sa vina la noi ,,fostul, actualul si inca,, sotul meu , am mers la cumparaturi, am beneficiat de aceeasi atentie( bine...cu unele rezerve ca de...nu mai sintem doar noi doi pe un balansoar)si totusi ...nimic nu se schimba totul se transforma...in bine pt noi, in ceva mai rau pt partea adversa.
    incepind de duminica el intra in concediu iar ea miine are ultima zi de servici si intra si ea in concediu, nu stiu cit ne vom mai vedea in aceasta perioada dar sint convinsa ca tot va gasi timp sa treaca si sa petreaca citeva clipe sau de ce nu ore, alaturi de noi.
    eu una nu am planuri de plecare in vacanta, felixul nu mai este in agenda ca nu am cu ce sa ma duc inafara de tren care este mai complicat pt ca trebuie sa schimb nefiind direct oradea iar cu masina...deocamdata nu am o solutie , cu el nu pot merge ca vrea sa o bage la vopsit si asta inseamna cam 2 saptamini de lucru la ea si poate...poate dupa 15 august daca nu cumva o vrea fufa sa plece ei pe undeva dar aici intervine capitolul financiar ce le va face probleme asa ca...nu stiu inca daca voi pleca macar 1 sapt sau 10 zile pe undeva.
    cam asta este, inca mai sint optimista ca viata noastra chiar daca nu se va schimba macar sa ramina la acest nivel si tot e bine.
    am vazut o reclama ca va incepe ucenicul din nou la antena 3 inca nu spun data dar va incepe , asa ca ...separeul nostru poate va redevenii populat de cei ce vor dorii poate sa comenteze acest serial si cind vor intra aici vor gasii foiletonul scris de mine aflat la episodul 5500 ca tinar si nelinistit...hahaha...nu conteaza, poate din ce traiesc eu acum vor invata si alte femei sau chiar barbati si vor intelege cite ceva de cum sa isi respecte si inteleaga sufletul unul altuia si sa nu ii raneasca pe cei apropiati ca rana aceea nici cel mai celebru chirurg din lume nu o poate face sa dispara indiferent de forma de sutura ea poate nu mai este vizibila la exterior dar in interior...
    te pup, incerc sa mai revin, acum sint ceva mai ocupata ca petrec mai mult timp cu gabi dar ...desii viata bate filmul...tu ia pentru orice eventualitate un caiet studentesc alaturi de calculator si incepe sa scrii scenariul ala de film dupa ce debitez eu pe aici si unde nu e destul de ,,comercial,, mai baga si o fictiune mica de la tine...hahaha...ce premiu uniter, ce palme d`or,ursul de aur sau orice alt premiu?...direct oscar si covorul rosu ne asteapta !!!!!!!
    o noapte buna si un 1 august cu soare iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  56. Draga CRI daca incepe Ucenicul si vrei sa-l pun la vedere...,il pun,caci nu stie lumea de acest loc,nu se vede pe pagina principala,asa ca nu va mai citi nimeni pe aici.Insa daca-l pun,nu stiu inca cum,dar ma gandesc,pe pagina,separat cumva, atunci poate ca o sa-l deschida si lumea care trece pe la mine.Cum vrei tu,draga mea. :)
    CRI,eu n-am avut masina toata viata mea si crede-ma c-am fost in concedii si la parinti de multe ori pe an si am folosit trenul.Ce-i asa de greu??Abia faci mai putine bagaje,ca oricum nu folosesti totul.Stiu cum caram noi la mare o valiza imensa,cu spe mii de schimburi si majotitatea au ramas neatinse,caci umblam mai mult in costumele de baie,logic.Mai ales ca-i vara,nu trebuiesc multe bagaje,daca asta este impedimentul.
    Asa ca mai gandeste-te daca vrei sa iesi nitel din ...obisnuitul cotidian si ia-ti bilete si du-te macar numai cu Gabi,daca parintii tai nu pot.
    Scenariul n-are nevoie de fictiune,ca asa cum zici si tu ...viata ta bate filmul,este complet de ...incredibila,ca si o fictiune.Nu mai scriu pe caiete...ci pe computer...hahahahaha,dar fii fara grija,ca mai am o poveste incredibila pe care ar trebui s-o imortalizez,insa n-am ...talent si nici timp.
    Iti doresc ca 1001 de nopti sa continue si sa fii fericita.Te pup si te astept cu drag. :)

    RăspundețiȘtergere
  57. draga Elisa, te salut cu drag!
    asa este in legatura cu plecarea numai ca ma sint momente cind si eu am nevoie de ajutor si aici ma refer la urcatul si coboritul din tren , ca uneori sint asa de sus scarile ca numai cu ajutor ma pot descurca si cu fata si cu ceva bagaj.
    daca eram...cu revizia tehnica buna...cine mai statea acasa de cind lua fata vacanta, faceam circuite prin tara cu trenul, cu autocarele sau autostopul si bateam tara in lung si-n lat dar asa...am vointa dar nu prea am putinta.
    1001 de nopti continua...saptamina asta ...hahaha Elisa draga , imi vine sa si rid cind ma gindesc...a venit aproape in fiecare noapte ( ca a fost schimbul 3)dupa ora 12 si a dormit citeva ore pina a plecat din nou sa dea drumu la tranvaie de dimineata.
    cind toata lumea se culca, eu ca o ,,inculpata,, ce sint deschideam usa si venea printul...sau mai bine zis ,,dracula,,...hahaha...ai mei nu stiu asta, fata stie ca de multe ori il astepta sa il pupe si sa-l imbratiseze si apoi se culca , noi mai stateam putin de vorba si apoi eu dormeam linga fata si el pe o canapea alaturata.
    ieri(1 aug) am fost impreuna cu ai mei si cu fata cu masina si soferul din dotare la o fosta vecine de-a noastra care este vaduva acum si s-a mutat la tara si am petrecut citeva ore impreuna cu totii acolo.
    era ca si cum pasajul,, fufa,, nici nu a fost sau este in viata noastra, toata lumea s-a purtat natural, ai mei, el ,si asta pt mine a fost un semn bun.
    nici cind eram noi in ,,razboi deschis,, cu tot arsenalul din dotare pe baricade, ai mei nu au spus sau intervenit cu ceva desii...sigur vazindu-ma pe mine cit plingeam si sufeream ar fi vrut sa aiba ceva de zis si ei dar multumesc lui d-zeu ca nu au facut-o ca imi agravau mie situatia ulterioara .
    am stat pina pe la 13 si apoi am revenit acasa si el a plecat sa doarma ca era obosit si sa il gaseasca ,,d-na,, cuminte si nici usturoi nu a mincat si nici pe ea nu a fentat-o...hahaha...cred ca a cam inceput sa se incline balanta mai mult in favoarea mea ...e cam mingie de meci pt mine dar ne mai jucam cu el ca si pisicile cu ,,soricelul,,.
    cum merge romanul? cred ca tii pasul cu mine?...hahaha...hai sa terminam macar volumul 1 ca il lansam pe piata sa aiba lumea ce citi in vacanta...hahaha!!!
    daca incepe ucenicul nu cred ca vor fi doritori de comentarii pt ca nici data trecuta nu se inghesuiau pe aici decit eu si rody ce mai vb despre asta binenteles si cu tine dar asa...daca se va comenta poate se va face la postarile zilnice din fata si nu aici in...fundul curtii...atunci schimbam titulatura aici si vom scrie UCENICA...hahaha si Ucenicul va fi cel de la tv....hai ca le-am potrivit din condei.
    mai vin pe la tine, sapt viitoare este ocupat printul ca vopseste masina si mai este si ,,d-na,, in concediu la fel ca si el asa ca...mai rarut ca-i mai dragut!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  58. CRI,ce m-ai distrat!!!Esti de milioane.Te pup si-ti doresc tot ce-ti doresti si tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  59. si eu te pup Elisa!
    iar facem nebunii, o duce la tara azi pe ,,aia lui,,...hahaha si 2-3 zile sintem iar in tandreturi.
    iar mai stam cumintei iar o mai fentam pe fufa si uite asa trece concediu, trece vara si anul si noi tot ,,atirnati,,sintem, dar acum chiar nu ma mai pling pt ca imi este bine si asa, ti-am mai zis, am totusi miros de barbat in preajma mea si e suficient .
    e foarte cald la noi, gabi e la piscina si e tare fericita.
    te pup din nou!

    RăspundețiȘtergere
  60. buna seara Elisa!
    am intrat doar sa-ti spun ca poate vrei sa urmaresti, ca de duminica asta la 23,05 incepe ucenicul si va fi acea serie cu vedete in care a fost si nadia comaneci.
    din promo am vazut ca va fi destul de interesant , eu una il voi urmarii si daca il vezi si tu poate v-om comenta cite ceva in fata la ,,poarta,,
    noapte buna si frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  61. Draga CRI,sigur ca o sa urmaresc,chiar ma gandeam la ce ma mai uit cand pleaca Badea in concediu si Gadea...,pacat ca Ucenicul nu-i zilnic :)

    Ma bucur pentru tine si ma rog sa-ti fie bine,sa-i dea Domnul minte deplina sotului tau, sa nu te mai amarasca.Pa,iubita...,paa!!
    O pup pe Gabi si-i doresc o vacanta minunata. :)

    RăspundețiȘtergere
  62. buna seara Elisa!
    am lipsit citeva zile din virtual, nu am fost plecata dar am fost putin in silentzio-stampa.
    am avut sapt. trecuta un ,,atac,, cu ,,ucenicul,, meu si am fost putin suparata desii nu a fost ceva atit de grav, totusi ma bucur ca am trecut cu brio peste moment si nu m-am mai lasat asa de mult afectata dar totusi...
    in ultimele saptamini a fost zilic la noi, am iesit in oras amindoi ,,la intilnire,,luni seara la o terasa si am retrait momentele noastre de inceput cind practicam sportul asta cu intilnirile in oras ca 2 indragostiti si m-am simtit super bine si chiar fericita si emotzionata
    tatal meu a dat cu var pe tavanele din casa marti, ca la anul vrem sa zugravim si sa mai facem ceva imbunatatiri prin casa si ,,ucenicul,, a venit in vizita si a ramas si sa-l fi vazut cum dadea cu trafaletul si cit a transpirat muncind ca ziceai ca nici usturoi nu a mincat si nici de-acasa nu a plecat.
    a fost o zi minunata, am ris , glumit cu totii ,apoi am mincat si spre seara a plecat la masina ca o are de o saptamina la atelier sa o vopseasca si repare.
    am primit miercuri eu un telefon de la cumnata mea care imi spunea ca ,,ucenicul,, il sunase pe fratele lui care este in italia sa -i trimita 300 de euro si el a auzit convorbirea mea cu cumnata si de aici s-a declansat ofensiva ca aia l-a cam dat de gol ca nu trebuia sa stiu eu chestia cu banii , s-a suparat, am discutat in contradictoriu si pina la urma a plecat f nervos zicind ca nu mai calca pe la noi.
    vineri eu am fost la biserica si m-a sunat mama sa-mi spuna ca a venit el si fata i-a spus unde sint si ca apoi am treaba in oras si vin seara acasa( asa ii spusesem eu ei) .
    mama spune ca a discutat si cu ea putin in legatura cu cearta avuta si in final a ramas ca vine luni sa mergem cu fata la dentist ca el a programat-o.
    cu mine nu a vb deloc de cind cu cearta , nici macar sa ma sune la telefon si nici dupa ce a trecut pe la noi nu m-a sunat dar am inteles ca 2 zile e plecat la pescuit cu un coleg si vine miine(duminica).
    eu nu stiu ce sa mai cred de omul asta si i-am si spus atunci ca el ma cam ia pe mine de fraiera de serviciu si s-a suparat ca nu este adevarat dar atunci?
    care e rolul meu in viata lui acum? de divertisment, de roata de rezerva?
    ziceam ca o termin definitiv si rup pisica in doua de data asta ca nu se mai merita si ma amagesc singura ca vom fi iar o familie si el va revenii definitiv ca sot al meu in viata mea dar apoi am zis sa vad de luni in colo ce are de gind si cam ce ii coace mintea aia in legatura cu mine, eu nu mai am nimic de pierdut in comparatie cu el , s-ar putea sa fie cum se spune setul decisiv .
    cam astea ar fi evenimentele si ma bucur ca te am pe tine careia ii spun aici peripetiile mele de viata si ca amindoua vom devenii bogate si celebre dupa publicarea best-seller-ului la care sper ca lucrezi de zor!
    te pup si sa auzim numai de bine!
    apropo, te uiti la ucenicul ? eu da si imi place seria asta, imi pare rau ca a plecat nadia si a stat atit de putin acolo.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  63. CRI,rolul tau in viata lui este ca si pana acum.Tie ti se pare ca ar trebui sa se schimbe ceva,dupa atatea dragalasenii si timp petrecut impreuna,dar lor(barbatilor) nu li se pare.Asa ca stai bland,nu da cu piciorul in ce ai,ca daca ai suportat atata situatia asta,o sa o poti suporta si in continuare.Barbatii nu gandesc ca noi,sunt nitel diferiti si daca lor le este bine asa,atunci asa vor sa fie multa vreme.Ai rabdare draga mea CRI,ai rabdare si nu-l implica pe el in povestile femeiesti,ca lor nu le place asta.El incepuse sa creada si sa vada ca tu esti deosebita de restul femeilor(crede-ma ca pe ei ii agaseaza felul de-a fi al femeilor,barfitor si flecaret)si acum tu ce faci?
    Nu CRI,nu proceda asa,fii mai departe atenta si binevoitoare cu el,ca numai asa il vei castiga de partea ta.Stiu...,este obositor sa-i tot joci lui in struna,dar gandeste-te la ce ai in situatia inversa...nimic de la el si multa suferinta.Acum,daca te-ai obisnuit cu el asa,cu 2 case,lasa-l...asteapta.Ti-am zis altadata ca s-ar putea sa trebuiasca sa astepti si ...ani,si tu ai spus ca e bine asa,ca sunteti 2 amorezi care abia se asteapta unul pe celalalt,iar eu ti-am spus ca multe femei si-ar dori o astfel de..dragoste,fara obligatii.Acum ce-ai facut?
    Sper ca lucrurile s-au indreptat,sper ca in urmatoarea postare sa-mi scrii ca este bine.
    CRI si eu ma uit la ucenicul,de ce nu scrii despre serial?Te-am asteptat.
    Paaaa!!!Draga mea CRI,eroina best sallerului ucenicul,te pup si-ti tin pumnii sa mearga totul bine,sa fii fericita CRI!!!Te astept cu mare drag. :)

    RăspundețiȘtergere
  64. buna ziua draga mea Elisa!
    de o saptamina de cind au inceput ostilitatile nu prea ma mai simt bine.
    am renuntat sa mai merg la felix, nici tratamentul nu il mai iau de vreo 2 luni si la toate astea se adauga si starea de tensiune din ultima perioada,am inceput sa am ceva dureri articulare dar incerc sa ma tin tare atit cit voi putea fara sa clachez fizic dar si emotional.
    nu am reusit sa ma adun bine de la ultima cearta ca ieri a venit si am dat atacul din nou. este greu sa mai tin in mine si sa nu spun ce am de spus doar pt a nu-mi strica relatia cu el, nu mi se pare corect ca sa accept o gramada de vorbe si fapte fara sa am o atitudine si sa spun ce ma deranjeaza.
    stiu ca tu zici ca sa am rabdare si sa nu iau prea in serios toanele lui ca sa-mi fie in continuare bine dar cind vad ca sint intr-un fel folosita in interesul lui de a-i fi lui bine si cind vad ca oricit de buna si intelegatoare a-si vrea eu sa fiu fatza de el tot el este cel nemultumit care gaseste cite ceva sa-mi reproseze mie ca nu fac sau spun ceva pe gustul lui atunci nu pot sa il mai las sa se simta el bine calcind sufletul si demnitatea mea in picioare si pt ce?
    ieri ne-am certat iar, eu am abandonat discutia si am iesit din camera ca sa nu dau amploare certei si el s-a simtit lezat vezi doamne si a plecat pur si simplu ca nu am vrut sa mai stau drepti in fatza lui si sa-i cred minciunile pe care in final unele le-a recunoscut altele nu si asta m-a deranjat cel mai mult, ca eu stiu adevarul si el il neaga in continuare in fatza mea.
    atunci sa fie sanatos, sa minta in continuare unde vrea el si la cine ii mai permite, eu una nu.
    imi fac singura rau continuind sa accept magariile lui si sufar ca proasta degeaba, mai bine ies din joc si sint poate mai linistita decit sa sufar din cauza lui si al modului lui manipulator si interesat de a vrea sa fie cu mine doar pt anumite scopuri in favoarea lui.
    nu reusesc sa ma adun, sint inca afectata , nu vreau sa arat la nimeni asta , doar aici vb cu tine si imi spun offul si deschid sufletul.
    un alt factor care contribuie si a contribuit la alterarea situatiei noastre este si mama lui, eu o inteleg ca fiecare mama isi apara copilul dar cind acesta greseste nu il incurajezi si il sustii in a gresii in continuare.
    ea ca mama in loc sa atenueze starea de conflict ce s-a creat intre cumnata , cumnatul meu si el mai rau a pus paie pe foc ducind vorba intre cei 3 dar lovind si in mine indirect prin anumite afirmatii la adresa mea care au dus la destramarea intregii familii nu numai a mea cu el.
    e complicata situatia, eu i-am spus ca am iesit din joc in ceea ce ii privesc pe mebrii familiiei lui si ca din partea mea doar buna ziua vor avea si atit.
    soacra mea din 3 baieti si 3 nurori a ajuns sa mai aiba un baiat (el) si o amanta( nora) care ii calca casa pt ca pe ceilalti i-a indepartat prin implicarea in casele lor si a mea desigur.
    asa ca vreau sa stau deoparte de raul asta, sa traiasca fiecare dupa cum isi asterne si fiecare pasare pe limba ei sa piara.
    acum cind scriu imi vine sa pling cind ma gindesc ce fericita eram cind ne adunam toti in casa la socrii mei cu copii nostrii si era intelegere si voie buna ca acum sa ajungem sa fim imprastiati toti si fara sa mai tinem legatura intre noi decit f rara si nici macar fratii intre ai dapai noi cumnatele si copii nostrii.
    pacat, mare pacat ca s-a ajuns aici dar viatza asta nu e tot timpul dreapta si face ca ceva ce parea trainic si solid sa se prabuseasca intr-o zi ca un castel de nisip luat de valuri.
    voi mai venii pe la tine, poate ma mai linistesc si voi fi mai vesela dar acum sint foarete trista ca m-am lasat din nou inselata de aparente care recunosc ca m-au facut fericita in ultimele saptamini dar degeaba, totul a fost un teatru ieftin din partea lui sau cel putin asta simt eu acum.
    te pup Elisa!

    RăspundețiȘtergere
  65. buna Elisa!
    am intrat sa-ti spun ca situatia s-a mai calmat, a venit precum bubico aseara asa tam-nesam ca sa mearga cu mine la cumparaturi cu masina.
    am fost intr-un supermarket, am cumparat ce aveam de luat, am vorbit calm, degajat, parca nimic nu s-ar fi intimplat.
    cind am revenit acasa a vorbit degajat cu ai mei, a luat niste salata de vinete din frigider, s-a pus la masa a mincat , am mai vorbit de una de alta si a plecat nu inainte de a-mi spune ca dimineata cind ma trezesc sa-i dau un bip ca sa vina la noi sa merg eu la frigorifer sa i-au un bax de pulpe si ceva carne.
    am ramas in urma lui putin contrariata, omul asta ma deruteaza mereu si are un comportament care ma face sa cred ca e nebun sau nu stie ce vrea pe lumea asta.
    azi a venit dupa ce l-am bipait eu , am mers unde aveam de mers , m-a adus acasa si a zis ca mai trece mai tirziu pe la noi.
    la fel s-a comportat normal, fara sa ai senzatia ca atunci cind se enerveaza scoate flacari pe nari ca apoi sa devina inocent ca un nou nascut.
    o sa caut pe internet sa vad cum s-ar numii deviatia asta de comportament, parca este dubla personalitate sau o boala de cap al carei leac se pare ca tot eu sint...hahaha...eu il bag in boala si face urit cind e suparat si prins cu mitza in sac ori il fac bine si de aia tot vine la mine si ma cauta mereu .
    sau mai este si a 3a varianta....e pervers si isi cauta interesul....in cazul lui cred ca toate variantele sin posibile dar nu-i asa....ce adrenalina avem noi cu o astfel de relatie si nu apucam sa ne plictisim prea mult ca gasim mereu cite ceva sa aprindem ,,flacara olimpica,,...hahaha
    am o promisiune sa plec duminica la olanesti pt o saptamina cu o vecina si nepotzica ei si deocamdata nu i-am spus nici fetii dar nici lui si nu cred ca-i voi spune, voi pleca pur si simplu ca l-am rugat sa mearga cu mine si cu fata o sapt, 10 zile la felix sau la mare si m-a refuzat din start asa ca...sa ma caute si sa vada ca am viatza mea si fara ajutorul lui.
    era bine pt mine sa ajung la felix dar...poate la anul ca anul asta slabe sperante dar....cine stie nu imposibile.
    te pup si daca nu mai apar pe la tine sa stii ca sint plecata o saptamina cu fetitza mea sa simta si ea ca are vacantza.

    RăspundețiȘtergere
  66. Draga mea,nu-i boala,lasa-l asa cum este.Bine faci ca pleci fara sa-i spui,asa trebuie,sa vada si el cum este si n-ar fi rau sa-ti si gasesti pe cineva,macar asa sa-i faci in ciuda,sa-l faci gelos,un prieten doar,dar el sa intre la idei.
    Eu iti doresc petrecere frumoasa la Olanesti si,dupa ce te intorci,fa si tu nitel pe "nebuna" cu el,in sensul ca poate nu poti sa te duci cu el cand vrea el,chipurile,poate esti ocupata cu altceva...,poate vede si el ca te descurci si fara el.E mai bine sa te comporti domnesre,sa-l zgandari la orgoliu,ca vad ca are destul,decat sa te certi,mai bine asa.
    Iti doresc tot ce-i mai bun si odihna placuta,vacanta faina Gabitei si sa va intoarceti sanatoase.Va pup.Drum bun draga CRI! :)

    RăspundețiȘtergere
  67. bine te-am regasit Elisa!
    am revenit din scurta vacanta si mi-am reluat treburile cotidiene.
    am venit de simbata , am avut musafiri pe sora mamei mele si cu nepoata ei(15 ani)de la rosiori de vede, apoi am stat cu mama la povesti, am intrat si pe net la fetele de la anis sa vorbesc putin cu ele, ieri nu prea m-am simtit bine, azi am fost plecata in oras si acum am gasit putin timp liber sa intru sa te salut.
    a fost bine la olanesti, am stat la o casuta sus pe dealurile din apropiere, am facut sport extrem pt mine sa tot urc si cobor pantele alea prin padure de la casa unde am stat si pina jos in statiune la cumparaturi si joaca in parc pt gabi dar una peste alta a fost bine, m-am recreat putin , am avut si vreme buna.
    am uitat sa-ti spun ca am fost impreuna cu o vecina caruia eu ii spun moasha ca a imbaiat-o pe gabi cind era bebe citeva luni si impreuna cu nepotica ei de 6 ani.
    ,,domnul,, ne-a cautat acasa dupa 4 zile de cind nu ne vazusem, mama i-a spus unde sintem si apoi ne-a sunat el si am vorbit doar o singura data in toata perioada cit am fost plecate.
    azi a venit si mi-a adus banii pt gabi pe luna asta si m-a anuntat ce pleaca in italia cu un vecin de-al lui sa cumpere niste baieti o masina si el sa mearga ca sofer de schimb.
    am fost impreuna in oras cu masina ca sa imi rezolv eu niste probleme si apoi m-a adus acasa si aplecat nu inainte sa-si ia micul cadou pe care i l-am adus de la olanesti, o bratara si un breloc cu numele lui. ne-am pupat de plecare, i-am urat drum bun, sa fie atent la condus ca e prima oara cind iese din tara si sa se intoarca cu bine si cu ceva bombonele si pt noi.
    a zis sa tin telefonul aproape ca ma va suna mereu pina iese din tara si i-am spus ca daca va fi nevoie sa-mi dea telefon si voi suna eu la fratele lui sau o prietena de-a mea care sint in italia dar in orase diferite si voi suna eu sa ii anunt ca este el in zona.
    l-am pupat la plecare si spre rusinea mea i-am lasat rujul meu pe buzele lui...uuupsss!!!sper sa-l vada fufa si sa-i ceara explicatii...hahaha...dar sint convinsa ca va spune o minciuna la secunda si pina la urma o va face pe fufa sa creada ca nu vede ea bine desii....eu stiu ce am lasat acolo in coltul buzelor lui si ca am ales expre o nuanta mai vizibila inainte de a pleca de acasa cu el...hahaha...
    cam asta ar fi de spus pt moment, sint bine dar acum putin ingrijorata cu plecarea asta a lui si ma rog asa cum e el sa vina cu bine inapoi acasa....hahaha...chiar si la ea...dar sa-l stiu aici aproape si sanatos ca doar...din cind in cind e bun si al la ceva!
    te pup si iti doresc o toamna bogata si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  68. buna din nou draga prietena!
    am venit sa-ti mai spun ceva noutati.
    din nou am cazut in plasa si am crezut minciunile ,,d-nului,, cu plecarea lui in italia si toate cele. s-a dovedit ca nu a plecat nicaieri si plus de asta dupa ce am stat cu sufletul la gura ca stiam ca este la drum lung m-a sunat miercuri ca si cum nimic nu se intimplase sa-mi spuna ca este la piata sa cumpere piine.
    am crezut ca nu am auzit bine si apoi m-au gasit toti dracii, i-am spus citeva lucruri mai dure si i-am cerut sa vina sa aduca niste bani pe care ii dadusem eu ca imprumut pt vopsitul masinii si pe care imi ceruse sa-l mai pasuiesc ca nu are de unde sa mi dea si i-am dat termen pina seara sa vina cu ei.
    binenteles ca seara nu a venit l-am sunat din nou si ne-am certat timp de 5 minute si i-am pus in vedere ca relatia noastra s-a terminat definitiv, va vedea fata cind vrea el, ii va platii suma pe care am convenit-o noi pina cind instanta va pronunta programul de vizitare si pensia alimentara ce o are de platit. s-a enervat cind a auzit a zis ca de ce imi pun ambitzia cu el si am incheiat convorbirea pt ca deja nu vroiam sa-i mai aud vocea si minciunile. a venit ieri(5 sept) a adus banii si mi i-a dat pe hol asa pe fuga fara sa spuna nimic si eu i-am replicat ,,cu placere d-nul ...,, iar el coborind scarile grabit a zis un ,,merci,, in doru lelii.
    a plecat nervos, a pupat fata la venire dar la plecare i-a zis doar un ,,pa gabi,, ca era afara la copii si dus a fost.
    cred ca s-a simtit jignit, ranit , ofuscat si mai stiu eu cum ca am indraznit sa-i vorbesc si sa-i spun asa ceva, el care e piinea lui d-zeu si eu cotoroantza care pune paie pe foc dar am ajuns la saturatie, nu mai pot, stiu multe lucruri si le-am tinut pt mine si nu i-am mai reprosat nimic doar pt a nu ma mai certa cu el si uite ca tot nu renuntza la obiceiul de a minti si a face totul pt a-si atinge interesul si a -si face lui viata frumoasa si fericita , calcind pe sufletul si bunavointa mea fara mila si regret.
    nu l-am auzit sa spuna o data ca a gresit , ca isi cere scuze sau ca ii pare rau ca a facut sau a spus ceva , asa ca eu una recunosc ca am lasat sa treaca multe pt ca l-am iubit neconditionat si am zis sa fie bine pt mine si fata mea dar s-a dovedit ca de ce am trecut cu vederea multe si nu am spus ce ma supara la momentul respectiv de aia m-a luat de proasta, de fraiera si de divertisment si asta ma doare cel mai mult.
    eu am crezut in el si in mica lui schimbare dar s-a dovedit ca interesul lui fata de mine a fost doar de moment pina si-a vazut saci in caruta si el si-a facut treaba fara probleme .
    acum d-zeu cu mila, ce o vrea sa se intimple, sint suparata acum si am intentia sa dau divort dar oricum ar fi el ca persoana pt mine este o mare dezamagire si nu cred ca ii voi mai tolera vreo apropiere fata de mine decit ca tatal lui gabi si atit, asta binenteles daca va mai dori sa se preocupe cit de putin de viata si soarta fetii.
    am inteles ca se poate intenta proces pt pensia ei fara a da divort si daca se poate asta voi face in prima faza, voi delimita strict situatia cu copila mea si apoi voi vedea ce voi face eu.
    cam astea ar fi noutatile, sint cam intoarsa pe dos zilele astea dar imi revin eu ca doar nu mor caii cind vor cainii.
    te pup si mai vin pe la tine!

    RăspundețiȘtergere
  69. Draga CRI,uite ca daca nu ti-am raspuns imediat ce citisem..,am uitat ca nu ti-am raspuns si te rog sa ma ierti.
    Legat de comportarile Lui,eu as zice ca se razbuna pt faptul ca nu l-ai anuntat ca pleci la Olanesti si tot ca o figura ti-a facut si asta cu plecarea lui in Italia,ca sa ti-o intoarca.Vad ca-i razbunator si joaca cu tine de la egal la egal,fara sa abordeze acea superioritate barbateasca plina de tandrete si intelegere ci la "pumnul "tau,ti-a replicat tot cu un "pumn".
    Imi imaginez cat de greu este sa traiesti tot timpul asteptand raspunsuri cu aceeasi moneda.Ce sa zic?Mie mi-e clar ca de aia s-a comportat asa.Se considera ranit in orgoliul sau de barbat.
    Draga mea,fa cum crezi tu ca e bine,ca poti suporta si...timpul trece,fata creste,va intelege si ea cat de curand anormalul situatiei in care tatal sta cu o concubina in timp ce este inca insurat cu mama.Atunci,cand va intelege,nu te va mai condamna,caci se va putea pune pe ea in situatie...
    Deci,scumpa mea,Dumnezeu sa te indrume sa faci cum este mai bine pentru familia ta si in primul rand pentru tine.
    Pe langa astea,faptul ca nenorocita aia a intrat in concediu este un alt motiv important la precipitarea situatiei.Acum el n-o mai poate insela,minti,ca daca ea e libera...vede tot.Asa ca..,sa vezi cum va fi cand isi reia serviciul si daca el va incerca iarasi o apropiere de tine.
    Pa ,draga mea,te pup si te imbratisez si-ti doresc binele. :)

    RăspundețiȘtergere
  70. te pup Elisa!
    ca de obicei esti echilibrul meu cind sint in deriva.
    uite sa sti ca la faza cu ,,razbunarea,, nu ma gindisem , acum imi dau seama ca s-ar putea sa fie cam scor egal cu o mica diferenta....eu chiar daca am plecat fara sa-l anunt macar am plecat pe cind el....zice plec in italia si ...freaca menta prin oras sub diferite pretexte.
    este adevarat si faza cu concediul fufei pt ca acum o ,,coafeaza,, la greu pe ea ca doar are timp, cind o incepe serviciul va fi ocupata, obosita, suparata ,stresata si alte alea si atunci....parca vad ca suna telefonul meu sau apare pe use ca si ,,milogul,,
    mi-am amintit ca de fapt zilele astea si ea si mama ei au termene la procese si el nu putea sa plece tocmai acum sa le lase.
    mama ei este in litigiu cu un teren de la care ,,milogii,, asteapta o solutionare ca sa-l poate vinde sa ia o suma frumoasa de bani si cred ca de aia si el este cu lugu lugu pe linga fufa lui si mama ei ca sa isi faca si el partea de acolo.
    iar ea are termen la partaj unde ii cam tzitzie fundul ca va avea de facut niste despagubiri fostului sot.
    e clar acum ca el s-a concentrat mai mult pe situatia de acolo ca daca iese bine se lasa si cu ceva banutzi la el in buzunar ma gindesc eu ca are deja o gramada de datorii de cind a vopsit si reparat masina ca numai bine i-ar pica pamintul babetei. iar la faza cu partajul ...hahaha...sta ca paznicul sa vada ce poate salva de la pierderi ca daca ii i-a ala ceva aparatura din casa v-or trebuii sa cumpere altele si atunci ne intoarcem la....bani.
    acum e suparat pe mine ca i-am dat din nou papucii si nu vreau sa mai vb cu el si la cit orgoliu are nu il vad venid prea curind pe aici la fata poate doar pe 15 cind incepe scoala ca sa dea bine la poza ca este un tata atent.
    dar eu, umblu cu ea la cumparaturi, la controlul de ochi sa vedem daca mai purtam ochelarii la scris, apoi la dentist cu proteza dentara care pot sa-ti spun ca a facut minuni ca i-au apropiat si indreptat dintii din fatza lui gabi ca erau iesiti rari ca porumbii si unul iesise si strimb si pt asta ma felicit ca am fost si nu am lasat fata cu ditamai postrunga si strimbaturi in gura.
    el stie lucrurile astea ca a fost cu noi, am vorbit despre toate aceste lucruri dar pt el au ramas vorbe iar pt mine au fost si sint fapte.
    nu regret, nu reprosez doar imi iubesc copilul neconditzionat si ii si spun dar ii si arat prin tot ce fac pt ea si binele ei.
    consider ca imi merit statutul si numele de MAMA iar el se poate numi tata doar pt ce a fost o perioada de timp nu si pt ce este acum , doar tata biologic si de ,,duminica,, cum s-ar zice , un fel de musafir caruia ii mai povestesti ce ai mai facut ce vrei sa mai faci, mai mergem la o prajitura, pizza si apoi ne luam la revedere si fiecare cu...a ma-sii cu s-ar zice.
    pardon , dar in situatia in care tu esti la 100m distanta de blocul unde sta copilul tau pe care nu l-ai vazut de citeva zile si nu vrei sa te abati din drum sa vezi ce face nu ai nicio scuza...esti un barbat si nu un tata.
    Elisa , am povestit atitea despre mine si ce fac eu dar nu stiu ce mai faci tu, cum a fost vara asta pt tine, la ce emisiuni te mai uiti, cum sta treaba in gradina, in camara?
    am pierdut finalul de la ucenicul si nu stiu cine a cistigat, tu ai vazut sa-mi zici si mie?
    baiatul tau ce mai face, cum ii mai merge, nu a venit acasa deloc in vara asta?
    sotul ce-ti face, cum este cu serviciul?
    am vazut urecheatzii tai, spune-le ca o ,,tanti,, de la craiova ii pupa si ca sint niste scumpi.
    hai ca iar am scris un pomelnic, daca nu am mai vorbit de mult asa se intimpla, inainte vb zilnic cind intrai la anis dar acum merge si asa, important este ca tinem legatura si mie imi face placere sa te stiu aici mereu si ma ,,asculti,, cind vin sa imi pling si eu ofurile mele.
    oare de ce ai atita rabdare cu mine? eu spun multe lucruri pe care poate ar trebuii sa nu le imartasesc la lume dar aici parca intru sa scriu intr-un jurnal stiind ca tu ma citesti si ma sfatuiesti cum sa fac mai bine fatza situatiei si pt asta ITI MULTUMESC SI ITI PORT UN RESPECT DEOSEBIT!.
    te pupa CRI !

    RăspundețiȘtergere
  71. Draga CRI,eu cam pun si voi pune pe blog viata mea de dinainte si de dupa...acum,trebuie doar sa-ti faci timp sa citesti si vei afla,citind si printre randuri.Deocamdata,multumesc Lui D-zeu,toate-s bune,nu ma plang.Copiii nostri sunt bine,si-au cumparat casa acolo si un teren aici,in Timisoara si dupa 2 ani ,parca ii simt mai acomodati cu situatia asta,de a fi atat de departe de toata lumea lor de dinainte.Ce sa spun?Eu doar ma bucur,ca tot asta imi doream,daca tot or plecat macar sa-i vad multumiti si de ce nu,chiar incantati.Oricum,ei n-or plecat cu traista-n bat,in lumea larga,sa-si caute de lucru,ci cu contract de munca pe un post corespunzator studiilor lui.Asa ca ,imediat a avut job si totusi,le-a fost tare greu....
    Acum ,ii vad incantati ca s-au mutat la casa lor,au preocupari de a-si personaliza spatiul,habitatul si sa dea Domnul sa le fie bine.
    Despre sotul meu iti spun ca inca mai lucreaza,ca a fost cumparata fabrica,in sfarsit de unu si acum ,vreo 2 ani o vor pune pe picioare.El s-a dus,la indemnul meu,doar ca sa nu innebuneasca acasa cu televizorul pe stiri si politica,dar si banii sunt buni.
    Ce m-ai mai intrebat?Ia sa vad?Aaaa...,nu m-am uitat la ucenicul decat la primele 2 episoade,am si uitat de el si nu prea servesc televizor...,mai mult computer,iar gradina se vede pe blog.Tu nu te uiti la mine pe blog?Poate nu ai timp....
    Este mare seceta,tot timpul ud si maine dimineata o voi face,daca nu vreau sa se prapadeasca tot ce mai este...si mai sunt destule.
    Am pus si conserve si voi mai pune si altele.
    Draga mea,mie chiar imi place sa vorbim,nu-i vorba de rabdare,cand iti place ceva,sau cineva.Asa ca...,nu-ti fa probleme,te astept cu drag sa-mi spui tot ce vrei tu si eu cu sinceritate iti raspund,dar desigur ca tu trebuie sa faci cum stii tu,ca-i viata ta,asa ca daca mai dau si eu pe de laturi..,scuza-ma,nu stiu sa fiu diplomata,sa spun ceea ce i-ar placea celuilalt sa auda,ci spun ce gandesc,ce cred,ce simt si faci cum crezi tu ca este mai bine.
    Acum te pup si-ti doresc Duminica placuta,poate ultima Duminica ff calda din acest an.Pa pa,draga mea... :)

    RăspundețiȘtergere
  72. buna ziua draga Elisa!
    am vizitat gradina ta si sint de fiecare data incintata de ceea ce vad si citesc aici la tine.
    nu am mai venit de o saptamina sa iti povestesc ce am mai facut , am pregatit-o pe gabi de scoala, am o problema cu o carie si merg la dentist mereu, am avut si ceva mai multa treaba ca de obicei ca ai mei au fost plecati citeva zile in gorj la rude si a trebuit sa prestez mai mult pe la bucatarie pt mine si gabi.
    despre viata mea ,,sentimentala,, mai nimic doar ca
    duminica trecuta am fost cu gabi in parc cu rolele si am trecut cu autobuzul prin dreptul blocului unde locuieste ex-ul si era afara linga masina cu fufa lui, lipeau niste ornamente exterioare de jur imprejur, ca le-a dezlipit cind a vopsit-o si gabi mi-a spus atunci ca asa de batrina era aia ca parca o stia mai tinara ? ca pe linga ,,babaciunea,, aia eu arat de 1000 de ori mai bine.
    tot gabi a zis ca o enerveaza tas-o ca petrece atit de mult timp pe linga masina aia ,,stupida,, .
    de cind a venit cu banii nu a mai dat niciun semn de viatza.
    sper sa nu il vad luni la scoala ca ma apuca nebuniile, sint super extra suparata pe el, nu pot sa cred ca este atit de lash, ca pt orgoliul lui nemasurat sta departe de fata lui fara macar a incerca sa dea un telefon ca de vazut nici atit.
    el nu stie ca noi i-am vazut atunci, erau prea preocupati de ceea ce faceau si noi eram in autobuz si mai era doar o persoana.
    daca eu i-am spus atunci la telefon ca pina la pronuntarea instantei asupra programului de vizita si a valorii pensiei alimentare poate sa vina oricind vrea la fata si ii da suma de bani pe care noi 2 am convenit-o, el a inteles probabil ca sa nu mai vina deloc la ea decit cind o spune instanta, sint convinsa ca a luat din acea fraza doar ce i-a convenit lui si acum aplica pedepsindu-ma pe mine prin atitudinea lui 0 fatza de gabi.
    sa-i fie rusine atunci si sa ramina sanatos linga femeia pe care o merita ca pe mine nu.
    nu am facut demersuri in instanta inca, nici nu ma grabesc , am alte lucruri mai importante de facut cu banii acum dar oricum ar fi nici asa nu v-om sta la infinit, el asteapta sa fac eu pasul ca nu are bani sa introduca divortzul si atunci zice sa o lase pe proasta sa cheltuie ca sa-i descurce lui viata si sa iasa si basma curata si fara bani dati dar...s-ar putea sa nu fie chiar asa si timpul o va dovedi cind va avea nevoie de mine in calitate de inca sotie iar eu ii voi spune pas...astept citatia ...descurca-te cum te-ai descurcat si pina acum!
    mai este o zi si gata vacanta, a fost parca mai scurta s-au mi s-a parut mie pt ca nu am fost plecata mai mult de acasa doar o sapt.
    am emotii, sint linistita sufleteste si am credinta in d-zeu ca nu ne va lasa de izbeliste si ne va ajuta si in continuare chiar daca facem mereu pacate.
    te pup Elisa, sa ai o toamna bogata si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  73. Draga CRI,viata are suisuri si coborasuri si un final poate neasteptat pentru unii dintre noi.Acum aud ca a murit Stefan Iordache si nici nu stiam ca-i bolnav,decat ieri,alaltaieri,cand spusese ceva la TiVi,ca pleaca din tara sa se trateze.Anyway,stim doar cand ne-am nascut cu precizie,in rest,vom mai vedea.Viata este scurta,iar supararile, se pare ca, o mai scurteaza si ele.Dac-am avea intelepciunea sa trecem peste ele,sa nu le punem la inima,sa nu judecam oamenii pentru raul pe care ni l-au facut si aici ma refer la mine,poate ca ne-ar fi mai usor,n-am avea cocoasa de pe spate care ne apasa pana la inima.Deeeeh,se pare ca nu se poate sa-i iertam si sa continuam,ca ei repeta,iar si iar si ne amarasc viata,de aia am ales si noi sa nu mai comunicam cu acele persoane,ca ne bagau prea des in vibratii de du-te-vino si nici asa nu era bine.
    Draga mea,singura cale de a nu ne amara zilele, ora de ora, este sa ne putem muta gandurile in cu totul alta parte.Ceea ce iti doresc si tie,sau sa-l iei pe mesieur ca pe un prieten de ajutor cand si cand.
    Eu ii doresc Gabitei un an nou scolar cu multe bucurii,cu satisfactii,cu micile realizari zilnice care ne fac sa mergem mai usor mai departe.Si tie la fel,sa ai bucurii de la scoala eisi sa va petreceti frumos aceasta minunata toamna.Te pup si te mai astept cu drag,scumpa mea CRI.Pa pa! :)

    RăspundețiȘtergere
  74. te pup Elisa!
    offff, cum imi alini tu mie sufletul si cita intelepciune se afla in vorbele tale!
    asa este, viata nu este intotdeauna cum o visam noi, scenariul se schimba de la o secunda la alta si fericirea este alternata cu supararea si emotia cu linistea si visele frumoase cu cele urite si tot asa. am vazut si eu ca amurit stefan iordache, d-zeu sa-l odihneasc in pace si sa aiba grija de sufletul lui de artist!
    de ieri imi tot faceam in cap discursuri si scenarii despre ce o sa fac si ce-o sa spun miine daca vine ,,d-sul,, la inceperea anului scolar....un mare fissss...a sunat azi telefonul, si-a anuntat vizita si...nimic din ce planuisem eu ca se va intimpla nu s-a concretizat.
    fata a fost f fericita ca l-a vazut, i-a povestit si aratat tot ce am cumparat si pregatit pt scoala, i-a povestit tot ce ii trecea ei prin cap si se agita sa fie cit mai mult in centrul discutie cu el. a venit ca si cum nimic nu se intimplase, m-a pupat, mi-a povestit ce a mai facut , cum a fost el plecat 4 zile in germania cu un vecin sa aduca 2 masini, cum l-a plouat ieri pe stadion la meci si alte de`astea.
    i-am spus ca am fost cu fata in parc si i-am vazut pe ei la masina , el mi-a povestit cit s-au chinuit sa lipeasca ornamentele alea, fata i-a zis ca ,,cine era tati baba aia care era linga tine,, si el a inceput sa zimbeasca....eu l-am intrebat daca babaciunea a inceput serviciul, in prima faza s-a facut ca nu a inteles ca apoi sa-mi spuna ca da si eu i-am completat ca fata o poreclise asa cind a zis ca eu arat de 1000 de ori mai bine ca ea....hahaha...se facuse rosu la fatza , se vedea ca este jenat de situatie dar....asta e!
    a zis ca pune ceasul mine la 7,30 si vine sa mergem toti la scoala....ce sa mai zic, ce sa mai fac....adevarul e ca m-am fleoshcait si eu toata cind l-am vazut, mi-a trecut si supararea si tot si am discutat cu totii normal.
    inca mai am o stringere de inima cind il vad si vb cu el dar cind stiu ca aparentele pot fi inselatoare imi pastrez totusi o marja de rezerva in ceea ce-l priveste, iar ma voi bucura de situatiile de moment si iar voi suferii apoi dar...e greu sa renunt la cei 20 de ani de suisuri si coborisuri , parca oricit de greu si ranita as fi inca il mai vreau macar din cind in cind in viata mea, e greu sa gasesti batbatul perfect asa ca ma voi multumii cu compania lui asa cum e.
    l-am vazut azi parca avea si el ceva pe suflet, nu cred ca este nici la ei totul roz, poate ma insel sau poate a venit sa ma imbuneze pe mine ca sa stau mai usor cu divortul, nu stiu ce sa mai zic, e foarte alunecos dar eu am inceput sa-i cunosc miscarile si tacticile si acum nu ma mai las asa de usor dusa de nas...hahaha...sau cel putin asa credea el dar eu aveam mereu un as in mineca fatza de el...hahaha. am observat ca oricit de rau ne-am certa face ce face si dupa un timp mai mare sau mai scurt tot el vine si ma cauta si asta mi se pare o slabiciune din partea lui caci inainte nu ar fi facut el primul pas nici daca il picai cu ceara, cam de citeva luni in coace vad ca o face si asta imi da de gindit, oare chiar ii pare rau de vb si faptele lui de vine ca mielul spasit sa ma caute??
    offff, gata, mine incepe scoala, o noua etapa in viata noastra, sper sa ne fie bine si sa ne ajute d-zeu sa mergem pe calea cea dreapta.
    te pup si la o buna revedere!

    RăspundețiȘtergere
  75. buna Elisa!
    am inceput scoala si o data cu ea grijile aferente.
    am fost toata familia la inceputul anului scolar care s-a produs in clasa din cauza vremii ploioase, tati vine in fiecare zi de atunci si dimineata sa o duca la scoala si la prinz sau dupa-amiaza cind vine fata de la scoala.
    mergem la cumparaturi impreuna, azi l-am trimis sa ii i-a lui gabi avizul pt sport de la dr de familie si apoi sa vada programul de la dr mea de familie ca sa merg si eu sa imi iau o trimitere si s-a comformat.
    dupa amiaza avem sedinta cu parintii si a zis ca vine si el, asta este, macar se implica cit se pricepe si cit poate el in viata noastra si mai ales a fetii.
    desii ne intelegem bine se simte o oarecare rezerva din partea la amindoi si fac eforturi sa mentin echilibrul asta fara a mai aduce in discutii ceva ce ma deranjeaza la un moment dat si as fi tentata sa il discut atunci pe moment.
    nu vreau sa mai las sa se piarda putinul pe care il am acum si daca nu voi reusii sa fac sa se intimple ceva mai bine in viata mea , macar sa mentin ceea ce se poate din relatia de acum, una destul de amiabila si cu destul de multe momente frumoase si vesele.
    in fond si la urma urmei e bine si asa decit deloc...hahaha...vai ce filozofii emit eu pe aici tocmai acum cind am citit in ziar ca divorteaza mihaela radulescu de sotul ei...se poarta si la case mai mari unde nu ar trebui sa le umbreasca nimic casniciile daramite la una ca mine....am vazut ca se poarta prietenia de dupa....deci...sint in tendintze!
    pe o vreme asa de urita cum este pe la noi si am vazut ca este si pe la tine nu avem ce face in afara de umplerea camarii , tv si calculator...aaa...si lectii binenteles la mine, asa ca spor la treaba in continuare iti doresc, caldura in casa si in suflet si vizionare placuta la tv!
    apropo, te uiti la npm3?
    mai comentezi pe undeva emisiunea?
    mi-e dor de postarile tale haioase si pline de intelepciune, poate totusi ne reintilnim pe la anis pe blog sau oriunde altundeva.
    mi-e dor de tine, sincer!
    te pup si la o buna regasire!

    RăspundețiȘtergere
  76. CRI,nu mai comentez pe nicaieri nicio emisiune,iar la asta de acum m-am uitat sa vad ce fel de fete sunt si mi-a ajuns prima cearta cu mahalagismele,incultura si istericalele alora.Asa ca nu ma voi uita...,poate cand ii baga pe baieti,dar dupa cum is mamele.....
    Ma rog,nu ma mai amuza.
    Da CRI,lasa lucrurile sa curga,nu te retine de la nimic,daca ai chef sa-i spui ceva...spune-i,ca o sa se obisnuiasca cu tine categorica,sa nu te ia de fraiera.In rest,lumea este-asa cum este si ca dansa suntem noi...parca zicea poetul.
    Draga mea,te pup si te mai astept sa vorbim. Pa pa! :)

    RăspundețiȘtergere
  77. bine te-am regasit Elisa!
    am vazut ca ia avut ceva treaba zilele astea cu adunatul din gradina si preparatele pt camara.
    l-am cunoscut si pe ,,aschiutza,,...sti vb aia ca daca nu vine mahomed la munte vine muntele la mahomed...cam asa si cu rex si musafirul sau pus pe joaca.
    si eu am avut o sapt. incarcata, cu drumuri multe si mai ales cu ploaia asta care nu se mai termina si facea ca totul sa fie urit si mohorit.
    am avut parte de prezenta lui ,,aschiutza,, al meu, a venit zilnic sa duca fata la scoala, a mers cu mine unde am avut nevoie sa rezolv cite ceva, ne intelegem bine si nu mai discut subiecte tabu pt el ca sa nu redevina inchis si sa ma repeada cum face de obicei.
    a inceput sa-i mearga din nou rau , a gasit masina lovita la spoilerul din spate dar nu grav, a luat o amenda pt radar in localitate de 2 milioane si a platit 1 milion in 48 de ore si 5 puncte de penalizare cumulate cu nepurtarea centurei, a venit fratele lui din italia in tara ca sa faca scoala de soferi si nu vrea sa mai vb cu el dat fiind comportamentul si limbajul lui vis-a-vis de cumnata mea si pt faptul ca ei( cumnata si cumnatul meu) nu il mai agreaza sa vina pe la ei cu ,,d-na,, si atunci ,,ashki,,a luat atitudine , intrerupind orice relatie cu ei in favoarea muzei lui.
    eu am ramas echidistanta fata de toti, vb cu toata lumea si ii las sa-si rezolve singuri neintelegerile si problemele.
    fata merge bine cu scoala, acum are teme ceva mai multe dar se descurca si nici eu nu mai sint asa de exigenta cu ea si am obs ca face temele mai degajata daca vede ca eu nu o mai cert chiar pt toate greselile mici, se corecteaza singura ca sa nu imi mai dea mie ocazia sa ii fac observatie si asta imi place la ea ca a inceput sa se responsabilizeze .
    ai mei sint plecati 3 zile de acasa la sora mamei la rosiori de vede si sintem doar noi amindoua acasa si ne simtim foarte bine asa, d-lui a venit , mi-a facut piata ca sa nu mai ies eu pe ploaia asta si apoi a plecat ca sa ii duca si zinei lui sa pregateasca masa de prinz.
    a zis ca vine deseara sa doarma citeva ore la noi ca este tura de noapte si nu au asa de mult de lucru si pleaca dimineata la 5 ca sa dea drumu la primele tranvaie.
    ce sa zic, ma multumesc cu viata mea care sincera sa fiu e mult mai buna acum decit acum 1 an si cind lucrurile erau super tensionate.
    tensiuni sint acum la ei in casa si sper sa realizeze ca oricit de ,,rea, cicalitoare si nebuna,, as fi sau eram eu , e mai bine sa se certe cu mine nevasta lui decit cu aia care e....0 si mult mai dracoasa ca mine la minie.
    cam atit pt azi, sint cam obosita, am gatit azi si am facut si o prajitura cu albus ca ii place lui gabi si acum ma pregatesc sa vizionez npm-ul alaturi de fetele de pe blog.
    te pup si la o buna revedere Elisa!

    RăspundețiȘtergere
  78. CRI,draga mea,iti doresc o sambata seata/noaptea de vis! Te pup si eu si nu uita ca viata trebuie traita si ca iubirea se traieste in al 9-lea cer.Fii fericita draga CRI si vesela,indiferent de vreme si anotimp.La noi este urat,dar in sufletul meu este soare.I-am trimis surorii mele pachet cu pere si piersici si alte de prin gradina si asta ma face tare fericita.Am avut impresia ca mi-a venit mama in vis si mi-a spus sa insist,sa-i trimit,ca-i parul nostru din copilarie,cu aceleasi pere si musai sa guste si ei(sora-mea motiva ca nu poate sa astepte la gara,ca-i prea tarziu la 10 seara...bla,bla).Asa ca ...Pe de alta parte,copilul meu tanjeste dupa zacusca,m-am interesat daca pot sa-i trimit,dar nu.Asa traiesc eu intre agonie si extaz,intre lacrimi de bucurie si lacrimi de tristete si mergem inainte.Pa draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  79. bine te-am regasit draga Elisa!
    am lipsit saptamina asta din virtual, am avut si inca mai am ceva probleme de sanatate si a trebuit sa respect sfatul medicului daca vreau sa mai ma pot deplasa pe picioarele mele o perioada.
    fac recuperare medicala la un centru pentru persoanele cu handicap si trebuie sa stau restul timpului in pat fara sa fac efort sau sa calc prea mult in piciorul cu problema.
    acum 3 ani cind m-am reoperat la sold mi-au pus atunci si o grefa de os pt ca al meu se sfarimase cind am cazut si imi sarise proteza si acum dupa ce am avut dureri mai mari la acel sold dr mi-a dat sa fac o serie de analize si o radiografie ce a aratat ca grefa de os s-a cam dus si aia si capsula protezei nu va mai avea unde sa se propteasca si asta nu stiu in timp cit va mai dura de la citeva luni la un an sau mai mult.
    atunci cred ca se va produce din nou inevitabilul , adica o imabilizare totala la pat si asta ma sperie cel mai mult ca nu stiu daca ma voi putea reopera dupa cite mi-a explicat mie dr de la tg mures acum 3 ani, osul meu cu tot tratamentul facut nu se poate regenera din cauza poliartritei si cel pus de ei se macina cred ca din acelasi motiv si nu stiu ce voi face.
    merg zilnic la acel centru si ma duce si aduce ,,magarul meu inchiriat,, e foarte atent cu mine si asta ma face sa ma simt ceva mai bine macar din puct de vedere sufletesc desii...
    s-a impacat si cu fratele lui, dar in continuare nu se viziteaza doar se intilnesc pe ,,teren neutru,, si asta ma bucura pt ca nu imi placea raceala asta intre ei mai ales ca ei 2 au fost foarte apropiati si mai reci cu cel de-al 3-lea care este si mai mare.
    gabriela este bine cu scoala, am fost saptamina trecuta cu ea la control la ochelari si e foarte fericita ca a scapat de ei nu mai trebuie sa-i poarte deloc .
    cam astea sint stirile de la mine, ma bucur cind vad ce bogata a fost toamna asta cu gradina ta si abia astazi am reusit sa citesc si sa vad pozele de la tine ca nu am avut voie sa stau la calculator din cauza pozitiei de stat pe fotoliu in fata lui, trebuia sa stau numai intinsa si cu piciorul intins fara a sta pe o parte ca sa nu ma doara mai rau.
    ma duc acum sa vad si ce mai fac fetele de pe blog la anis.
    cit nu am putut intra o rugasem pe gabriela sa imi intoarca si mie ecranul la calc sa pot citi dar era cam departe de pat si am renuntat dar am apucat sa citesc citeva postari si m-au facut sa pling cind am vazut cita solidaritate cu mine mi-au aratat desii le-am spus in mare ca voi lipsi o perioada din motive medicale si care mai de care vroia sa ma ajute cu ce poate.
    doar aici la tine am povestit despre ce e vorba pt ca pe tine te stiu mai apropiata de sufletul meu si ti-am povestit multe secvente din viata mea.
    apropo....cum mai merge cartea????....hahahah....urmeaza varianta de toamna -iarna...hahahah...
    te pup Elisa si sper ca la urmatoare vizita sa vin cu vesti ceva mai bune !

    RăspundețiȘtergere
  80. Draga CRI,ce sazic?M-ai lasat cu ochii-n lacrimi,lacrimi de neputinta,caci daca la problemele sufletesti am incercat sa-ti alin suferinta,ce pot face acum,cand mi-ai descris asa o situatie??!!Inca mai cred ca durerea te-a facut sa exagerezi un pic in privinta faptului ca nu se mai poate face nimic.Intotdeauna mai este inca o solutie,doar ca trebuie gasita.Sa inteleg ca proteza ta este din os,ca altfel de ce s-ar destrama si ea??Vecinul meu,la batranete si-a pus dar din metal,ma rog,nu stiu exact,insa te rog sa ma lamuresti de ce se distruge si proteza din cauza poliartritei?
    Tot binele ti-l doresc si sa inceteze suferinta.Asa este toamna,ploile,astea ne ravasesc si sufletul si trupul.
    Te imbratisez cu drag si succes Gabietei la scoala.Te pup CRI,scumpa mea si ai grija de tine,da? :)

    RăspundețiȘtergere
  81. buna seara Elisa!
    este o vreme asa de urita la noi si cred ca si la tine ploua la fel de mult, macar sa fi apucat sa stringi in mare parte roadele toamnei din gradina si de prin pomi.
    in legatura cu proteza, cred ca nu m-am exprimat eu cum trebuie ieri.
    proteza in ansamblul ei este formata din 2 componente, o tija metalica fixata in femur dupa ce s-a taiat capul femural se introduce pe os in jos aceasta tija care are in capat forma unei bile.
    aceasta bila trebuie sa culiseze in interiorul unei capsule de forma unei scoici( sau cam asa ceva) si care este dintr-un plastic mai tare . aceasta capsula vine fixata de osul meu in prima faza a fost insurubata direct iar apoi la a doua operatie a fost fixata precum placa de faianta de perete cu un ciment special care se foloseste pt astfel de aderente os-plastic medical
    ei, aici e problema ca atunci cind am cazut prima capsula a sfredelit osul ( cum fac minerii in mina sa desfaca de pe perete carbunele cu masinaria aia speciala) si atunci proteza era aproape nefunctionala si implicit eu eram tintuita la pat pt ca nu aveam control in picior, dadeam comanda la miscare dar nu se mai putea executa din cauza durerii.
    atunci au curatat osul spart de acolo, au pus o grefa de os de vreo 2 cm grosime si au reprins capsula de acel nou os printr-un surub si apoi un adeziv special.
    de atunci si pina in prezent boala mea( poliartrita) a reusit performanta sa macine si acel os plantat de ei si acum mai am din cei 2 cm grosime in jur de 4-5 mm si atunci din nou capsula nu va mai avea de ce sa se tina prinsa.
    doctorul spera ca organismul meu sa poata regenera in jurul grefei osoase cartilagiu produs de mine dar nu a fost asa si ca si o carie a ros si osul meu si plomba cum ar venii.
    de aceea spuneam eu ca in functie de cit de repede se vor macina si acei 4-5 mm de os voi mai putea sa merg pt ca apoi iar se va intepenii piciorul si nu voi mai avea control in el , iar de reoperat si de pus alta grefa osoasa nu se mai poate ca trebuie schimbata atunci si capsula si....
    cred ca acum am explicat cit de cit mai bine...aaaa...mi-a venit acum ideea de comparatie....proteza mea este ca schimbatorul de viteza de la masina...cum se misca maneta aia in cutia de viteze asa se misca si tija mea in capsula si imi permite sa fac miscarea lui in toate sensurile...de la intiia , a doua....pina in mansarier...hahahaa
    nu imi ramine decit sa ma bucur de viata din plin asa cit se poate si sa astept sa decida d-zeu ce va fi cu mine pe viitor, degeaba mi-am facut planuri, degeaba sufar pt prostii marunte ca uite cum vine cite o chestie care da peste cap orice predictie sau plan si incertitudinea asta ma face sa vad viata altfel, acum nu voi mai lasa sa treaca nimic pe linga mine fara sa iau atitudine sau sa-mi pun binele meu mai presus de corectitudinea fata de altii si aici ma refer la relatia celor 2 inculpati .
    daca il pot avea linga mine oricit de mult se poate voi profita la maxim de fiecare moment si nu voi mai lasa de la mine ca sa nu cumva sa-i incomodez viata ei sau lui.
    de miine merg iar la recuperare si tratament, ploua de ieri intr-una si domnul a zis ca merge cu mine si ma duce si aduce.
    imi parea rau de el ca este tura a 3-a de la noapte si sta dupa mine nedormit pina termin eu dar nu mai vreau sa ma mai gindesc la binele lui acum, daca sint importanta in viata lui cu ceva atunci sa sacrifice citeva ore de somn si pt linistea si confortul meu....ce pana mea!
    te pup elisa, mai vin pe la tine dar cred ca peste citeva zile.

    RăspundețiȘtergere
  82. Draga CRI,am inteles acuma si sunt ingrijorata de soarta ta.Ma rog la Dumnezeu sa nu te lase,ca esti atat de tanara si sa poti recupera deficienta care a intervenit.Ma bucur ca sotul tau este alaturi de tine si nu te simti chiar singura si neputincioasa,iti mai da si el curaj,sper.Da, si la noi este frig si ploua de sambata noaptea aproape incontinuu.Eu am strans aproape tot din gradina,ca stiam ce urmeaza si cum sambata a fost o zi de vara,am strans si aproape toti strugurii,adica sotul meu ,au inlocuit si un gard,cu unul nou din retea din aia zincata,in spatele casei,asa ca acum stam in casa.Strugurii vor sta cateva zile in saci si abia apoi ii va zdrobi si stoarce,facem mustul si conserv o parte,ca-i mai bun decat vinul.Altceva ce sa-ti mai spun,decat ca mai am o prietena buna care ma tine aproape de ea si care are probleme de sanatate.Asa ca nu-mi mai vine sa rad asa de des.Ma doare sufletul,ca si ea,ca tine are 40 de ani(sau tu esti mai tanara...) si aveti copii mici de crescut.Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea.
    Te imbratisez draga mea si spera ca totul o sa fie bine si pentru tine.Pa! Te astept. :)

    RăspundețiȘtergere
  83. draga Elisa bine te-am regasit desii daca am inteles bine esti plecata in vacanta la copii.
    bucurati-va si incarcati-va bateriile unii de la altii atit timp cit vei sta acolo si sper ca la intoarcere sa iti mai treaca de dorul lor rasfoind albumul de poze facute probabil fara numar in aceasta vacanta pe plaiuri indepartate.
    te sarut si te astept cu drag atunci cind vei revenii sa ne impartasesti si noua din experienta lumii civilizate!

    RăspundețiȘtergere
  84. Iubita mea,...n-am plecat atat de departe,sunt la Timisoara ,la sora mea.Te pup.Pa!

    RăspundețiȘtergere
  85. offfff, cit ma bucura aceste citeva rinduri de la tine!
    te pup si eu, stai linistita si cit ai ,,biletul de voie,, ca noi te v-om astepta cu totii tot aici daca nu si mai bine, instalati in casa , gradina si camara ta daca tot ai incarcat-o ...hahahaaaaa!!!
    eu fac in continuare naveta la centrul de recuperare medicala, situatia nu s-a ameliorat , sint dureri mari si incerc sa le mai diminuez prin fizioterapie.
    gabi are o saptamina de vacanta si atunci o sa am mai putin de lucru cu ea desii tot avem citeva teme pt vacantza dar e mai lejer.
    am avut o discutie cu sotziorul meu legat de divortz, vreau sa-mi aranjez situatia legala cu el ca sa pot merge apoi la operatie daca voi putea sa o suport, este mai dificila si mai complicat verdictul de apoi de dat, poate fi mai bine, mult mai rau sau...
    m-a ascultat, nu a zis nimic decit atunci cind am cerut sa-mi lase numele lui in continuare sa-l port ca sa fiu in nume cu fata a zis ca este de acord si nici nu se pune problema sa nu fie.
    cred ca in acel moment in adincul sufletului meu asteptam un alt raspuns , o alta atitudine a lui dar cind am vazut reactia lui aprobatoare atunci am realizat ca si tot asta vrea dar e prea lash sa faca ceva in sensul asta.
    tot eu va trebuii sa iau taurul de coarne si in ultimele clipe pe care le mai am de mers sa fac tot eu demersurile de divortz si sa inchei mascarada asta cu toate ca el este foarte apropiat de noi acum se vede clar ca ne este mai bine ca prieteni decit ca sotz si sotie. asta e...timpul ma preseaza iar eu trebuie sa imi fac ordine in viata inainte de a face pasul spre necunoscutul unei operatii sau a unei lungi convalescente la pat daca nu ma voi opera .
    incerc sa trec macar sarbatorile de iarna daca voi putea rezista fizic pina atunci daca nu voi sta la pat si imi voi plinge soarta alaturi de copilul meu si parintii care ma ajuta .
    te pup Elisa, sa-ti fie de bun augur reintilnirea cu sora si familia ta si sa te intorci sanatoasa acasa !

    RăspundețiȘtergere
  86. Draga mea CRI,imi pare tare rau de faptul ca suferi acum dureri fizice si ma gandeam daca ti-am spus vreodata despre aparatul acela cu role pentru masajul talpilor,care m-a scos pe mine dintr-o durere permanenta,obositor de insistenta,desi facusem 2 serii de fizio,tot ma mai durea.Atunci,gasisem prin casa acel aparat,adus de fiul meu drept cadou si m-am apucat de treaba,zilnic faceam masajul talpilor de la o jumatate de ora la o ora,stand in fotoliu si uitandu-ma la film.Ma crezi ,ori ba,dupa cateva zile,dac nu cumva chiar a doua zi imi disparusera durerile.Aveam sciatica si ma durea soldul stang,apasator de tare.Scumpa mea,ce-ar fi sa incerci si tu.Fenomenul este asa ca masajul talpilor pune in miscare sangele ,in tot corpul si mai ales pe la organele corespunzatoare cu punctele mai tare si mult masate(ca avem in talpa puncte nevralgice ale organelor si sistemelor din corpul nostru).Asa... si astfel, sangele curata articulatiile de toxine,ca cica de aia ne doare,de acumularea toxinelor.Eu cred in acest procedeu si l-am recomandat tuturor care s-au aflat in situatia asta,dar trebuie sa perseverezi,sa faci zilnic si cel putin o luna intreaga.Aparatul se gaseste pe la targuri,dar si in magazine cu obiecte utile si de decor,facute din lemn.Este unul pentru ambele picioare si acela e bun si costa pana-n 15 lei.
    Incearca,draga mea,incearca si asta,ca rau nu poate sa faca.Te imbratisez si astept sa-mi spui ca nu mai suferi,Pa! :)

    RăspundețiȘtergere
  87. te pup Elisa si bine ai revenit acasa !
    multumesc pentru sfatul tau legat de masajul talpilor, am sa incerc sa fac si asta , sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac sa mai ameliorez durerile , am facut sapatmina asta si un test de osteoporoza dar pt ca am protezele nu l-am facut la sold unde aveam eu nevoie sa vad densitatea osului ci mi l-au facut la brat si a iesit -2,9 asta insemnind o degradare de subsanta osoasa destul de mare.
    merg luni sa-mi faca reteta pt tratamentul cu oseor, pt a salva cit se mai poate din milimemetrii de os pe care il mai am la proteza, daca va avea afect.
    ortopedul a zis sa incerc si asa timp de 3 luni sa vedem cum merge si apoi sa fac iar o radiografie si daca nu s-a rezolvat cit de cit prin tratament sa merg la tg mures si sa decida ortopedul meu care m-a operat ce se poate face sa-mi recompuna osul si capsula de sold printr-o alta operatie...offfff !!!!
    sint intoarsa pe dos cu totul , ma ingrozeste faptul ca vin sarbatorile de iarna, ca nu stiu daca voi putea fi in stare sa ii pregatesc fetii tot ce va trebui dar mai ales ziua de nastere la care cu siguranta vor venii copii si ca in fiecare an i-am organizat cite ceva care sa o faca mai fericita si mai deosebita ca in anul precedent.
    vreau sa merg zilele urmatoare sa incep sa cumpar cite ceva sa pun deoparte ca sa fie si anul asta sarbatoare in casa si sufletul fetitei mele si sa nu o dezamagesc.
    aseara i-am organizatlui gabi si copiilor de la bloc la noi in gradina o petrecere de halloween , cu becutele ornamentale, cu desene decupate de personaje adecvate acelei zile( scheleti, vrajitoare, fantome, lilieci, dovleci)cu pizza, prajituri, suc, muzica la care binenteles copii au venit costumati in diverse personaje si a fost o petrece pe cinste iar ei s-au simtit super bine si noi adultii la fel pe linga ei.
    astfel de momente ma fac sa imi doresc sa lupt pentru a fi alaturi de copila mea si sa nu ma opresc atunci cind imi este din ce in ce mai greu.
    si la recuperare medecala , fac bai, fizioterapie si gimnastica medicala si trag cit pot sa nu se atrofieze din nou musculatura din cauza statului prelungit la pat.
    in rest, ce sa-ti mai spun, nu am noutati, situatia este la fel si chiar nici ca-mi mai pasa de ce va fi in viitor.
    in calculator nu am mai intart de citeva zile, chiar imi lipsesc serile prelungite din fata monitorului in care ne simteam bine ca o gasca, nu mai este ce a fost o data, toata lumea are probleme, necazuri, este obosita si dezamagita de cite ceva dar eu nu vreau sa pierd uniunea spirituala legat aici in virtual cu persoane de care m-am atasat si chiar daca nu mai pot fi atit de prezenta prin scris macar intru si citesc si las cite o vorba si o urma de veselie ca sa ne mai ridicam moralul macar prin atita lucru.
    acum cind am citit ce ai scris tu in fata pe blog , am varsat o lacrima pt ca m-am regasit in povestea ta asa cum si eu mergeam in fiecare vara la bunica mea , o gara mica la capat de tara, un orasel de provincie unde toata lumea se cunoaste si unde am trait cele mai frumoase zile din viata mea dar si primii fiori ai dragostei de la 14 ani, unde 2 bunici faceau eforturi sa ma faca sa ma simt bine, unde mirosul de tei ce strajuiau fiecare strada din oras paraca il simt si acum in nari numai cind ma gindesc si parca se simte....offff....bunicii mei nu mai sint, casa lor e a altcuiva acum, la cimitir nu am mai fost de vreo 3 ani nemaiavind pe nimeni acolo nu mai ajungem asa cum ar trebuii de des sa aprindem o luminare....si totul este doar in amintirile noastre si asta doare...
    te pup Elisa, spor la munca iti doresc pt ca am vazut ca ai intrat iar in ritmul tau de ceasornic si nu termini de pregatit ceva ca trebuie sa stringi altceva sau sa plantezi ce este de plantat in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  88. Draga CRI,chiar o sa termin treaba si stii cand?cand va ninge,voi mai avea doar de maturat zapada si prin casa,ordine si mancare.Acum,cat de curand,vom incepe curatenia generala,care presupune scoaterea covoarelor afara si spalarea geamurilor,in plus fata de curatenia obisnuita,cu aspirat praful,ordonat lucruri si alte de-astea.Cred ca maine vom demara,ca si sotul meu este in concediu,deci el va face treaba cea grea.
    Draga mea,fii increzatoare ca lucrurile se vor desfasura in sens bun,sa nu te paraseasca speranta si atunci vei ajuta si tu,cu psihicul tau,la rezolvarea problemelor ce le ai.Si eu am inceput sa fac masaj la talpi ca la Timisoara,am carat ceva greu si m-a afectat,ma doare soldul in articulatie,de la sciatica.Nu prea tare.
    Sper sa te faci bine si sa-ti ghicesc zambetul si sa aud hohotele tale de bucurie.Te pup. Pa!

    RăspundețiȘtergere
  89. Elisa draga am intrat sa-ti urez o saptamana frumoasa si productiva si dupa ce voi termina si eu cu drumurile la fizioterapie si rezolvarea unor probleme sper sa am timp sa intru mai mult pe net si implicit sa-ti mai povestesc din telenovela vietii mele.
    sint bine, traiesc la intensiate maxima orice moment pentru a avea mai tirziu macar satisfactia ca nu am ratat acele clipe doar pt un orgoliu in amorul propiu.
    cind nu voi mai avea parte de ,,actiune,, macar sa am amintirile unor momente de fericire si liniste sufleteasca in detrimentul tuturor relelor ce se vor intimpla in viitor.
    te pup si iti doresc tot binele din lume, il meriti cu virf si indesat!

    RăspundețiȘtergere
  90. CRI,draga mea,haide..,nu mai fii asa pesimista....ca ma induiosezi :((((((
    Multam de urari,am terminat curatenia,e ff frig si ziua la noi,stau mai mult in casa si-mi fac de lucru pe ici pe colo.
    Te imbratisez si-ti doresc weekend dupa cum iti doresti.Pa!

    RăspundețiȘtergere
  91. buna Elisa!
    azi e zi de week-end si sint mai libera la calculator, asa ca am intrat sa te salut si sa-ti spun ca sint bine, am terminat fizioterapia pe luna asta, am inceput sa iau tratamentul recomandat pt intaririrea osului de la sold, sint inca la inceput si astept si eu sa vad ce roade va da.
    sufleteste sint multumita de mine, am invatat sa clasific prioritatile in viata si de aceea am reusit sa-mi fac zilele mai frumoase si mai linistite.
    am fost plecata duminica trecuta cu gabi si cu mama plus soferul din dotare la corabia la bunica si bunicul meu la cimitir, am facut putina ordine acolo, am aprins luminari si ne-am incarcat spiritual bateriile din orasul de bastina apoi am mers la scornicesti la o prietena de-a mea care s-a mutat in casa noua si am petrecut citeva ore in compania ei si a familiei ei.
    seara am revenit acasa pot spune ca eram fericita dupa ziua aceea, am fost multumita ca l-am facut pe El sa imi fie alaturi chiar daca asta a insemnat sa minta la greu acasa la el si chiar si in compania noastra la telefon cind ,,d-na,, nu era prea convinsa ca el e la severin si l-a verificat dupa harta sa vada daca minte , noroc cu mama care a lucrat la posta si i-a soptit o comuna din apropierea severinului si astfel am participat cu totii la o minciuna colectiva dar....imi pare rau ...la faza asta a fost 1-0 pt mine!!!!
    sint acasa pina la 1 cind incep iar fizioterapia, el vine zilnic , duce fata la scoala, mai vine uneori si dupa-masa cind fuge tot asa spunind ca este in alta parte.
    am fost impreuna sa-mi fac eu un control la ochi ca ma deranjeaza si-mi lacrimeaza mereu si mi-a dat niste picaturi dar ochelari numai daca vreau ca doar la un ochi ar fi de pus o lentila cu +0,25 dar inca nu i-am facut, pun doar picaturile de 3 ori/zi( el mi le pune....hahahhahaaa)
    a venit si fratele lui din italia iar, s-au impacat, acum vorbesc, sint putin multumita ca si datorita mie au reluat legatura, nu-mi placea cind ii vedeam suparati.
    cred ca ar fi multe de spus dar asta ar fi esentialul, sint bine, ma simt si cu sanatatea mai bine si sint si multumita sufleteste , ce as putea sa-mi doresc mai mult?
    cred ca la voi deja a dat zapada? la noi inca nu, doar ploaie dar si aia s-a oprit azi(simbata).
    te pup Elisa, am vazut ca ai schimbat adresa de blog, o sa te caut la noua adresa sa te citesc si acolo.
    ginduri bune de la mine pt voi !

    RăspundețiȘtergere
  92. CRI,ma bucur ca nu ai uitat de mine,ca m-am mutat,vezi bine,dar de musai,ca nu mai ma lasa sa pun nicio poza,imi mancasem cota de 1Gb si asa ajunsei pe alta platforma.Daca ai vedea graficul meu...este o scadere de trafic si rating aproape la limita supravietuirii,caci,cu acea adresa nu ma prea stie lumea.In fine,mi-ar placea sa posteze mai multa lume,de ex la un articol am 160 de vizite,in cateva zile si numai 30 de comentarii,unde jumatate sunt ale mele...Ma rog,asa fac si eu pe alocuri...,citesc si nu postez,dar asta e.
    Tu, vad ca esti pozitiva,asa e bine,poate ca o venit vremea sa ma incurajezi tu pe mine acum si sa stii ca daca poti face asta,asta te va intari si pe tine.E o regula a psihoterapiei,ceea ce aplicam cu totii cand avem interlocutori.
    Iti doresc multa sanatate,tie si parintilor tai,fetitei Gabriela,precum si celui care se risipeste prin...parti. Am scris asta ca sa te fac sa razi,ca oricum nu citeste nimeni aici.A propos,cand ajungem la 100 am putea sa ne mutam.Alege tu un articol mai vechi de pe blogul cel nou si scrie-mi acolo.O,da..acolo am comentarii recente si va putea citi oricine...si ce daca??Eu nu scriu despre mine si gandurile mele pentru toata lumea?Nu ma deranjaza sa-mi exprim gandurile,sentimentele,opiniile,trairile pana la urma.
    Acum te pup si ...sa nu ma uiti.Sunt ingrijorata sa nu i se fi intamplat ceva Ginei,ca de ceva vreme nu-mi mai posteaza.As vrea sa-i transmit multa sanatate si revenire pe net,ca tare ma obisnuisem si cu ea.Pa,draga mea CRI!

    RăspundețiȘtergere
  93. buna seara Elisa!
    am terminat acum temele cu gabi si am pornit la ,,colindat,, in virtual.
    in apropiere se aude muzica de la scena amplasata de un pardit in campanie sa ne ,,vrajeasca,, cu muzica populara si indemnuri la gauri de covrigi umplute....hahhaaa...ii aud din casa si imi vine sa rid , noroc ca mai dau la lume cite un pix, o plasa, un calendar ca altfel nu cred ca ar sta oamenii pe frigul asta sa-i asculte pe ei aberind ca o sa faca si-o sa dreaga .
    am colindat si eu ieri prin magazine dupa ceva cadouri pt gabi si mi-am luat si eu un flanel frumos pe care abia astept sa il gasesc in ghete...hahhaaaa...o sa fiu incintata sa vad ca nu ma uitat ,,mosul nicolae,,
    am un fel de stringere de inima cind intram in luna decembrie, e o luna speciala pt mine si pt ca e mai animata de sarbatori si cadouri dar si pt ca in decembrie sarbatoresc si un nr de ani de la cununia civila( anul asta se fac 15) apoi ziua lui gabi de nastere , craciunul care ar trebui petrecut in familie cu toti cei dragi in jurul mesei servind bucate specifice si desfacind cadourile aduse de mosul in ajun....eiiii...asa era o data ....acum....nu stiu ce sau cum va fi, eu voi incerca sa pastrez traditia dar e foarte greu si sper ca nu si imposibil....
    am intrat in noua ta locatie dar spre rusinea mea nu am gasit modalitatea de a posta acolo, poate nu am fost eu atenta ca mai era putin si incepea filmul 1001 de nopti dar acum dupa ce inchei postarea de aici merg sa mai caut o data sa vad unde trebuie sa ma loghez sa pot scrie acolo.
    eu nu am mai citit-o pe gina de mult si nu stiu ce mai face, cine stie poate si ea s-a descurcat mai greu cu noua locatie sau pur si simplu nu o avea timp.
    nu fi trista ca ai mai putine persoane care scriu , este adevarat ca multi se multumesc doar cu cititul dar totusi e bine ca vine lumea sa te viziteze, acum fiecare gaseste tot mai putin timp sa relationeze si daca tot intra in virtual citeva momente atunci fac doar lectura sa vada daca prietenii sint bine si gata ....fug la treburile lor.
    asta e, nu pune la suflet , putini dar buni si asta ar trebui sa conteze pt tine.
    eu intru mai rar la tine dar binenteles ca nici nu ma gindesc sa renunt la ,,dialogul,, nostru de la distanta , doar ca acum am mai multa activitate si nu mai stau atit de mult pe net asa cum faceam o data sa uit de ,,durerile,, mele fizice si sufletesti.
    te pup acum si data viitoare cind voi posta vreau sa te regasesc cu zimbetul pe buze asa cum o faci tu de obicei si nu doar in piata in cautare de fasole....hahhaaaa...mi-a placut faza....astept reactiaaaaaaaaaaa !!!!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  94. LA MULTI ANI CRI!!LA MULTI ANI ROMANIA ORIUNDE AI FI! :)

    RăspundețiȘtergere
  95. buna seara Elisa!
    nu am mai intrat de ceva timp, multumesc pt urarea de ziua nostra a romanilor .
    am program incarcat zilele astea, am inceput din nou mersul la fizioterapie, am fost la comisia de evaluare pt pensie si binenteles am fost prin magazine sa caut cadouri pt craciun si ziua lui gabi ca imi este teama ca se strica vremea si nu voi mai putea sa colind.
    am luat cite ceva, am facut si putina apropizionare cu carne si alte maruntisuri specifice sarbatorilor si binenteles ca am fost cu soferul din dotare
    am fost ceva mai ,,raciti,, citeva zile dar apoi el a facut din nou faza aia in care vine ca si cind nimic nu s-ar fi intimplat si am trecut a nu stiu cita oara peste si am continuat sa ma comport ca o femeie intelegatoare care nu se supara asa de greu si careia ii potzi face multe faze ,,nashpa,, ca ea te iarta mereu, dar el stie ca pentru gabi eu trec peste multe lucruri care ma afecteaza pe mine si pun mai presus de orice fericirea si binele ei.
    sintem zilnic impreuna, ridem, glumim, facem cumparaturi si singuri si cu gabi dar si cu tatal meu cind e vorba sa cumparam ceva mai mult si pentru casa cum a fost si mersul in selgros dupa carne de porc dar si azi cind am fost sa luam cartofi la sac dintr-o piatza unde se vinde la en-gros si sint mai ieftini ca la noi in piatza.
    am luat multe decoratiuni pt casa si pomul de craciun si saptamina viitoare facem curatenie si apoi impodobim bradul si decoram casa de sarbatoare .
    din cauza vremii mai reci am ceva dureri mai accentuate de shold si genunchi si daca nu era el cu masina nu stiu cum ma tiram sa fac si cumparaturi dar sa merg si la tratament zilnic si pt asta ii sint recunoscatoare....cind se poate....hahahaaaa
    cam atit cu vestile despre mine, sint cam racita de 2 zile dar ma tratez si cu fervex dar si cu cite o ,,aspirina,, cind prind o ,,fereastra,,libera prin casa....hahahaaaa am inebunit ce sa fac, dar sint cu acte in regula nu-i asa, deocamdata...hahahahhah
    te pup Elisa draga, sint o prezenta mai rara pe la tine dar totusi mai vin ca sa nu crezi ca te-am uitat, dar efectiv sint mai ocupata ca alte dati dar dupa sarbatori sper sa ma mai eliberez si sa hibernez mai mult pe net si mai ales daca va ninge , aia sint.
    pupici familiei tale Elisa!

    RăspundețiȘtergere
  96. CRI,ce mai faci?Esti ok?Te pup.Nu te obosi prea mult cu treburile,ca ori le faci ori nu tot nu se vede decat mancarea de pe masa si pomul cu cadourile :))))Asa ca te rog sa te menajezi,ia exemplu de la mine ca azi vroiam sa ma duc la cumparaturi si nu am avut ...chef,deci nu m-am dus.Ma voi duce maine,dar abia dupa ce vine nenea cu laptele...asa ca..de praf nici nu mai zic...
    Hai,sa traiesti si sa fii sanatoasa,sa nu te doara nimic si in rest ...SARBATORI FERICITE,DRAGA MEA! Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  97. Craciun fericit si sarbatori frumoase!
    Te pup Elisa si sa sti ca simtem bine, am pregatit cum se cuvine sarbatoarea Craciunului si acum ne pregatim de petrecerea pentru ziua lui gabi.
    de revelion sintem invitate la tg jiu la o verisoara si v-om intimpina anul nou pentru prima data departe de casa dar intr-o atmosfera mai destinsa care sper sa ne fie de bun augur.
    un an nou minunat si imbelsugat va doresc si voua si sa ne recitim cu bine!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  98. Draga CRI,Craciun Fericit si La Multi Ani!Vacanta placuta copilului tau si vreme frumoasa in Craiova ca sa va plimbati!Iti doresc tot ce-ti doresti si tu si sa fii fericita!Te imbratisez si ,desigur,ma gandesc des la tine.Dumnezeu sa te ajute!Pa!

    RăspundețiȘtergere
  99. CRI,
    AN NOU FERICIT!LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!MULT NOROC IN TOATE SI DORINTELE TALE SA FIE REALITATEA DIN NOUL AN ,2009!
    TE IMBRATISEZ SI IT DORESC SI TIE SI FAMILIEI TALE LA MULTI ANI CU SANATATE! NE AUZIM LA ANUL...SI LA MULTI ANI!! :P

    RăspundețiȘtergere