luni, aprilie 28

DE POMANA PENTRU CEI DRAGI AI MEI

Pentru mama,tata,tata,sora,bunicii,unchiul si pentru bunica sotului meu pe pamantul careia am facut noi doi casa,pentru tatal lui si toate neamurile noastre care nu mai sunt cu noi,decat in suflete.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

8 comentarii:

  1. Elisa draga, D-zeu sa-i odihneasca in pace pe cei dragi tie trecuti in nefiinta si ca sa fie primita de ei pomana eu nu pot decit sa spun un ,,bogdaproste,, virtual si D-zeu sa primeasca !
    Si eu am impartit pt bunicii mei si toti cei care au plecat in cer de linga noi si ne vegheaza de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. CRI,Domnul sa-i odihneasca pe toti cei placati dintre noi.
    Multumesc mult pentru vizita ta atat de asteptata...si sper ca ai petrecut bine de Pasti,ca inima ta este la locul ei acuma.Sa ai o Sapatamana Luminata!Te pup draga CRI. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Elisa, am petrecut cu bine de Pasti si cred ca am facut un lucru bun pt linistea mea sufleteasca, am fost cu Gabriela in vizita la soacra mea unde ne-am intilnit cu mai multe neamuri din partea lor si cu care nu ne vazusem de mult timp si mai ales socrii mei au fost emotionati cind ne-au vazut la ei avind in vedere situatia noastra si pozitia in care sintem noi puse .A venit si cumnata mea care este si ea singura ca sotul ei e plecat in Italia si am facut un Paste atit cit s-a putut de frumos , pt ca cei ce erau mai importanti pt socri mei nu au fost prezenti , cei 2 baieti a caror nurori eram noi acolo.Cit priveste inima mea... o fi ea la locul ei fizic vorbind dar ...desii bate ca asta e rolul ei ca sa ma tina pe mine vie, e goala si resemnata dar in continuare spera ca va venii si rindul ei intr-o buna zi si golul de acum se va umple de bucurie si iubire si bataile ei vor fi mai cu folos. Eu inca mai astept si cred in D-zeu ca ma iubeste pt ca mi-a aratat asta de multe ori.A facut si in aceste zile citeva minuni si mi-a ascultat rugaciunile indeplinindu-mi citeva dorinte spuse in fata icoanelor din biserica si asta ma facut sa ma rog in continuare si sa cred ca nimic pe lumea asta nu este intimplator.Sti cum se spune ca ce nu te omoara te intareste , asa ca eu acum ,,ma intaresc bine,,!ca de trait bine traiesc...hahaha!!!Te pup si eu si o sa te mai vizitez pe unde te prind...hahaha!

    RăspundețiȘtergere
  4. CRI,imi place optimismul tau si rad cu tine la ultimele randuri,caci de nostima...sa stii ca esti tare nostima.
    Ai facut bine ca ai petrecut la ei Pastele si nu conteni sa-ti spui: Doamne...mare-i puterea Ta ,Slava Tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. mamaaaa, ce pe faza esti! parca am vorbi pe mesenger! hahaha! imi este dor de discutiile noastre libere de alta data, sa vorbim despre multe si marunte.

    RăspundețiȘtergere
  6. CRI,acum sunt aici ca-i sarbatoare si nu pot sa fac treaba,darvine vremea cand abia o sa astept sa vin in casa sa ma spal de la lucru si sa va caut pe blog...sa va intalnesc.pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Isabelle.Azi m-am gandit la ei mai mult ca altadata.

    RăspundețiȘtergere